AMARAN!!

BLOG Ini Mungkin Menyebabkan Ketagihan Yang Melampau. Bahan Yang Dipaparkan Mungkin Menganggu Jiwa Raga. Sebarang Salah Anggap, Kecederaan Minda Atau Komplikasi Pada Otak Disebabkan Blog Ini Adalah Tidak Dipertanggungjawabkan. Bagi Kanak² Di Bawah Umur, Disarankan Anda Melayari Dengan Ditemani Orang Yang Lebih Dewasa Bagi Mengelakkan Anda Mengalami Sindrom Parkison. (◕‿◕)☆ ™

RAMUAN BLOG - Diari, Tips, Tutorial, Petua, Photo, Cerita, Kesihatan, Pendidikan, Isu Semasa, Sukan, Politik, Info Am & SEKS.

Diari Join Me | You Are My Friends

Saturday, 18 August 2012

Ngeri | 10 Tahun Garpu Dalam Perut

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة


Lee Gardner bersama garfu yang lepak dalam perut beliau

Lee Gardner (beliau tiada bau-bau bacang pun dgn pengasas Garnier) diberitakan bergegas ke hospital akibat muntah darah dan mengalami masalah sakit perut yang membimbangkan.

Ketika doktor di Barnsley membuat pemeriksaan ke atas beliau, didapati garfu berukuran 9 inci tengah best duk lepak kat dalam perut beliu. Apa yg lebih mengezutkan, garpu itu sudah 10 tahun lepak kat situ. Maybe perut Lee Gardner tu bertaraf hotel lima bintang kan? Nasib baik la garfu tu tak bercucu cicit, kalau tidak lagi haru dibuatnya kan?

Mengikut Lee Gardner, beliau lupa sejak bila beliau tertelan garfu tersebut. Masa jumpa doktor ketika kejadian tika itu, doktor memaklumkan garfu tersebut akan keluar melalui sistem penghadaman secara semula jadi.

Kalau tengok pada garfu tu, manusia yg normal dan waras pun tidak akan tergamak utk menelannya. 10 tahun garfu tu duk lepak dalam perut beliau, warna pun dah jadi lusuh. Abg long kira , kalau tak mau jadikan barang lusuh pun, boleh juga dibuat barangan artik. Nak lagi best framekan supaya anak cucu tujuh keturunan dapat lihat dan menhayati kisah mengerikan usus ni.

Angpa rasa ngeri tak kisah Lee Gardner ni? Hmmmm.....Kalau tertelan duit syiling rasa2 keluar tak erk? ^^

Boleh terjah SINI utk full story.
___________________________________________________________
Aku bukanlah yang terbaik di kalangan kamu. Jika kamu dapati aku berada di atas kebenaran, maka ikutilah (bantulah) aku. Dan jika kamu dapati aku berada di atas kebatilan, maka perbetulkanlah (halangilah) aku.”
-Saidina Abu Bakar as Siddiq-

No comments:

Post a Comment

Dipersilakan dengan segala hormatnya untuk memberi sepatah dua kata di ruangan komen yang comei dan cool ini. Sesungguhnya komen sahabat2 adalah makanan ruji bagi seorang blogger selain ayam kentaki.

Sebarang komen adalah dibawah tanggungjawab sendirian berhad tukang komen. Sila amalkan prinsip ke-5 rukun negara ketika nak merapu-meraban di ruangan ini.

"MAJULAH BLOG UNTUK MALAYSIA"

Sekian.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers

Diari best sepanjang zaman

DIARI PERINGATAN

Sebarang aktiviti mengcopy paste hasil contengan di blog ini adalah diHARAMkan sama sekali. Seelok dan sebestnya korang LINK kan aje entri yang pankreas korang berkenan. Tuan Punya Blog rasa itu lagi comel serta menunjukkan korang sememangnya mengamalkan prinsip ke-5 rukun negara.

TAPI, jikalau korang nak juga mencopy paste apalah daya Tuan Punya Blog untuk menghalang. Harap korang boleh creditkan atas nama blog ini.

Bukan Tuan Punya Blog mintak pendapatan dan credit telefon korang pun kan.....So, korang hormati HAK Tuan Punya Blog sebagai tuan tanah. Maka Tuan Punya Blog hargai usaha murni korang.

Teringat pesan orang lama, "Orang berbudi, Kita berbahasa..... Orang memberi, Kita merasa".

Semua gambar dalam ni adalah hak milik Tuan Punya Blog dan selainnya adalah dari google images.

Pandangan, penulisan dan omogan Tuan Punya Blog adalah bolok semata-mata, tiada kaitan dengan blog-blog yang lain kecuali dinyatakan dan diletakkan nama pemiliknya. Semuanya bersifat subjektif dan bukannya MANDATORI. Sebarang salah anggap atau kerosakkan disebabkan blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca sendiri.

Komen+saran+kritik+bolok atau nak send bolok emelkan ke amiraimanakashah@yahoo.com


Terima kasih dan selamat menyebarkan ilmu.