AMARAN!!

BLOG Ini Mungkin Menyebabkan Ketagihan Yang Melampau. Bahan Yang Dipaparkan Mungkin Menganggu Jiwa Raga. Sebarang Salah Anggap, Kecederaan Minda Atau Komplikasi Pada Otak Disebabkan Blog Ini Adalah Tidak Dipertanggungjawabkan. Bagi Kanak² Di Bawah Umur, Disarankan Anda Melayari Dengan Ditemani Orang Yang Lebih Dewasa Bagi Mengelakkan Anda Mengalami Sindrom Parkison. (◕‿◕)☆ ™

RAMUAN BLOG - Diari, Tips, Tutorial, Petua, Photo, Cerita, Kesihatan, Pendidikan, Isu Semasa, Sukan, Politik, Info Am & SEKS.

Diari Join Me | You Are My Friends

Sunday, 23 September 2012

Eh! Seram ke makhluk ni?

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة

Dihebohkan seantero dunia blog bahawa makhluk didalam paya di Ireland ini seram lagi menakutkan. Eh, seram ke makhluk ni? (kena tak tajuk dgn isi entri ni?....Ha Ha Ha!) Cu tengok ....cu tengok gambaq kat bawah ni, seram lagi menakutkan dak? eeeeeiiiiiiiiiiiiii.......makan budok!




Bagi abg long takdak la menakutkan pun. Tapi tak taw la kalau ang yang tengok. Kornea mata abg long ni  tengok mende alah ni bese2 ja. Jatuh ke kesian lagi ada....ishhh...ishhhh...ishhhhh.......kesiaannnnnnn!

Pasai pa plak kesian? Ye la kan, mana tak kesiannya......orang tu sanggup terjun paya tu semata2 nak taruk patung yang macam menakutkan tu. Tu yang kesian tu......tu...tu...ang nampak dak tu?

2nd, kesian sebab patung tu dah la kurus cekeding nampak tulang selangka, pastu rendam pulak dia dalam paya. Tak patut!....tak patut!

3rd, kesian kat ang sebab kena baca entri ni. Hi Hi Hi! Jangan marah haaaaaaa....

Tapi, abg long salute gak la kat mamat yang buat kerja ni. Coz ia adalah seni walaupun kat sesetengah mata manusia ini hanya kerja gila dan sia2. 

Setidak2 nya hasil tangan mamat ni membolehkan abg long dan blogger2 lain mengupdate blog. Ada gak la benda nak di chegite kan......Ha Ha Ha!

Eh, seram ke makhluk ni? 

Rasanya la kan, seram lagi Hantu Mak Limah balik rumah...Kah Kah Kah!

___________________________________________________________
Aku bukanlah yang terbaik di kalangan kamu. Jika kamu dapati aku berada di atas kebenaran, maka ikutilah (bantulah) aku. Dan jika kamu dapati aku berada di atas kebatilan, maka perbetulkanlah (halangilah) aku.”
-Saidina Abu Bakar as Siddiq-

No comments:

Post a Comment

Dipersilakan dengan segala hormatnya untuk memberi sepatah dua kata di ruangan komen yang comei dan cool ini. Sesungguhnya komen sahabat2 adalah makanan ruji bagi seorang blogger selain ayam kentaki.

Sebarang komen adalah dibawah tanggungjawab sendirian berhad tukang komen. Sila amalkan prinsip ke-5 rukun negara ketika nak merapu-meraban di ruangan ini.

"MAJULAH BLOG UNTUK MALAYSIA"

Sekian.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers

Diari best sepanjang zaman

DIARI PERINGATAN

Sebarang aktiviti mengcopy paste hasil contengan di blog ini adalah diHARAMkan sama sekali. Seelok dan sebestnya korang LINK kan aje entri yang pankreas korang berkenan. Tuan Punya Blog rasa itu lagi comel serta menunjukkan korang sememangnya mengamalkan prinsip ke-5 rukun negara.

TAPI, jikalau korang nak juga mencopy paste apalah daya Tuan Punya Blog untuk menghalang. Harap korang boleh creditkan atas nama blog ini.

Bukan Tuan Punya Blog mintak pendapatan dan credit telefon korang pun kan.....So, korang hormati HAK Tuan Punya Blog sebagai tuan tanah. Maka Tuan Punya Blog hargai usaha murni korang.

Teringat pesan orang lama, "Orang berbudi, Kita berbahasa..... Orang memberi, Kita merasa".

Semua gambar dalam ni adalah hak milik Tuan Punya Blog dan selainnya adalah dari google images.

Pandangan, penulisan dan omogan Tuan Punya Blog adalah bolok semata-mata, tiada kaitan dengan blog-blog yang lain kecuali dinyatakan dan diletakkan nama pemiliknya. Semuanya bersifat subjektif dan bukannya MANDATORI. Sebarang salah anggap atau kerosakkan disebabkan blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca sendiri.

Komen+saran+kritik+bolok atau nak send bolok emelkan ke amiraimanakashah@yahoo.com


Terima kasih dan selamat menyebarkan ilmu.