AMARAN!!

BLOG Ini Mungkin Menyebabkan Ketagihan Yang Melampau. Bahan Yang Dipaparkan Mungkin Menganggu Jiwa Raga. Sebarang Salah Anggap, Kecederaan Minda Atau Komplikasi Pada Otak Disebabkan Blog Ini Adalah Tidak Dipertanggungjawabkan. Bagi Kanak² Di Bawah Umur, Disarankan Anda Melayari Dengan Ditemani Orang Yang Lebih Dewasa Bagi Mengelakkan Anda Mengalami Sindrom Parkison. (◕‿◕)☆ ™

RAMUAN BLOG - Diari, Tips, Tutorial, Petua, Photo, Cerita, Kesihatan, Pendidikan, Isu Semasa, Sukan, Politik, Info Am & SEKS.

Diari Join Me | You Are My Friends

Monday, 8 October 2012

Rozita Che Wan yang mantap itu nak jual barang dia.

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة


Sejak bernaung di bawah bumbung pengurusan baru Laugh Out Loud Entertainment Sdn Bhd (LOL), rezeki pelakon seksi dan 'mantap' Rozita Che Wan (RCW) semakin mahsyuk.

Dengaq ceghite banyak projek dan penajaan telah diterima RCW untuk perjalanan kerjaya seninya. Berita terbaru, RCW dikatakan terpaksa terbang ke negara matahari terbit untuk menjayakan watak yang beliau pegang. Dasat ko Kiah Perkasam yer.....Sampai ke sana ke menghayati watak.....Ha Ha Ha.....Ini la yang selalu mak abg long duk sembang, "tuah ayam nampak kat taji, tuan RCW ada tang body"....Kalau angpa nak tau, mak abg long ni boleh dikatakan peminat no wahid RCW. 

Mungkin kerana rezeki RCW terlalu murah sekarang ini, maka dia teringin la jual barang dia yakni kereta BMW warna putihnya itu. Dengaq angin sepoi-sepoi tak berbahasa, RCW nak menukarnya dengan satu lagi jenama kereta mewah buatan Jerman. Peehhhhh......memang melatop la  akak kita sorang ni. 

Bagi abg long la kan, kereta BWM yang hangat sebelum ini digosipkan dengan Dato' telah pun tiga tahun berjasa, memang sesuai sangat la RCW nak tukaq kereta dia tu.

RCW dikatakan nak jual kereta BMW putihnya itu dengan harga RM170k. Abg long gerenti ramai yang mengidami kereta beliau ini bukan? Kepada yang lelaki2 kat luar sana tu, tak dapat miliki hati RCW, dapat miliki bekas kereta dia pun dah orait kot. Nanti bila dah beli, boleh la bayangkan duk bawa RCW. Maklum saja la kan, siang-malam....pagi-petang RCW ke hulu ke hilir dengan kereta dia yang ni. Jadi, dah tentu aroma RCW akan melekat ketat kat kereta tersebut. Jadi, kepada lelaki2 yang mengidami RCW boleh la dapatkan dan miliki dulu kereta ini. Mana la tau kan, tetiba ada kejodohan dengan RCW nanti setelah berurusan atas dasar jual beli. Memang maharaja dewa lucky draw untuk angpa law betul2 terjadi cenggini....Hi Hi Hi....

Bagi yang wanita tu pula, mesti akan berangan-angan bagai diva kalau pandu kenderaan ini nanti. Pasti ramai yang nak kelihatan super duper hebat seperti RCW. Pendek kata (panjang tak kata apa-apa) boleh dapat tempias glamour RCW sama. 

Jadi, kepada angpa yang berminat tu boleh la tinggalkan jejak di laman muka buku Kiah Perkasam ini di alamat Rozita Che Wan (RCW) yang sahih dan tulen, yang di jamin oleh sirim....He He He...

Abg long ang ni hanya mampu telan ayaq liur ja la. Mana mungkin abg long mampu nak milik BMW dengan harga RM170k ni. Nak miliki Kiah Perkasam yang mantap ini jauh sekali. Kalau abg long pulun menabung macam makcik Rosmah Mansor pun belum tentu lagi layak dan termampu. 

Abg long kasi can kat angpa ja la ye..... 


___________________________________________________________
Aku bukanlah yang terbaik di kalangan kamu. Jika kamu dapati aku berada di atas kebenaran, maka ikutilah (bantulah) aku. Dan jika kamu dapati aku berada di atas kebatilan, maka perbetulkanlah (halangilah) aku.”
-Saidina Abu Bakar as Siddiq

2 comments:

  1. 170 ada lah, 170k takde. Hahhaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok la tu fie ada 170.
      abg long ag la, ada singgit 7 kupang ja (rm1.70)

      RCW ni x nk ke amik abg long jadi ank angkat dia erk?
      Hi Hi Hi

      Delete

Dipersilakan dengan segala hormatnya untuk memberi sepatah dua kata di ruangan komen yang comei dan cool ini. Sesungguhnya komen sahabat2 adalah makanan ruji bagi seorang blogger selain ayam kentaki.

Sebarang komen adalah dibawah tanggungjawab sendirian berhad tukang komen. Sila amalkan prinsip ke-5 rukun negara ketika nak merapu-meraban di ruangan ini.

"MAJULAH BLOG UNTUK MALAYSIA"

Sekian.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers

Diari best sepanjang zaman

DIARI PERINGATAN

Sebarang aktiviti mengcopy paste hasil contengan di blog ini adalah diHARAMkan sama sekali. Seelok dan sebestnya korang LINK kan aje entri yang pankreas korang berkenan. Tuan Punya Blog rasa itu lagi comel serta menunjukkan korang sememangnya mengamalkan prinsip ke-5 rukun negara.

TAPI, jikalau korang nak juga mencopy paste apalah daya Tuan Punya Blog untuk menghalang. Harap korang boleh creditkan atas nama blog ini.

Bukan Tuan Punya Blog mintak pendapatan dan credit telefon korang pun kan.....So, korang hormati HAK Tuan Punya Blog sebagai tuan tanah. Maka Tuan Punya Blog hargai usaha murni korang.

Teringat pesan orang lama, "Orang berbudi, Kita berbahasa..... Orang memberi, Kita merasa".

Semua gambar dalam ni adalah hak milik Tuan Punya Blog dan selainnya adalah dari google images.

Pandangan, penulisan dan omogan Tuan Punya Blog adalah bolok semata-mata, tiada kaitan dengan blog-blog yang lain kecuali dinyatakan dan diletakkan nama pemiliknya. Semuanya bersifat subjektif dan bukannya MANDATORI. Sebarang salah anggap atau kerosakkan disebabkan blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca sendiri.

Komen+saran+kritik+bolok atau nak send bolok emelkan ke amiraimanakashah@yahoo.com


Terima kasih dan selamat menyebarkan ilmu.