AMARAN!!

BLOG Ini Mungkin Menyebabkan Ketagihan Yang Melampau. Bahan Yang Dipaparkan Mungkin Menganggu Jiwa Raga. Sebarang Salah Anggap, Kecederaan Minda Atau Komplikasi Pada Otak Disebabkan Blog Ini Adalah Tidak Dipertanggungjawabkan. Bagi Kanak² Di Bawah Umur, Disarankan Anda Melayari Dengan Ditemani Orang Yang Lebih Dewasa Bagi Mengelakkan Anda Mengalami Sindrom Parkison. (◕‿◕)☆ ™

RAMUAN BLOG - Diari, Tips, Tutorial, Petua, Photo, Cerita, Kesihatan, Pendidikan, Isu Semasa, Sukan, Politik, Info Am & SEKS.

Diari Join Me | You Are My Friends

Thursday, 26 September 2013

Isteri Mat Yo Trending

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة

Nampaknya warga tanah melayu sekarang ni dilanda 'demam' Mat Wak Yo. Apa tidaknya, semua laman sesawang trending isteri beliau. Memang femes abis la. Lepas ni geng2 dekat ABPBH (Anugerah Bintang Popular Berita Harian) boleh la kot fikirkan satu kategori anugerah baru  dalam acara gilang gemilang tersebut....HeHeHe...

Lepas layan smallville tadi ingat nak tido coz esok akan memulakan kayuhan ke negeri serambi mekah, tapi atas sebab2 tertentu tak terlayan pula mata ni lena. Sementara mata jadi ketat yang amat abg long godek2 la blog....Mana tahu kot2 ada komen yang perlu diapprove dan direply....sambil2 blogwalking baca blog rakan2...

Terkezut gak bila masuk dashboard memula tadi.....stats overview menunjukan entri yang berkurun tentang isteri Wak Yo menjadi high pagesview. Cerita lama juga yang menjadi kesukaan untuk dibaca khalayak. Apa pun terima kasih la yer yang sudi terjah entri tersebut. Anda memang awesome (ayat mengayat baikkkk punyeee....HiHiHi)

Bila abg long tekan traffic sources, check search keywords...ternyata benar ramalan dan firasat abg long. Isteri Wak Yo memang menjadi trending warga tanah melayu. Walaupun kes perang mulut itu telah berlaku hampir sebulan yang lalu ternyata semua orang begitu teruja dengan isteri Wak Yo yang comei dan dikatakan kerabat tu.

Kenapa? Tak percaya? Meh sini nak bagi pencerahan. Anda tengok je kat bawah ni. Ini betol2....bukan cobaaaaannnnn!. Ramai betol peminat isteri Wak Yo yang terterjah blog abg long rupanya.



U see....semuanya pasal isteri Mat Yo. Takde sorang pun yang search keywords Amir Aiman Akashah atau Digital Raudhah Photography atau Diari Seorang Lelaki. Nampak sangat ramai yang pilih kasih dan diskriminasi gender.....Ketidakadilan sejagat!....Rasa nak bawa diri macam si Roy Gila-gila Remaja pun ada dah rasa ni.....HeHehe....sabaq ja la....

Tapi takpe, abg long ni bukan spesis hidupan darat yang retis dan gedik bagai.....Tak pentingkan sikit pun populariti murahan lorong2 chow kit road.....HaHaHa....

Tapi disebabkan ramai sangat yang tercari dan mencari perihal isteri kepada Wak Yo yang hebat mengawal bola dipadang tu maka dengan ini secara suka rela abg long cuba la menjawab persoalan2 dihati khalayak yang duk search tu. Tak banyak sikit pun orait la yer....

Nah, ini la wajah isteri Wak Yo yang menjadi trending. Nama isteri Wak Yo ni Siti Aisya Adam


Tak clear? kenapa gambaq ni blur itu kena la tanya lebai google...HiHiHi....
Kat bawah ni pula gambar Wak Yo dan isteri. Sungguh sweet dan romatik tahap boombastik ala2 telur dadar masak bistik. Nak tahu telur dadar masak bistik macam mana boleh mesej abg long...HiHiHi...


Apa la lebai Google ni, semua gambaq isteri Wak Yo jadi blur......boikot ke apa??? Tapi, layan je la erk....ahaks3
Anda dah tengok belom fans Wak Yo ciptakan lagu untuk beliau sebagai moral support. Jika anda mengingikan hiburan tahap cipan boleh la tekan tetikus pada perkataan video.

Nak baca surat cinta yang isteri Wak Yo dapat boleh baca web INI <----- sila klik. Nak layan Video HOT isteri Wak Yo sila terjah laju2.

Dengar cerita kes perang mulut dan kuasa tendangan celahan kangkangan oleh isteri Wak Yo keatas pakcik pak guard kini menjadi kes polis dan tunggu untuk dihadap ke muka tok hakim. Masing2 ada hujah....jadi, selamat bercakaran di medan keadilan buat mereka dan keluarga mereka.

Khabarnya ada seorang hamba Allah itu telah bersedia  untuk menjadi peguam bela secara percuma kepada pakcik guard Azman bin Md Nayan itu.

Diberitakan juga bahawa ada dua orang lawyer sudi jadi lawyer pemerhati yang akan duduk dalam mahkamah nanti di kerusi awam untuk follow perjalanan kes tersebut.

Cuma pesan abg long, jangan pula nanti 'kalah jadi ibu abu (bukan nama sebenar), menang jadi arang'

Jazakallah.
___________________________________________________________
Aku bukanlah yang terbaik di kalangan kamu. Jika kamu dapati aku berada di atas kebenaran, maka ikutilah (bantulah) aku. Dan jika kamu dapati aku berada di atas kebatilan, maka perbetulkanlah (halangilah) aku.”
-Saidina Abu Bakar as Siddiq-

1 comment:

Dipersilakan dengan segala hormatnya untuk memberi sepatah dua kata di ruangan komen yang comei dan cool ini. Sesungguhnya komen sahabat2 adalah makanan ruji bagi seorang blogger selain ayam kentaki.

Sebarang komen adalah dibawah tanggungjawab sendirian berhad tukang komen. Sila amalkan prinsip ke-5 rukun negara ketika nak merapu-meraban di ruangan ini.

"MAJULAH BLOG UNTUK MALAYSIA"

Sekian.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers

Diari best sepanjang zaman

DIARI PERINGATAN

Sebarang aktiviti mengcopy paste hasil contengan di blog ini adalah diHARAMkan sama sekali. Seelok dan sebestnya korang LINK kan aje entri yang pankreas korang berkenan. Tuan Punya Blog rasa itu lagi comel serta menunjukkan korang sememangnya mengamalkan prinsip ke-5 rukun negara.

TAPI, jikalau korang nak juga mencopy paste apalah daya Tuan Punya Blog untuk menghalang. Harap korang boleh creditkan atas nama blog ini.

Bukan Tuan Punya Blog mintak pendapatan dan credit telefon korang pun kan.....So, korang hormati HAK Tuan Punya Blog sebagai tuan tanah. Maka Tuan Punya Blog hargai usaha murni korang.

Teringat pesan orang lama, "Orang berbudi, Kita berbahasa..... Orang memberi, Kita merasa".

Semua gambar dalam ni adalah hak milik Tuan Punya Blog dan selainnya adalah dari google images.

Pandangan, penulisan dan omogan Tuan Punya Blog adalah bolok semata-mata, tiada kaitan dengan blog-blog yang lain kecuali dinyatakan dan diletakkan nama pemiliknya. Semuanya bersifat subjektif dan bukannya MANDATORI. Sebarang salah anggap atau kerosakkan disebabkan blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca sendiri.

Komen+saran+kritik+bolok atau nak send bolok emelkan ke amiraimanakashah@yahoo.com


Terima kasih dan selamat menyebarkan ilmu.