AMARAN!!

BLOG Ini Mungkin Menyebabkan Ketagihan Yang Melampau. Bahan Yang Dipaparkan Mungkin Menganggu Jiwa Raga. Sebarang Salah Anggap, Kecederaan Minda Atau Komplikasi Pada Otak Disebabkan Blog Ini Adalah Tidak Dipertanggungjawabkan. Bagi Kanak² Di Bawah Umur, Disarankan Anda Melayari Dengan Ditemani Orang Yang Lebih Dewasa Bagi Mengelakkan Anda Mengalami Sindrom Parkison. (◕‿◕)☆ ™

RAMUAN BLOG - Diari, Tips, Tutorial, Petua, Photo, Cerita, Kesihatan, Pendidikan, Isu Semasa, Sukan, Politik, Info Am & SEKS.

Diari Join Me | You Are My Friends

Sunday, 20 May 2012

Story & Gambar | 'Wanita' Bogel Di Lebuh Raya Malaysia

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة

Amboi...amboi....amboiiiiiiii....kalau tajuk entri abg long yang panas dan sensasi laju je hangpa masuk dan singgah yer. Tapi tak kisah la kan, dah naluri manusia sedemikian apa la nak di heran. Betul tak? hihihi!!

Diari: kepada hangpa yang menyinggah tu, bila lagi nak jadi FOLLOWERS blog abg long yg sweet bagai ni? Bukan abg long kenakan bayaran yuran pun....percuma seumur hidup. Dijamin oleh blogspot.....(◕‿◕)☆™

Terlopong juga abg long bila terpandang gambar dan terbaca artikel yang 18sx bagai ni. Macam tak percaya, kat Malaysia yang makmur dengan hasil bumi dan semakin pesat menuju negara maju terdapat segelintir rakyat yang berkelakuan menghairahkan di khalayak. Sikit pun tidak merasa segan silu dan malu alah. Yang bestnya sempat lagi 'wanita' berkenaan berlari anak-anak sambil melepaskan rambut beliau yang panjang agar ia di sapa angin sepoi2 bahasa. Kejadian ini diberitakan berlaku di lebuh raya DUKE di Kuala Lumpur yang sibuk dengan kenderaan lalu lalang. 

Pengguna lebuh raya tersebut dah tentulah antara yang beruntungan kerana dapat menyaksikan adengan free show. Adakah 'wanita' yang berbogel ini mengalami masalah mental? Atau ini adalah salah satu protes jalanan bagi memastikan pemansuhan tol? Atau 'wanita' ini sedang buang tabiat ekoran dari terpengaruh dengan cara masyarakat luar yang sering berbogel? konon2 nya sebagai mercu tanda kehidupan yang cool. peehhh...memang tak boleh blah.

Kat bawah ni adalah gambar beliau yang sedang berbogel di lebuh raya DUKE. Untuk lihat gambar lain dan bacaan selanjutnya hangpa boleh la terjah SINI.

Mohon maaf sebab gambaq ni abg long terpaksa sensor atas dasar tidak mahu mengaibkan  beliau

No comments:

Post a Comment

Dipersilakan dengan segala hormatnya untuk memberi sepatah dua kata di ruangan komen yang comei dan cool ini. Sesungguhnya komen sahabat2 adalah makanan ruji bagi seorang blogger selain ayam kentaki.

Sebarang komen adalah dibawah tanggungjawab sendirian berhad tukang komen. Sila amalkan prinsip ke-5 rukun negara ketika nak merapu-meraban di ruangan ini.

"MAJULAH BLOG UNTUK MALAYSIA"

Sekian.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers

Diari best sepanjang zaman

DIARI PERINGATAN

Sebarang aktiviti mengcopy paste hasil contengan di blog ini adalah diHARAMkan sama sekali. Seelok dan sebestnya korang LINK kan aje entri yang pankreas korang berkenan. Tuan Punya Blog rasa itu lagi comel serta menunjukkan korang sememangnya mengamalkan prinsip ke-5 rukun negara.

TAPI, jikalau korang nak juga mencopy paste apalah daya Tuan Punya Blog untuk menghalang. Harap korang boleh creditkan atas nama blog ini.

Bukan Tuan Punya Blog mintak pendapatan dan credit telefon korang pun kan.....So, korang hormati HAK Tuan Punya Blog sebagai tuan tanah. Maka Tuan Punya Blog hargai usaha murni korang.

Teringat pesan orang lama, "Orang berbudi, Kita berbahasa..... Orang memberi, Kita merasa".

Semua gambar dalam ni adalah hak milik Tuan Punya Blog dan selainnya adalah dari google images.

Pandangan, penulisan dan omogan Tuan Punya Blog adalah bolok semata-mata, tiada kaitan dengan blog-blog yang lain kecuali dinyatakan dan diletakkan nama pemiliknya. Semuanya bersifat subjektif dan bukannya MANDATORI. Sebarang salah anggap atau kerosakkan disebabkan blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca sendiri.

Komen+saran+kritik+bolok atau nak send bolok emelkan ke amiraimanakashah@yahoo.com


Terima kasih dan selamat menyebarkan ilmu.