AMARAN!!

BLOG Ini Mungkin Menyebabkan Ketagihan Yang Melampau. Bahan Yang Dipaparkan Mungkin Menganggu Jiwa Raga. Sebarang Salah Anggap, Kecederaan Minda Atau Komplikasi Pada Otak Disebabkan Blog Ini Adalah Tidak Dipertanggungjawabkan. Bagi Kanak² Di Bawah Umur, Disarankan Anda Melayari Dengan Ditemani Orang Yang Lebih Dewasa Bagi Mengelakkan Anda Mengalami Sindrom Parkison. (◕‿◕)☆ ™

RAMUAN BLOG - Diari, Tips, Tutorial, Petua, Photo, Cerita, Kesihatan, Pendidikan, Isu Semasa, Sukan, Politik, Info Am & SEKS.

Diari Join Me | You Are My Friends

Friday, 18 January 2013

Segmen | Jom Tambah Follower Sebanyak Yang Mampu

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة

Petang2 yang cool dek ujan yang turun cenggini mula la mata mengantuk. Otak pun bisa jadi semput. No idea nak merapu meraban apa kat blog kesayangan ni. Kesayangan ke? HiHiHi....

Oleh kerana serebrum dah jadi tepu dan beku dek suasana alam yang cool bagai, maka abg long nak join segmen je la sementara menanti malam menjelma. Mana la tahu kan, kot2 ada yang sudi berukhuwahfillah dengan abg long nanti. 




Mak abg long selau pesan, "Abg....musuh jangan di cari. Bila kita berbahasa maka orang akan berbudi nanti." pesan emak senantiasa di hati.

Jadinya, meh la kita berkoyan-koyan menyertai Segmen: Jom Tambah Follower Sebanyak Yang Mampu yang di bawa khas oleh Si Cantik Sweet Nadia Farhana Ismail ini.


Photobucket

Mudah je nak join segmen ni. Just tepek banner yang gerak2 ni dalam entri lepas tu done. senang macam makan kacang kuda je. Untuk cerita lebih lanjut sila rujuk tuan tanah yang buat segmen ni dengan klik pada banner pink kaler tersebut.

Ini segmen kedua abg long join setelah abg long join segmen yang bro HH buat tempohari. Jom ukhuwahfillah ya khir..

Jazakallah fiikum

___________________________________________________________
Aku bukanlah yang terbaik di kalangan kamu. Jika kamu dapati aku berada di atas kebenaran, maka ikutilah (bantulah) aku. Dan jika kamu dapati aku berada di atas kebatilan, maka perbetulkanlah (halangilah) aku.”
-Saidina Abu Bakar as Siddiq-

25 comments:

  1. http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    i follow dari segmen yg sama :D

    dari kumpulan 13 :D

    ReplyDelete
  2. follow sini sambil berblogwalking.. keep in touch ye <3

    http://fasyrah89.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    follow balik ;)

    ReplyDelete
  3. jalan jalan dari segmen sama. Dah follow sini. :D
    http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  4. dari segmen yg sama..follow sini.. :) jumm singgah..
    http://ceritasatucinta.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  5. HI , Salam perkenalan.

    Dari segmen yang sama! Datang singgah dan follow.
    Jemput singgah : Segmen : Jom Tambah Follower Sebanyak yang Mampu & keep in touch.

    ReplyDelete
  6. follow sini dari segmen y sama..follow balik k http://yayacraft.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  7. hai. dr segmen yg sama. follow sini :)
    kalau sudi follow me back please *-*

    muchas gracias!

    http://kucingbiruprecious.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete

  8. same here.. folo u - done! ;)

    http://wanisuryanie.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  9. dari segmen sama , singgah n follow :) http://catberrymilk.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  10. Hye ! Fasya pun dari segmen yg same. Nice blog. Done follow. Follow fasya balik tau :) http://nurfasyamila.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  11. done follow #227

    datang dari segmen sama :)

    http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2013/01/jom-tambah-follower-sebanyak-yang-mampu.html

    ReplyDelete
  12. dari segmen yang sama . dah follow awak . follow blog saya kalau sudi ye :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  13. done follow.. jemput singgah yer...

    http://ayulahnie.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  14. salam ...done follow u dr segmen yg sama :)

    http://tomatobey.blogspot.com/2013/01/segmenjom-tambah-follower-sebanyak-yang.html

    ReplyDelete
  15. NAZ dari segmen yg sama..
    done follow sini..slm kenal..
    jemput ke blog NAZ ye ^_^

    http://naz-only-you.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  16. Salam perkenalan :)

    singgah dari segmen yg sama :)

    Jom singgah Sini :)

    Jom Tambah Follower Sebanyak Mampu

    ReplyDelete
  17. Salam perkenalan :)

    Singgah sini dari segmen yg sama.

    Jom singgah blog Ros ye.

    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  18. Hi .. salam kenal .. dari segmen yang sama .. done follow u .. jom bw blog dheartyqu.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. http://meyrajohn.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    Dari segment yang sama. :)

    ReplyDelete
  20. Saya datang dari segmen yang sama,dah follow sini,jum follow sini juga..
    http://nurulainzahir94.blogspot.com/2013/02/assalamualaikumhari-ini-aku-join.html

    ReplyDelete
  21. hai...sy dtg dari segmen yang sama...done follow ur blog...jom follow saya...;)


    http://ayuzulkefli.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  22. E'raz datang dengan perlahan ke blog peserta Segmen : Jom Tambah Follower Sebanyak yang Mampu..

    http://www.erazfadli.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  23. Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete

Dipersilakan dengan segala hormatnya untuk memberi sepatah dua kata di ruangan komen yang comei dan cool ini. Sesungguhnya komen sahabat2 adalah makanan ruji bagi seorang blogger selain ayam kentaki.

Sebarang komen adalah dibawah tanggungjawab sendirian berhad tukang komen. Sila amalkan prinsip ke-5 rukun negara ketika nak merapu-meraban di ruangan ini.

"MAJULAH BLOG UNTUK MALAYSIA"

Sekian.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers

Diari best sepanjang zaman

DIARI PERINGATAN

Sebarang aktiviti mengcopy paste hasil contengan di blog ini adalah diHARAMkan sama sekali. Seelok dan sebestnya korang LINK kan aje entri yang pankreas korang berkenan. Tuan Punya Blog rasa itu lagi comel serta menunjukkan korang sememangnya mengamalkan prinsip ke-5 rukun negara.

TAPI, jikalau korang nak juga mencopy paste apalah daya Tuan Punya Blog untuk menghalang. Harap korang boleh creditkan atas nama blog ini.

Bukan Tuan Punya Blog mintak pendapatan dan credit telefon korang pun kan.....So, korang hormati HAK Tuan Punya Blog sebagai tuan tanah. Maka Tuan Punya Blog hargai usaha murni korang.

Teringat pesan orang lama, "Orang berbudi, Kita berbahasa..... Orang memberi, Kita merasa".

Semua gambar dalam ni adalah hak milik Tuan Punya Blog dan selainnya adalah dari google images.

Pandangan, penulisan dan omogan Tuan Punya Blog adalah bolok semata-mata, tiada kaitan dengan blog-blog yang lain kecuali dinyatakan dan diletakkan nama pemiliknya. Semuanya bersifat subjektif dan bukannya MANDATORI. Sebarang salah anggap atau kerosakkan disebabkan blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca sendiri.

Komen+saran+kritik+bolok atau nak send bolok emelkan ke amiraimanakashah@yahoo.com


Terima kasih dan selamat menyebarkan ilmu.