AMARAN!!

BLOG Ini Mungkin Menyebabkan Ketagihan Yang Melampau. Bahan Yang Dipaparkan Mungkin Menganggu Jiwa Raga. Sebarang Salah Anggap, Kecederaan Minda Atau Komplikasi Pada Otak Disebabkan Blog Ini Adalah Tidak Dipertanggungjawabkan. Bagi Kanak² Di Bawah Umur, Disarankan Anda Melayari Dengan Ditemani Orang Yang Lebih Dewasa Bagi Mengelakkan Anda Mengalami Sindrom Parkison. (◕‿◕)☆ ™

RAMUAN BLOG - Diari, Tips, Tutorial, Petua, Photo, Cerita, Kesihatan, Pendidikan, Isu Semasa, Sukan, Politik, Info Am & SEKS.

Diari Join Me | You Are My Friends

Wednesday, 25 September 2013

HOT! | Video panas yang melibatkan isteri seorang pemain bola sepak Malaysia

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة

Hot! Panas! Meletup! 

Video yang menjadi buruan dan carian tertinggi oleh warga media sosial sejak tercetusnya isu yang melibatkan seorang isteri pemain bola sepak Geng Harimau. Memang menjadi topik hangat isu video ni. Boleh kot dikatakan hot video in the year...kalah video hot kilafairy yang sebuk duk cerita perihal warna seluar dalam tu....HeHeHe...

Memula tu satu video telah diupload ke youtube tentang pergaduhan suam-suam kuku antara isteri pemain bola sepak tersebut dengan seorang pengawal keselamatan. Selepas sahaja video yang pertama berlegar-legar diruangan maya, hadir pula satu video bagi menjawab persoalan2 orang ramai asal mula kejadian video pertama itu berlaku serta luahan hati pakcik pengawal keselamatan tersebut atas kejadian yang telah berlaku.

Sebelum ni pun isteri pemain bola sepak Geng Harimau ni pernah menimbulkan kontroversi bila memanggil anjing kepada seseorang yang terlibat dalam pengurusan bola sepak negeri Kelantan dalam isu pemindahan suami beliau. Anda boleh baca SINI tentang isu 'anjing' tersebut.

Anda boleh tonton video pertama yang dirakam sendiri oleh isteri pemain bola sepak Harimau tersebut ketika beliau berkelahi dengan pakcik pengawal keselamatan kat bawah 
ni.


video

Kelakar jer bila tengok dan dengar.....suami beliau pula boleh jer tengok dengan selamba blue hyppo isteri yang tiap malam tidur sebantal bertegang urat dengan seorang yang berpangkat pakcik......dah macam budak2 jer isteri beliau tu abg long tengok....

Apa motif dan modus operandi isteri beliau merakam dan menguploud video versi sengal jiwa tersebut ke youtube? Bagi abg long la kan, sedikit pun tak memberi faedah dan dividen kepada diri beliau sendiri malah sikap beliau dalam video tu secara live telah mencemar duli nama baik suami beliau juga.

Kat bawah ni video susulan dari video yang pertama tadi. Tak tahu anak siapa la yang rajin bebeno pi interview pakcik pengawal keselamatan tersebut untuk mendapatkan pencerahan minda ekoran isu yang tercetus. Anda tengok dan dengar, lepas tu buat la penilaian sendirian berhad.


video

Buat masa ni tiada lagi pengesahan dari pihak isteri pemain bola sepak tersebut tentang video bergaduh mulut antara beliau dengan pakcik pengawal keselamatan dalam video tu. Tunggu la lepas2 ni. Pakcik tu dah pun buat penjelasan. Gerenti lepas ni akan ada pula video jawapan balas dari isteri Mat Wak Yo.


Kesian Wak Yo, sedih dia coz ramai sangat pakat duk kutuk isteri kesayangan beliau ekoran dari tersebarnya video HOT isteri beliau.
Kepada anda semua, jangan lupa amalkan prinsip ke-5 rukun negara dalam kehidupan. Hormatilah sesama kita terutamanya mereka yang lebih tua.

"BUDI BAHASA BUDAYA KITA"

Jazakallah.


Kredit video: Youtube
Kredit Photo: Lebai Google
___________________________________________________________
Aku bukanlah yang terbaik di kalangan kamu. Jika kamu dapati aku berada di atas kebenaran, maka ikutilah (bantulah) aku. Dan jika kamu dapati aku berada di atas kebatilan, maka perbetulkanlah (halangilah) aku.”
-Saidina Abu Bakar as Siddiq-

No comments:

Post a Comment

Dipersilakan dengan segala hormatnya untuk memberi sepatah dua kata di ruangan komen yang comei dan cool ini. Sesungguhnya komen sahabat2 adalah makanan ruji bagi seorang blogger selain ayam kentaki.

Sebarang komen adalah dibawah tanggungjawab sendirian berhad tukang komen. Sila amalkan prinsip ke-5 rukun negara ketika nak merapu-meraban di ruangan ini.

"MAJULAH BLOG UNTUK MALAYSIA"

Sekian.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers

Diari best sepanjang zaman

DIARI PERINGATAN

Sebarang aktiviti mengcopy paste hasil contengan di blog ini adalah diHARAMkan sama sekali. Seelok dan sebestnya korang LINK kan aje entri yang pankreas korang berkenan. Tuan Punya Blog rasa itu lagi comel serta menunjukkan korang sememangnya mengamalkan prinsip ke-5 rukun negara.

TAPI, jikalau korang nak juga mencopy paste apalah daya Tuan Punya Blog untuk menghalang. Harap korang boleh creditkan atas nama blog ini.

Bukan Tuan Punya Blog mintak pendapatan dan credit telefon korang pun kan.....So, korang hormati HAK Tuan Punya Blog sebagai tuan tanah. Maka Tuan Punya Blog hargai usaha murni korang.

Teringat pesan orang lama, "Orang berbudi, Kita berbahasa..... Orang memberi, Kita merasa".

Semua gambar dalam ni adalah hak milik Tuan Punya Blog dan selainnya adalah dari google images.

Pandangan, penulisan dan omogan Tuan Punya Blog adalah bolok semata-mata, tiada kaitan dengan blog-blog yang lain kecuali dinyatakan dan diletakkan nama pemiliknya. Semuanya bersifat subjektif dan bukannya MANDATORI. Sebarang salah anggap atau kerosakkan disebabkan blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca sendiri.

Komen+saran+kritik+bolok atau nak send bolok emelkan ke amiraimanakashah@yahoo.com


Terima kasih dan selamat menyebarkan ilmu.