AMARAN!!

BLOG Ini Mungkin Menyebabkan Ketagihan Yang Melampau. Bahan Yang Dipaparkan Mungkin Menganggu Jiwa Raga. Sebarang Salah Anggap, Kecederaan Minda Atau Komplikasi Pada Otak Disebabkan Blog Ini Adalah Tidak Dipertanggungjawabkan. Bagi Kanak² Di Bawah Umur, Disarankan Anda Melayari Dengan Ditemani Orang Yang Lebih Dewasa Bagi Mengelakkan Anda Mengalami Sindrom Parkison. (◕‿◕)☆ ™

RAMUAN BLOG - Diari, Tips, Tutorial, Petua, Photo, Cerita, Kesihatan, Pendidikan, Isu Semasa, Sukan, Politik, Info Am & SEKS.

Diari Join Me | You Are My Friends

Saturday, 8 November 2014

Kalendar Cuti Umum Dan Takwin Persekolahan 2015
Kalendar 2015 dan Cuti Umum Malaysia | Tahun 2014 dah semakin menuju ke garisan penamat. Hanya tinggal beberapa hari sahaja lagi (kurang lebih 59 hari) untuk kita semua melangkah ke tahun 2015 (itu pun kalau dipanjangkan umur dengan izin Allah ta'ala)

Kalendar dan jadual cuti umum 2015 serta takwin cuti sekolah 2015 telah pun dikeluarkan. Lepas ni boleh la pakat buat kira² duit gaji dan plan percutian apa yang patut bersama keluarga, sahabat handai, rakan sekerja, rakan sekampus serta orang yang tersayang untuk perancangan strategik kehidupan tahun 2015.

Tahun 2015, banyak cuti hujung minggu yang panjang. Macam best je....macam sedap je.....marbelestos!


Jadual Cuti Umum 2015 Malaysia

Takwin Persekolahan 2015 | Kementerian Pelajaran Malaysia (KPM) telah pun mengeluarkan takwin persekolahan 2015 di websitenya. Berikut adalah jadual rasmi cuti persekolahan tahun 2015 yang telah dikeluarkan oleh pihak KPM.

 PERINCIAN TAKWIN PERSEKOLAH TAHUN 2015 KUMPULAN A


 PERINCIAN TAKWIN PERSEKOLAH TAHUN 2015 KUMPULAN B


Well, perancangan percutian tahun ni yang aku plan dari tahun lepas alhamdulillah semua sukses. Ada juga yang tak plan tapi sebab murah rezeki percutian tu pakai jadi dengan sendiri. 

Lepas ni boleh dah aku buat kira² wang negara dan pikiaq tang mana lagi tempat percutian aku dengan kawan² photographer serta keluarga boleh terjah.

Oh ya, tahun depan dah start GST kan? Hmmmmmmmmm......mana pula kalkulator ni....hilang pula dia...Support us MansuhPBS


___________________________________________________________
Aku bukanlah yang terbaik di kalangan kamu. Jika kamu dapati aku berada di atas kebenaran, maka ikutilah (bantulah) aku. Dan jika kamu dapati aku berada di atas kebatilan, maka perbetulkanlah (halangilah) aku.
-Saidina Abu Bakar as Siddiq-

No comments:

Post a Comment

Dipersilakan dengan segala hormatnya untuk memberi sepatah dua kata di ruangan komen yang comei dan cool ini. Sesungguhnya komen sahabat2 adalah makanan ruji bagi seorang blogger selain ayam kentaki.

Sebarang komen adalah dibawah tanggungjawab sendirian berhad tukang komen. Sila amalkan prinsip ke-5 rukun negara ketika nak merapu-meraban di ruangan ini.

"MAJULAH BLOG UNTUK MALAYSIA"

Sekian.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers

Diari best sepanjang zaman

DIARI PERINGATAN

Sebarang aktiviti mengcopy paste hasil contengan di blog ini adalah diHARAMkan sama sekali. Seelok dan sebestnya korang LINK kan aje entri yang pankreas korang berkenan. Tuan Punya Blog rasa itu lagi comel serta menunjukkan korang sememangnya mengamalkan prinsip ke-5 rukun negara.

TAPI, jikalau korang nak juga mencopy paste apalah daya Tuan Punya Blog untuk menghalang. Harap korang boleh creditkan atas nama blog ini.

Bukan Tuan Punya Blog mintak pendapatan dan credit telefon korang pun kan.....So, korang hormati HAK Tuan Punya Blog sebagai tuan tanah. Maka Tuan Punya Blog hargai usaha murni korang.

Teringat pesan orang lama, "Orang berbudi, Kita berbahasa..... Orang memberi, Kita merasa".

Semua gambar dalam ni adalah hak milik Tuan Punya Blog dan selainnya adalah dari google images.

Pandangan, penulisan dan omogan Tuan Punya Blog adalah bolok semata-mata, tiada kaitan dengan blog-blog yang lain kecuali dinyatakan dan diletakkan nama pemiliknya. Semuanya bersifat subjektif dan bukannya MANDATORI. Sebarang salah anggap atau kerosakkan disebabkan blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca sendiri.

Komen+saran+kritik+bolok atau nak send bolok emelkan ke amiraimanakashah@yahoo.com


Terima kasih dan selamat menyebarkan ilmu.