AMARAN!!

BLOG Ini Mungkin Menyebabkan Ketagihan Yang Melampau. Bahan Yang Dipaparkan Mungkin Menganggu Jiwa Raga. Sebarang Salah Anggap, Kecederaan Minda Atau Komplikasi Pada Otak Disebabkan Blog Ini Adalah Tidak Dipertanggungjawabkan. Bagi Kanak² Di Bawah Umur, Disarankan Anda Melayari Dengan Ditemani Orang Yang Lebih Dewasa Bagi Mengelakkan Anda Mengalami Sindrom Parkison. (◕‿◕)☆ ™

RAMUAN BLOG - Diari, Tips, Tutorial, Petua, Photo, Cerita, Kesihatan, Pendidikan, Isu Semasa, Sukan, Politik, Info Am & SEKS.

Diari Join Me | You Are My Friends

Saturday, 10 November 2012

Siapa nak hadiah GILA lumayan? | Contest Masayu Ahmad

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة

Kepada angpa semua yang gila contest. Abg long nak invite angpa semua terjah satu blog sahabat abg long ni ha. Beliau merupakan seorang isteri+ibu+suri rumah (full time) dan  beliau merupakan bekas wartawan serta penulis di Karangkraf Sdn.Bhd. La ni sahabat abg long ni dah jadi penulis buku sepenuh masa disamping menjaga familynya.

Kalau angpa yang suri rumah sepenuh masa tu elok sesangat la terjah blog beliau. Berukhuwah dengan beliau disamping belajar ilmu dari beliau bagaimana nak dapat pendapat yang super duper lumayan walaupun hanya bertittle suri rumah sepenuh masa. Angpa jangan duk pikiaq suri rumah la ni macam suri rumah zaman nenek moyang kita dolu2, suri rumah sekarang income lagi lebat dari kerja kerajaan. Kenapa? Tak percaya? HaHaHa....Abg long pun memula tak percaya....Tapi lelama kena juga percaya.

Angpa yang gila baca buku pun boleh langgar blog dia. Tengok apa yang ada kat sana. Mana la tau kot-kot ada yang berkenan dijiwa dan juga diminda.

Berbalik kepada contest yang beliau buat. Hadiah yang disediakan untuk para peserta memang gila LUMAYAN. Antara hadiahnya ialah seperti gambaq di bawah ni ha.






Mengikut kata tuan badan lagi, sekiranya mencecah 100 penyertaan, layak untuk memenangi hadiah berikut pula.
  • Wang tunai RM500
  • Android Tablet
Jadi, contest yang beliau buat ni memang berbaloi-baloi untuk dijoin. Cuma, ada la syarat-syarat yang perlu peserta follow.

Macam mana nak join? itu senang sahaja. Angpa klik je Masayu Ahmad. Nanti angpa akan dibawa secara langsung ke teratak kecintaan beliau.

Selamat bercontest buat semua sahabat abg long. 

Wallahualam

Barakallah fiikum


NotaDiari:
Cuti sekolah ni abg long ingat nak habiskan 5 biji buku yang abg long beli dari tahun lepas. InsyaAllah....Doakan abg long ya.

___________________________________________________________
Aku bukanlah yang terbaik di kalangan kamu. Jika kamu dapati aku berada di atas kebenaran, maka ikutilah (bantulah) aku. Dan jika kamu dapati aku berada di atas kebatilan, maka perbetulkanlah (halangilah) aku.”
-Saidina Abu Bakar as Siddiq-

No comments:

Post a Comment

Dipersilakan dengan segala hormatnya untuk memberi sepatah dua kata di ruangan komen yang comei dan cool ini. Sesungguhnya komen sahabat2 adalah makanan ruji bagi seorang blogger selain ayam kentaki.

Sebarang komen adalah dibawah tanggungjawab sendirian berhad tukang komen. Sila amalkan prinsip ke-5 rukun negara ketika nak merapu-meraban di ruangan ini.

"MAJULAH BLOG UNTUK MALAYSIA"

Sekian.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers

Diari best sepanjang zaman

DIARI PERINGATAN

Sebarang aktiviti mengcopy paste hasil contengan di blog ini adalah diHARAMkan sama sekali. Seelok dan sebestnya korang LINK kan aje entri yang pankreas korang berkenan. Tuan Punya Blog rasa itu lagi comel serta menunjukkan korang sememangnya mengamalkan prinsip ke-5 rukun negara.

TAPI, jikalau korang nak juga mencopy paste apalah daya Tuan Punya Blog untuk menghalang. Harap korang boleh creditkan atas nama blog ini.

Bukan Tuan Punya Blog mintak pendapatan dan credit telefon korang pun kan.....So, korang hormati HAK Tuan Punya Blog sebagai tuan tanah. Maka Tuan Punya Blog hargai usaha murni korang.

Teringat pesan orang lama, "Orang berbudi, Kita berbahasa..... Orang memberi, Kita merasa".

Semua gambar dalam ni adalah hak milik Tuan Punya Blog dan selainnya adalah dari google images.

Pandangan, penulisan dan omogan Tuan Punya Blog adalah bolok semata-mata, tiada kaitan dengan blog-blog yang lain kecuali dinyatakan dan diletakkan nama pemiliknya. Semuanya bersifat subjektif dan bukannya MANDATORI. Sebarang salah anggap atau kerosakkan disebabkan blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca sendiri.

Komen+saran+kritik+bolok atau nak send bolok emelkan ke amiraimanakashah@yahoo.com


Terima kasih dan selamat menyebarkan ilmu.