AMARAN!!

BLOG Ini Mungkin Menyebabkan Ketagihan Yang Melampau. Bahan Yang Dipaparkan Mungkin Menganggu Jiwa Raga. Sebarang Salah Anggap, Kecederaan Minda Atau Komplikasi Pada Otak Disebabkan Blog Ini Adalah Tidak Dipertanggungjawabkan. Bagi Kanak² Di Bawah Umur, Disarankan Anda Melayari Dengan Ditemani Orang Yang Lebih Dewasa Bagi Mengelakkan Anda Mengalami Sindrom Parkison. (◕‿◕)☆ ™

RAMUAN BLOG - Diari, Tips, Tutorial, Petua, Photo, Cerita, Kesihatan, Pendidikan, Isu Semasa, Sukan, Politik, Info Am & SEKS.

Diari Join Me | You Are My Friends

Saturday, 3 November 2012

Blog Pilihan 2012 | Edisi Jejari Suka Menconteng

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة

Rasa nak sangat tepek entri ni. Tapi tak tau nak conteng lagu mana. Cuma yang abg long boleh kasi tau kat angpa, dik non ni memang best. Setia bebeno beliau membaca karangan ABC dan 123 kat dalam blog abg long ni. Pastu kan, jemari beliau memang mulus. Rajin komen kat blog yang maha oranje ni ha....terima kasih daun keladi ya dik non, rajin2 la singgah dan komen lagi.....HiHiHi...

Kalau angpa nak kenal dan berukhuwwah dengan dia, angpa boleh terjah blog comel yang menjadi hak mutlak beliau dulu, kini dan selamanya...Tak rugi berukhuwah dengan dik non sorang ni. InsyaAllah.

Warna merah jambu menjadi tema pilihan tuan punya blog. Best berblogwalking dan lepaking kat blog beliau. Tadi masa abg long singgah blog beliau tetiba kat dalam perut ni bergangnam style. Meleleh ayaq liuq tengok gambaq makanan maha sedap bertepek besaq2 kat blog beliau.

Ayat yang beliau guna pun takdak la huru-hara macam ayat abg long ang ni ha.....Memang penuh dengan ciri2 blog seorang gadis yang ohsem. Kemas dan sweet. Ibarat Menara KLCC dengan sawah padi jika nak dibandingkan dengan blog abg long ni. Kalau nak dipadankan sesama tuan punya blog bagai pengemis dengan Ferrari....HaHaHa....

Well, nama beliau Fifie. Nama ikut ic angpa tanya la beliau sendiri.....HiHiHi....Untuk pertanyaan lanjut angpa terjah la beliau punya blog. Blog beliau pula bernama fifiesazuki. Macam nama awek negara matahari terbit pula kan?

Untuk ukhuwah dan tahruf selanjutnya sila klik banner kat bawah ni.



Abg long paling suka header dia. Keta wolksvegon Bettle kaler pink gitu......Mesti leleh ayaq mata para pencinta spesis keta ni nengok nanti....HiHiHi.....Ada ke keta wolksvegon Bettle kaler pink?

Sekian sahaja coretan untuk entri ini. (ayat skema nak mampos)....HaHaHa...

Wallahualam

Barakallah fiikum



___________________________________________________________
Aku bukanlah yang terbaik di kalangan kamu. Jika kamu dapati aku berada di atas kebenaran, maka ikutilah (bantulah) aku. Dan jika kamu dapati aku berada di atas kebatilan, maka perbetulkanlah (halangilah) aku.”
-Saidina Abu Bakar as Siddiq-

2 comments:

Dipersilakan dengan segala hormatnya untuk memberi sepatah dua kata di ruangan komen yang comei dan cool ini. Sesungguhnya komen sahabat2 adalah makanan ruji bagi seorang blogger selain ayam kentaki.

Sebarang komen adalah dibawah tanggungjawab sendirian berhad tukang komen. Sila amalkan prinsip ke-5 rukun negara ketika nak merapu-meraban di ruangan ini.

"MAJULAH BLOG UNTUK MALAYSIA"

Sekian.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers

Diari best sepanjang zaman

DIARI PERINGATAN

Sebarang aktiviti mengcopy paste hasil contengan di blog ini adalah diHARAMkan sama sekali. Seelok dan sebestnya korang LINK kan aje entri yang pankreas korang berkenan. Tuan Punya Blog rasa itu lagi comel serta menunjukkan korang sememangnya mengamalkan prinsip ke-5 rukun negara.

TAPI, jikalau korang nak juga mencopy paste apalah daya Tuan Punya Blog untuk menghalang. Harap korang boleh creditkan atas nama blog ini.

Bukan Tuan Punya Blog mintak pendapatan dan credit telefon korang pun kan.....So, korang hormati HAK Tuan Punya Blog sebagai tuan tanah. Maka Tuan Punya Blog hargai usaha murni korang.

Teringat pesan orang lama, "Orang berbudi, Kita berbahasa..... Orang memberi, Kita merasa".

Semua gambar dalam ni adalah hak milik Tuan Punya Blog dan selainnya adalah dari google images.

Pandangan, penulisan dan omogan Tuan Punya Blog adalah bolok semata-mata, tiada kaitan dengan blog-blog yang lain kecuali dinyatakan dan diletakkan nama pemiliknya. Semuanya bersifat subjektif dan bukannya MANDATORI. Sebarang salah anggap atau kerosakkan disebabkan blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca sendiri.

Komen+saran+kritik+bolok atau nak send bolok emelkan ke amiraimanakashah@yahoo.com


Terima kasih dan selamat menyebarkan ilmu.