AMARAN!!

BLOG Ini Mungkin Menyebabkan Ketagihan Yang Melampau. Bahan Yang Dipaparkan Mungkin Menganggu Jiwa Raga. Sebarang Salah Anggap, Kecederaan Minda Atau Komplikasi Pada Otak Disebabkan Blog Ini Adalah Tidak Dipertanggungjawabkan. Bagi Kanak² Di Bawah Umur, Disarankan Anda Melayari Dengan Ditemani Orang Yang Lebih Dewasa Bagi Mengelakkan Anda Mengalami Sindrom Parkison. (◕‿◕)☆ ™

RAMUAN BLOG - Diari, Tips, Tutorial, Petua, Photo, Cerita, Kesihatan, Pendidikan, Isu Semasa, Sukan, Politik, Info Am & SEKS.

Diari Join Me | You Are My Friends

Monday, 12 November 2012

Anne Ngasri | Rahsia bukan lagi rahsia

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة


Semalam banyak juga la blogger yang post entri berkenaan pelakon Anne Ngasri yang dah bertunang dengan someone yang dikatakan seorang ahli politik.

Apa yang abg long baca kebanyakkan blogger mengambil statment Anne yang mengatakan beliau ingin merahsiakan dahulu siapa tunangan beliau untuk menjaga hati banyak pihak dan tidak mahu menimbulkan fitnah. Abg long memang setuju sangat dengan kenyataan beliau tu. Lagi pun, baru bertunang kan. Jadi tak elok nak dihebahkan satu planet bumi ni kan? Kalau dah nikah tu lain la cerita dia. Betul dak?

Pagi ni masa baca akhbar Kosmo Online, rahsia bukan lagi rahsiaWalaupun keluarga Anne Ngasri seakan cuba sembunyikan identiti tunang beliau, kehadiran jejaka misteri itu di majlis yang berlangsung tidak membantu dalam misi mereka. Terkantoi sudah....HiHiHi...

Wartawan Kosmo dengan Geng Roti Kaya betui-betul kacau stim ja. Baru je Anne Ngasri dengan tunang beliau nak menghayati lagu Dato Siti 'Biarlah Rahsia' depa dah buka rahsia. Apa boleh buatkan? Maklumat kat hujung jari....jadi, Anne Ngasri dan Si dia kena la terima dengan tabah hati....HeHeHe...

Antara kenyataan Anne Ngasri kepada wartawan ketika ditanya berkenaan kerahsiaan tunang beliau angpa bole baca kat SINI

Beliau berkata, mengikut perancangan, mereka akan melangsungkan perkahwinan pada bulan depan.


❝...Saya akan menjemput semua pihak termasuk rakan-rakan media..❞ ujar beliau ketika ditemui semasa majlis kesyukuran yang dianjurkan keluarga beliau di Taman Batu Permai.

Gambar dimajlis pertunangan Anne Ngasri serta tunangan beliau.






|

|

|

|
|
|
|
|
|
|
|
|
V


Abg long sejak dari kecik memang suka tengok lakonan Anne ni. Beliau memang pelakon berbakat. Sekarang ni dah semakin kurang pula beliau berlakon. Mungkin sibuk menguruskan anak-anak.

Abg long doakan semoga beliau hidup bahagia dengan pilihan tersebut sehingga hujung nyawa. Amin.

Sumber: Murai - Roti - Kosmo
___________________________________________________________
Aku bukanlah yang terbaik di kalangan kamu. Jika kamu dapati aku berada di atas kebenaran, maka ikutilah (bantulah) aku. Dan jika kamu dapati aku berada di atas kebatilan, maka perbetulkanlah (halangilah) aku.”
-Saidina Abu Bakar as Siddiq-

2 comments:

  1. mcm pnah nmpk ja tunang dia tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. insan femes mesti la macam familiar muka dia...HiHiHi...kalau abg long gerenti org akan kata "tak penah nampak pun...datang dari ceruk mana ntah"....HaHaHa..

      Delete

Dipersilakan dengan segala hormatnya untuk memberi sepatah dua kata di ruangan komen yang comei dan cool ini. Sesungguhnya komen sahabat2 adalah makanan ruji bagi seorang blogger selain ayam kentaki.

Sebarang komen adalah dibawah tanggungjawab sendirian berhad tukang komen. Sila amalkan prinsip ke-5 rukun negara ketika nak merapu-meraban di ruangan ini.

"MAJULAH BLOG UNTUK MALAYSIA"

Sekian.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers

Diari best sepanjang zaman

DIARI PERINGATAN

Sebarang aktiviti mengcopy paste hasil contengan di blog ini adalah diHARAMkan sama sekali. Seelok dan sebestnya korang LINK kan aje entri yang pankreas korang berkenan. Tuan Punya Blog rasa itu lagi comel serta menunjukkan korang sememangnya mengamalkan prinsip ke-5 rukun negara.

TAPI, jikalau korang nak juga mencopy paste apalah daya Tuan Punya Blog untuk menghalang. Harap korang boleh creditkan atas nama blog ini.

Bukan Tuan Punya Blog mintak pendapatan dan credit telefon korang pun kan.....So, korang hormati HAK Tuan Punya Blog sebagai tuan tanah. Maka Tuan Punya Blog hargai usaha murni korang.

Teringat pesan orang lama, "Orang berbudi, Kita berbahasa..... Orang memberi, Kita merasa".

Semua gambar dalam ni adalah hak milik Tuan Punya Blog dan selainnya adalah dari google images.

Pandangan, penulisan dan omogan Tuan Punya Blog adalah bolok semata-mata, tiada kaitan dengan blog-blog yang lain kecuali dinyatakan dan diletakkan nama pemiliknya. Semuanya bersifat subjektif dan bukannya MANDATORI. Sebarang salah anggap atau kerosakkan disebabkan blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca sendiri.

Komen+saran+kritik+bolok atau nak send bolok emelkan ke amiraimanakashah@yahoo.com


Terima kasih dan selamat menyebarkan ilmu.