AMARAN!!

BLOG Ini Mungkin Menyebabkan Ketagihan Yang Melampau. Bahan Yang Dipaparkan Mungkin Menganggu Jiwa Raga. Sebarang Salah Anggap, Kecederaan Minda Atau Komplikasi Pada Otak Disebabkan Blog Ini Adalah Tidak Dipertanggungjawabkan. Bagi Kanak² Di Bawah Umur, Disarankan Anda Melayari Dengan Ditemani Orang Yang Lebih Dewasa Bagi Mengelakkan Anda Mengalami Sindrom Parkison. (◕‿◕)☆ ™

RAMUAN BLOG - Diari, Tips, Tutorial, Petua, Photo, Cerita, Kesihatan, Pendidikan, Isu Semasa, Sukan, Politik, Info Am & SEKS.

Diari Join Me | You Are My Friends

Monday, 1 October 2012

Kereta nikah Motosikal? Biar benar!

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة


Angpa pernah dengaq ka kereta dinikahkan dengan motosikal? Pelik bunyinya bukan? Tapi benda tak mustahil untuk berlaku bila kat planet bumi ni ada kepala hotak yang genius.  Kalau pokok buah pun orang boleh kawin kan, apa la sangat benda macam kereta dan motor. Ha Ha Ha!....Apa pun , abg long memang tabik spring vonno la kat mamat yang bikin benda alah ni ha. Gila cool tu dia punya kegeniusan.

Untuk pengetahuan am angpa semua, kenderaan ini telah di cipta oleh Francois Knorreck dan di beri nama The Snaefell Hybrid Car. Kenderaan ini mengambil masa 10 tahun, 10 000 jam dan 15 000 paun untuk menyiapkannya. Kat bawah ni gambaq2 hasil kegeniusan beliau.








Sebetuinya takdak la depa dua ni dikawenkan. Just dievolusikan dalam reka cipta semata-mata.....Hi Hi Hi!

Sebenaqnya, angpa semua dah terkena......entri hangit!.....He He He! 

Jangan marah ha.....Nanti kena jual! Tapi abg long memang respek gila la kat beliau sebab boleh bikin hasil semantop ini. Kalau la ada anak bangsa Malaysia terutamanya melayu yang seumpama beliau tentu best bukan? Baru gila cool namanya. 

Setakat buang anak, isap ganja, suntik dadah, merempit, bohsia dan rembat harta negara langsung tak cool la.  betui dak? 

Kih Kih Kih!
Kui Kui Kui !


___________________________________________________________
Aku bukanlah yang terbaik di kalangan kamu. Jika kamu dapati aku berada di atas kebenaran, maka ikutilah (bantulah) aku. Dan jika kamu dapati aku berada di atas kebatilan, maka perbetulkanlah (halangilah) aku.”
-Saidina Abu Bakar as Siddiq

2 comments:

  1. Macam mana nak drive, peliknya. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ntah la fifie....myb bila puaih bawak keta, lompat ats motor rempit pula dgn motor.

      tpi cu kita hadami, kbykkn kegeniusan ini ada pd org kafir. kan sedap law ia ada pd org islam kita.

      Delete

Dipersilakan dengan segala hormatnya untuk memberi sepatah dua kata di ruangan komen yang comei dan cool ini. Sesungguhnya komen sahabat2 adalah makanan ruji bagi seorang blogger selain ayam kentaki.

Sebarang komen adalah dibawah tanggungjawab sendirian berhad tukang komen. Sila amalkan prinsip ke-5 rukun negara ketika nak merapu-meraban di ruangan ini.

"MAJULAH BLOG UNTUK MALAYSIA"

Sekian.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers

Diari best sepanjang zaman

DIARI PERINGATAN

Sebarang aktiviti mengcopy paste hasil contengan di blog ini adalah diHARAMkan sama sekali. Seelok dan sebestnya korang LINK kan aje entri yang pankreas korang berkenan. Tuan Punya Blog rasa itu lagi comel serta menunjukkan korang sememangnya mengamalkan prinsip ke-5 rukun negara.

TAPI, jikalau korang nak juga mencopy paste apalah daya Tuan Punya Blog untuk menghalang. Harap korang boleh creditkan atas nama blog ini.

Bukan Tuan Punya Blog mintak pendapatan dan credit telefon korang pun kan.....So, korang hormati HAK Tuan Punya Blog sebagai tuan tanah. Maka Tuan Punya Blog hargai usaha murni korang.

Teringat pesan orang lama, "Orang berbudi, Kita berbahasa..... Orang memberi, Kita merasa".

Semua gambar dalam ni adalah hak milik Tuan Punya Blog dan selainnya adalah dari google images.

Pandangan, penulisan dan omogan Tuan Punya Blog adalah bolok semata-mata, tiada kaitan dengan blog-blog yang lain kecuali dinyatakan dan diletakkan nama pemiliknya. Semuanya bersifat subjektif dan bukannya MANDATORI. Sebarang salah anggap atau kerosakkan disebabkan blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca sendiri.

Komen+saran+kritik+bolok atau nak send bolok emelkan ke amiraimanakashah@yahoo.com


Terima kasih dan selamat menyebarkan ilmu.