AMARAN!!

BLOG Ini Mungkin Menyebabkan Ketagihan Yang Melampau. Bahan Yang Dipaparkan Mungkin Menganggu Jiwa Raga. Sebarang Salah Anggap, Kecederaan Minda Atau Komplikasi Pada Otak Disebabkan Blog Ini Adalah Tidak Dipertanggungjawabkan. Bagi Kanak² Di Bawah Umur, Disarankan Anda Melayari Dengan Ditemani Orang Yang Lebih Dewasa Bagi Mengelakkan Anda Mengalami Sindrom Parkison. (◕‿◕)☆ ™

RAMUAN BLOG - Diari, Tips, Tutorial, Petua, Photo, Cerita, Kesihatan, Pendidikan, Isu Semasa, Sukan, Politik, Info Am & SEKS.

Diari Join Me | You Are My Friends

Tuesday, 15 January 2013

Wabak LISTEN menular

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة

Gila kentang.....dah jadi wabak....seisi rumah, pejabat, warung Mak Kiah dan semua tempat wabak 'listen' diperkatakan.....tak kurang juga diperkotak-katikkan. 

Malas abg long nak karang pepanjang.....U must listen....listen.....listen....dis bidio. Ingat, jangan berkata apa2 kerana Animal Also Have Problem. 



LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN...

Oppssssss.....ingat wabak ni dah tamat setelah tengok bidio kat atas. Rupa-rupanya  TIDAK. Makin berlambak2 pula bidio LISTEN ni muncul dan merebak dengan pantas. Kepantasan dia mendahului pergerakkan cahaya..HaHaHa....*tipu je angpa jangan caya pula

Oh! dah ada parodi LISTEN LISTEN LISTEN la pula. Angpa dah tengok? Apa kata angpa tengok dulu. Nanti pakat2 kita buat conclusion terhadap wabak ini. Boleh? Good.....Love you all many2 Lot 10 Bukit Bintang....HiHiHi..



listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen..

HaHaHa....Macam tak berapa nak best je bidio parodi yang kat atas tu kan? Tapi abg long duk gelak sampai berayaq ayaq mata dah ni....Well, Apa kata abg long belanja angpa klip parodi LISTEN LISTEN LISTEN yang kat bawah ni pula. Yang ni abg long gerenti angpa suka......melodi dia best, macam penah kita dengaq kat corong2 radio....Boleh la kalau nak layan....HiHiHi..



Amacam? Terhibur dak? Law tak terhibur nasib angpa la na.....abg long dah tak reti dah nak hiburkan pankreas dan paru2 angpa tuh. 

LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN...

listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen..

Ni abg long nak buat sedikit conclusion dari apa yang diwabakkan oleh 'LISTEN' ni ha.....Pertama, bila kita sebagai tuan rumah....kita jemput orang (tetamu) datang rumah kita dan tetamu yang datang tu bagi pendapat tentang keadaan rumah kita....Kita tidak setuju dan tidak suka dengan pendapat tetamu itu lalu dengan pantas menghalau tetamu itu. Jadi, ia nampak sangat2 tidak comei.

ke-2, kita tidak suka jika membandingkan pendidikan percuma antara Malaysia dengan negara2 luar. Tapi petrol naik harga negara luar juga yang 'orang-orang atasan' itu duk bandingkan dengan harga yang ada di Malaysia. Kita tidak suka kita di bandingkan dengan rakyat negara luar, tapi kita suka bila kita dibandingkan dengan haiwan.

Ke-3, Masalah human and animal adalah berbeda. Haiwan ada otak tapi takdak akai. Manusia ada otak dan akai.....Tapi kalau kita manusia tidak mahu mengunakan akai maka hidup akan jadi serabai.

Terima kasih kepada sahabat2 kesayangan abg long kerana sudi LISTEN apa yang nak abg long meroyan dan meraban kat entri ini....HiHiHi....You are my friends!

Jazakallah


Lollllll......T-shirt pun dah terkena dek wabak ni.
___________________________________________________________
Aku bukanlah yang terbaik di kalangan kamu. Jika kamu dapati aku berada di atas kebenaran, maka ikutilah (bantulah) aku. Dan jika kamu dapati aku berada di atas kebatilan, maka perbetulkanlah (halangilah) aku.”
-Saidina Abu Bakar as Siddiq-

No comments:

Post a Comment

Dipersilakan dengan segala hormatnya untuk memberi sepatah dua kata di ruangan komen yang comei dan cool ini. Sesungguhnya komen sahabat2 adalah makanan ruji bagi seorang blogger selain ayam kentaki.

Sebarang komen adalah dibawah tanggungjawab sendirian berhad tukang komen. Sila amalkan prinsip ke-5 rukun negara ketika nak merapu-meraban di ruangan ini.

"MAJULAH BLOG UNTUK MALAYSIA"

Sekian.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers

Diari best sepanjang zaman

DIARI PERINGATAN

Sebarang aktiviti mengcopy paste hasil contengan di blog ini adalah diHARAMkan sama sekali. Seelok dan sebestnya korang LINK kan aje entri yang pankreas korang berkenan. Tuan Punya Blog rasa itu lagi comel serta menunjukkan korang sememangnya mengamalkan prinsip ke-5 rukun negara.

TAPI, jikalau korang nak juga mencopy paste apalah daya Tuan Punya Blog untuk menghalang. Harap korang boleh creditkan atas nama blog ini.

Bukan Tuan Punya Blog mintak pendapatan dan credit telefon korang pun kan.....So, korang hormati HAK Tuan Punya Blog sebagai tuan tanah. Maka Tuan Punya Blog hargai usaha murni korang.

Teringat pesan orang lama, "Orang berbudi, Kita berbahasa..... Orang memberi, Kita merasa".

Semua gambar dalam ni adalah hak milik Tuan Punya Blog dan selainnya adalah dari google images.

Pandangan, penulisan dan omogan Tuan Punya Blog adalah bolok semata-mata, tiada kaitan dengan blog-blog yang lain kecuali dinyatakan dan diletakkan nama pemiliknya. Semuanya bersifat subjektif dan bukannya MANDATORI. Sebarang salah anggap atau kerosakkan disebabkan blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca sendiri.

Komen+saran+kritik+bolok atau nak send bolok emelkan ke amiraimanakashah@yahoo.com


Terima kasih dan selamat menyebarkan ilmu.