AMARAN!!

BLOG Ini Mungkin Menyebabkan Ketagihan Yang Melampau. Bahan Yang Dipaparkan Mungkin Menganggu Jiwa Raga. Sebarang Salah Anggap, Kecederaan Minda Atau Komplikasi Pada Otak Disebabkan Blog Ini Adalah Tidak Dipertanggungjawabkan. Bagi Kanak² Di Bawah Umur, Disarankan Anda Melayari Dengan Ditemani Orang Yang Lebih Dewasa Bagi Mengelakkan Anda Mengalami Sindrom Parkison. (◕‿◕)☆ ™

RAMUAN BLOG - Diari, Tips, Tutorial, Petua, Photo, Cerita, Kesihatan, Pendidikan, Isu Semasa, Sukan, Politik, Info Am & SEKS.

Diari Join Me | You Are My Friends

Sunday, 4 November 2012

Yana Samsudin hampakan Abg Long?

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة 


Penarikan diri Yana Samsudin atau Kak Yong Bini-biniku Gangster dari menyertai pertandingan separuh final Muzik-muzik ke-27 bersama duet cutenya Shaheizy Sam betul2 menyentap jiwa kudus abg long ni ha. Apa tidaknya, lagu "Begini caranya" faberet abg long tu......HuHuHu (sambil memintal-mintal bucu seluar)

Nasib baik la abg long tak ngundi ang Kak Yong, law tak gerenti abg long terpacak depan rumah tangga ang minta ganti rugi kredit yang digunakan.....HaHaHa...Ada tak peminat-peminat Kak Yong yang lain yang nak buat macam idea pala hotak abg long ni?

Terkuciwa la sikit kat dalam dada ni coz tak boleh tengok Kak Yong yang perkasa dan gangster nyanyi live kat separuh final tu.....Tak pasal-pasal atom sel darah putih abg long ni bergerak secara rawak pada ketumpatan yang tepu....Rasa nak ja bertukar menjadi raksasa otomen daia pokitorimorisoriwiwi.....Angpa tau dak raksasa jenis apa ni? Kalau angpa percaya nama raksasa ni sila la tanya lebai google. *pening*

Tapi nak salahkan Kak Yong sebab angpakan merah sekeping hati lelaki abg long ni pun takleh gak. Banyak kawasan yang Kak Yong kena kaber line. Lagipun, bukan salah ibu Kak yong mengandungkan dia -ada perkaitan ka? *pening lagi*

Kak Yong pun dah jelaskan kedudukaan yang sebenar dan dah pun mohon maaf. Harap lepas ni abg long dan peminat Kak Yong boleh la berlapang buah dada.


"Apakan daya, komitmen penuh Shaheizy Sam dalam bidang lakonan serta kekurangan persediaan untuk persembahan nyanyian perlu diambil kira."
"Memang kami rasa hampa kerana kecewakan peminat kerana mereka semua telah banyak berikan sokongan kepada kami berdua," ujar beliau ketika ditemui di majlis pelancaran Kempen Gempakz F&N yang bertempat di The Curve, Mutiara Damansara
Kak Yong juga bagitau yang dia menghormati keputusan dan pendirian rakan duet beliau iaitu Shaheizy Sam dan berharap peminat dapat memberi sokongan terhadap lagu tersebut nanti.
"Saya tak nak cari teman duet lain sebab saya sudah biasa dengan dia (Sam). Jadi, agak susah untuk saya bekerjasama dengan orang baru," kata beliau lagi.
Well, untuk tidak menghampakan pankreas abg long atas penarikan diri Kak Yong maka dengan ini abg long belanja diri abg long bidio klip lagu "Begini caranya" bersama-sama sahabat penerjah blog comel abg long yang maha best ini.....HaHaHa....ayat berlagak tahap tenuk namanya ni......HiHiHi....

video

Abg long harap angpa pun terhibur dengan entri ini.....

Wallahualam

Barakallah fiikum


___________________________________________________________
Aku bukanlah yang terbaik di kalangan kamu. Jika kamu dapati aku berada di atas kebenaran, maka ikutilah (bantulah) aku. Dan jika kamu dapati aku berada di atas kebatilan, maka perbetulkanlah (halangilah) aku.”
-Saidina Abu Bakar as Siddiq-

2 comments:

  1. Singgah sini baca entri & FOLLOW sekali :)Dari Kelab Blogger Ben Ashaari`

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah
      lapang diri sy akan singgah ke sana
      terima kasih sebab sudi singgah sini

      Delete

Dipersilakan dengan segala hormatnya untuk memberi sepatah dua kata di ruangan komen yang comei dan cool ini. Sesungguhnya komen sahabat2 adalah makanan ruji bagi seorang blogger selain ayam kentaki.

Sebarang komen adalah dibawah tanggungjawab sendirian berhad tukang komen. Sila amalkan prinsip ke-5 rukun negara ketika nak merapu-meraban di ruangan ini.

"MAJULAH BLOG UNTUK MALAYSIA"

Sekian.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers

Diari best sepanjang zaman

DIARI PERINGATAN

Sebarang aktiviti mengcopy paste hasil contengan di blog ini adalah diHARAMkan sama sekali. Seelok dan sebestnya korang LINK kan aje entri yang pankreas korang berkenan. Tuan Punya Blog rasa itu lagi comel serta menunjukkan korang sememangnya mengamalkan prinsip ke-5 rukun negara.

TAPI, jikalau korang nak juga mencopy paste apalah daya Tuan Punya Blog untuk menghalang. Harap korang boleh creditkan atas nama blog ini.

Bukan Tuan Punya Blog mintak pendapatan dan credit telefon korang pun kan.....So, korang hormati HAK Tuan Punya Blog sebagai tuan tanah. Maka Tuan Punya Blog hargai usaha murni korang.

Teringat pesan orang lama, "Orang berbudi, Kita berbahasa..... Orang memberi, Kita merasa".

Semua gambar dalam ni adalah hak milik Tuan Punya Blog dan selainnya adalah dari google images.

Pandangan, penulisan dan omogan Tuan Punya Blog adalah bolok semata-mata, tiada kaitan dengan blog-blog yang lain kecuali dinyatakan dan diletakkan nama pemiliknya. Semuanya bersifat subjektif dan bukannya MANDATORI. Sebarang salah anggap atau kerosakkan disebabkan blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca sendiri.

Komen+saran+kritik+bolok atau nak send bolok emelkan ke amiraimanakashah@yahoo.com


Terima kasih dan selamat menyebarkan ilmu.