AMARAN!!

BLOG Ini Mungkin Menyebabkan Ketagihan Yang Melampau. Bahan Yang Dipaparkan Mungkin Menganggu Jiwa Raga. Sebarang Salah Anggap, Kecederaan Minda Atau Komplikasi Pada Otak Disebabkan Blog Ini Adalah Tidak Dipertanggungjawabkan. Bagi Kanak² Di Bawah Umur, Disarankan Anda Melayari Dengan Ditemani Orang Yang Lebih Dewasa Bagi Mengelakkan Anda Mengalami Sindrom Parkison. (◕‿◕)☆ ™

RAMUAN BLOG - Diari, Tips, Tutorial, Petua, Photo, Cerita, Kesihatan, Pendidikan, Isu Semasa, Sukan, Politik, Info Am & SEKS.

Diari Join Me | You Are My Friends

Tuesday, 19 November 2013

Remaja hilang ditemui bukan di Villa Nabila (EKSKLUSIF)

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة


Kredit photo: Shahril Haji Nawawi
Aku awal2 lagi tak tak percaya.....pasai pa? ye la kan, masuk tiga puluh yang tinggal tujuh......HaHaHa... dah nak seakan2 lirik lagu M.Nasir pulak bunyi dia.....KiKiKi

Tujuh puluh tiga pintu, 
Tujuh puluh tiga jalan,
Yang sampai hanya satu jalan.. 
Ribu-ribu margasatua, 
Mencari raja si muraq, 
Yang sampai hanya tiga puluh....tiga puluh...

Amacam?? korang rasa terkena tak dengan lagu sifo tu??? HaHaHa.....Korang nampak tak permainan 'Villa Nabila' ni?? Apa?? Tak nampak?? Kalau tak nampak bermakna pendek umo....HeHeHe....

Cerita kat page INI (klik) macam tak ghairah je nak update pasal misteri Villa Nabila dan misteri2 yang sewaktu dengannya, mungkin admin dia dah sedar diri pasal troll seram villa nabila tu tak sebox office filem higlands towers.....mungkin.....(~___^)

Khabarnya remaja (berita tv-budak) yang konon2 hilang dan lenyap di Villa Nabila itu telah dijumpai. 

Remaja, Izzat Izzudin Husin dilaporkan hilang Sabtu lalu telah ditemui di Flat Desa Mutiara, Johor Bahru, Johor, selepas tengah malam tadi.Pada ketika entri ini ditulis Izzat dan 2 rakan, lelaki dan perempuan sedang dirakamkan kenyataan di Balai Polis Bandar Dato On. Saya bersama wartawan, Zulhazri Abu Bakar berada di luar balai. Tiada media lain bersama kami.Maklumat disalurkan kepada kami oleh sumber berkredibiliti.Sidang akhbar akan diadakan oleh Ketua Polis Johor.
Kenapa remaja tersebut jadi macam gini??? Semuanya sebab pengaruh......pengaruh apa??? Kalau korang nak tahu lanjut pasal penemuan misteri remaja ini korang boleh terjah blog MA (klik). Mungkin lepas ni korang boleh layan nyanyi dan berkaraoke lagu Cinta Untuk Nabila. Tapi awas! jangan pula baham lagu cinta untuk Nabil.....Nanti penampo makan ko.....HaHaHa......Lu pikir la sendiri....
Tapi betul baq ang......sebab kisah seram suam2 kuku Villa Nabila ni, abis top2 story yang patut kita bincang dan debatkan demi kelangsungan hidup di bumi Malaysia yang aman berlalu begitu sahaja...
  1. Kereta umur 12 tahun bakal dilupuskan.
  2. Motor lalu haiway bakal ditolkan
  3. Kisah Bung Mokhtar
  4. Harga rumah tinggi
  5. GST
  6. Harga gula naik
  7. Harga Ayam naik
  8. Bil Astro naik
  9. Bil Streamxy naik
  10. Pengawal keselamatan haram
  11. Kad pengenalan untuk warga asing
  12. Kos hidup makin tinggi
  13. Harga kereta kat Malaysia no-2 tertinggi selepas Singapura
  14. Subjek Sejarah diutamakan berbanding Pendidikan Agama Islam
  15. SPBBS yang macam siput haram
Korang nampak tak permainan Villa Nabila ni???? Apa pun aku suka nak kongsi lagu sifo ni untuk korang semua.......Lang mesi lang Kui mesi kui.....lailailailai.....


Renung-renungkan dan selamat beramal.

Jazakallah.

___________________________________________________________
Aku bukanlah yang terbaik di kalangan kamu. Jika kamu dapati aku berada di atas kebenaran, maka ikutilah (bantulah) aku. Dan jika kamu dapati aku berada di atas kebatilan, maka perbetulkanlah (halangilah) aku.”
-Saidina Abu Bakar as Siddiq-

No comments:

Post a Comment

Dipersilakan dengan segala hormatnya untuk memberi sepatah dua kata di ruangan komen yang comei dan cool ini. Sesungguhnya komen sahabat2 adalah makanan ruji bagi seorang blogger selain ayam kentaki.

Sebarang komen adalah dibawah tanggungjawab sendirian berhad tukang komen. Sila amalkan prinsip ke-5 rukun negara ketika nak merapu-meraban di ruangan ini.

"MAJULAH BLOG UNTUK MALAYSIA"

Sekian.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers

Diari best sepanjang zaman

DIARI PERINGATAN

Sebarang aktiviti mengcopy paste hasil contengan di blog ini adalah diHARAMkan sama sekali. Seelok dan sebestnya korang LINK kan aje entri yang pankreas korang berkenan. Tuan Punya Blog rasa itu lagi comel serta menunjukkan korang sememangnya mengamalkan prinsip ke-5 rukun negara.

TAPI, jikalau korang nak juga mencopy paste apalah daya Tuan Punya Blog untuk menghalang. Harap korang boleh creditkan atas nama blog ini.

Bukan Tuan Punya Blog mintak pendapatan dan credit telefon korang pun kan.....So, korang hormati HAK Tuan Punya Blog sebagai tuan tanah. Maka Tuan Punya Blog hargai usaha murni korang.

Teringat pesan orang lama, "Orang berbudi, Kita berbahasa..... Orang memberi, Kita merasa".

Semua gambar dalam ni adalah hak milik Tuan Punya Blog dan selainnya adalah dari google images.

Pandangan, penulisan dan omogan Tuan Punya Blog adalah bolok semata-mata, tiada kaitan dengan blog-blog yang lain kecuali dinyatakan dan diletakkan nama pemiliknya. Semuanya bersifat subjektif dan bukannya MANDATORI. Sebarang salah anggap atau kerosakkan disebabkan blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca sendiri.

Komen+saran+kritik+bolok atau nak send bolok emelkan ke amiraimanakashah@yahoo.com


Terima kasih dan selamat menyebarkan ilmu.