AMARAN!!

BLOG Ini Mungkin Menyebabkan Ketagihan Yang Melampau. Bahan Yang Dipaparkan Mungkin Menganggu Jiwa Raga. Sebarang Salah Anggap, Kecederaan Minda Atau Komplikasi Pada Otak Disebabkan Blog Ini Adalah Tidak Dipertanggungjawabkan. Bagi Kanak² Di Bawah Umur, Disarankan Anda Melayari Dengan Ditemani Orang Yang Lebih Dewasa Bagi Mengelakkan Anda Mengalami Sindrom Parkison. (◕‿◕)☆ ™

RAMUAN BLOG - Diari, Tips, Tutorial, Petua, Photo, Cerita, Kesihatan, Pendidikan, Isu Semasa, Sukan, Politik, Info Am & SEKS.

Diari Join Me | You Are My Friends

Tuesday, 30 October 2012

Segmen: Jom UP Follower Sampai 1000++

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة

Ini kali ke-3 abg long join segmen. Just untuk suka suki ati. Mengisi masa senggang. Selebihnya adalah untuk dijadikan modal post entri ternow dan terkini....HiHiHi...

Tapi kalau angpa nak tau, join segmen ni best gila babas. Best macam makan kek secret recipe.....sumpah, maha benar ayat yang abg long guna ni taw. Sikit pun tak mengandungi perisa tiruan mahupun bahan pengawet yang tidak dibenarkan....HaHaHa..

Kalau angpa nak tambah followers kencang bagai boleh la join segmen. Tapi jangan berharap sangat orang akan follow blog angpa pula. Yang penting naiwaitu angpa join segmen mesti la sweet dan comel. Ukhuwah tu kat mana2 pun ada. Yang penting kita ikhlas dan jujur. Sebab abg long join segmen dah pun abg long nyatakan dengan terang lagi bersuluh kat atas nun. 

Jadi, apa kata kita pakat2 berukhuwah dengan menjoinkan diri dalam Segmen:Jom UP Follower Sampai 1000++ ni ha. Tuan tanah kata tarikh tutup tak tau lagi.....jadi, boleh la angpa mai join sekali. Bukan kena bayaq apa pun. Just ikut step yang tuan tanah  dah create tu ja. Sesenang makan kuaci......Tak caya? angpa terjah banner comel kat bawah ni.



Tuan tanah dia memang baik hati. Angpa tak follow instruction pun dia sudi meraikan angpa juga.

Tapi, alang2 orang dah memberi apa salahnya kita berbahasa. betui dak? 

Hidup kena la saling melengkapi. 



Wallahualam

Barakallah fiikum

___________________________________________________________
Aku bukanlah yang terbaik di kalangan kamu. Jika kamu dapati aku berada di atas kebenaran, maka ikutilah (bantulah) aku. Dan jika kamu dapati aku berada di atas kebatilan, maka perbetulkanlah (halangilah) aku.”
-Saidina Abu Bakar as Siddiq-

17 comments:

  1. assalam,

    dr segmen sama

    http://my-adam.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-up-follower-sampai-1000.html

    mmg follower. :)

    ReplyDelete
  2. salam....nyue singgah n follow sini..
    dari segmen yg sama....
    http://nyueyien.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-up-follower-sampai-1000.html

    jom blogwalking :)
    meh singgah blog nyue plak yea...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wa'alaikumusalam
      thanks Nyue coz sudi sggh cni
      insyaAllah...nnt abg long sggh sna.

      Delete
  3. dari segmen yg sama
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-up-follower-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  4. E'RAZ DATANG MELALUI SEGMEN : Jom UP Follower Sampai 1000++

    http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-jom-up-follower-sampai-1000.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. si kacak yg sweet dh mai terjah blog abg long dah...hihihi

      Delete
  5. dari segmen yg same http://linee-neenee.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-up-follower-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  6. fairus bLogwaLking sambiL foLLow....jum singgah bLog fairus ye!
    http://nurfairusabubakar.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-up-follower-sampai-1000.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks fairus coz sudi mai sini
      insyaAllah, nnt abg long sggh sna

      Delete
  7. husna singgah sini dari segmen yg sama..
    http://husnazahidi.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-up-follower-sampai-1000.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks fatin amalinaa husna coz sudi sggh cni

      Delete
  8. as salam. saya dtg dari segmen yg sama. done follow here. salam kenal :)

    www.suriaqistina.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. tumpang lalu...^_^
    http://rafiq-icelemontea.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Salam ziarah. Ramai yg suka joint GA ya.

    Semua di jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

    Insya Allah berpeluang memenangi serbuk cheese yg seenak sos cheezy wedge KFC

    ReplyDelete

Dipersilakan dengan segala hormatnya untuk memberi sepatah dua kata di ruangan komen yang comei dan cool ini. Sesungguhnya komen sahabat2 adalah makanan ruji bagi seorang blogger selain ayam kentaki.

Sebarang komen adalah dibawah tanggungjawab sendirian berhad tukang komen. Sila amalkan prinsip ke-5 rukun negara ketika nak merapu-meraban di ruangan ini.

"MAJULAH BLOG UNTUK MALAYSIA"

Sekian.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers

Diari best sepanjang zaman

DIARI PERINGATAN

Sebarang aktiviti mengcopy paste hasil contengan di blog ini adalah diHARAMkan sama sekali. Seelok dan sebestnya korang LINK kan aje entri yang pankreas korang berkenan. Tuan Punya Blog rasa itu lagi comel serta menunjukkan korang sememangnya mengamalkan prinsip ke-5 rukun negara.

TAPI, jikalau korang nak juga mencopy paste apalah daya Tuan Punya Blog untuk menghalang. Harap korang boleh creditkan atas nama blog ini.

Bukan Tuan Punya Blog mintak pendapatan dan credit telefon korang pun kan.....So, korang hormati HAK Tuan Punya Blog sebagai tuan tanah. Maka Tuan Punya Blog hargai usaha murni korang.

Teringat pesan orang lama, "Orang berbudi, Kita berbahasa..... Orang memberi, Kita merasa".

Semua gambar dalam ni adalah hak milik Tuan Punya Blog dan selainnya adalah dari google images.

Pandangan, penulisan dan omogan Tuan Punya Blog adalah bolok semata-mata, tiada kaitan dengan blog-blog yang lain kecuali dinyatakan dan diletakkan nama pemiliknya. Semuanya bersifat subjektif dan bukannya MANDATORI. Sebarang salah anggap atau kerosakkan disebabkan blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca sendiri.

Komen+saran+kritik+bolok atau nak send bolok emelkan ke amiraimanakashah@yahoo.com


Terima kasih dan selamat menyebarkan ilmu.