AMARAN!!

BLOG Ini Mungkin Menyebabkan Ketagihan Yang Melampau. Bahan Yang Dipaparkan Mungkin Menganggu Jiwa Raga. Sebarang Salah Anggap, Kecederaan Minda Atau Komplikasi Pada Otak Disebabkan Blog Ini Adalah Tidak Dipertanggungjawabkan. Bagi Kanak² Di Bawah Umur, Disarankan Anda Melayari Dengan Ditemani Orang Yang Lebih Dewasa Bagi Mengelakkan Anda Mengalami Sindrom Parkison. (◕‿◕)☆ ™

RAMUAN BLOG - Diari, Tips, Tutorial, Petua, Photo, Cerita, Kesihatan, Pendidikan, Isu Semasa, Sukan, Politik, Info Am & SEKS.

Diari Join Me | You Are My Friends

Tuesday, 7 August 2012

Mulakan Hari Anda Dengan Lemon+Air Suam

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة

Tentu angpa pelikkan baca tajuk entri abg long. Apekejadahnya melantak lemon+air suam pepagi ari. Silap2 boleh bawa cirit nanti. Orang pepagi tibai roti canai atau nasi lemak dgn teh panas kat kedai mamak, baru masyukkkkkkkkkk.....Ape barang sebat lemon+suam kan? Tentu ayat tersebut duk bermain2 polisentri dalam pale hotak angpa. 

Well, abg long harap angpa sudi abis kn membaca entri abg long ni sehingga ke ayat terakhir. Kalau tak mcm ne angpa nak dpt info. Betul tak?

Menurut tuan tanah punya cite ni, banyak kelebihan dan kebaikkan kita dpt kalau mulakan hari dgn lemon+air suam. Abg long pun tak test lagi. Abg long baru je baca info ni kat laman yahoo.com. Tapi, dari apa yg di tulis tu mmg best dan mengujakan. Angpa nak taw ka apa bestnya amik





Antara fakta yang dijumpai

1. Menambah kan ketahanan dalam badan
2. Menyeimbangkan pH
3. Mengurangkan masalah berat badan
4. Masalah penghadaman
5. Membersihkan air kencing
6. Kulit cerah dan bersih
7. Mengelakkan dehidrasi

Well, abg long tak boleh nak terang banyak2 coz ini hasil kerja orang lain. Kesian la kat dia kan. So, untuk info yg lebih lanjut apa kata angpa terjah SINI

NotaDiari:
Lepas ni abg long nak pi pasaraya nak beli lemon banyak2 buat stok. Sape berminat boleh contact abg long...hahaha...Lazattttttttttttttt!!!!
___________________________________________________________
Aku bukanlah yang terbaik di kalangan kamu. Jika kamu dapati aku berada di atas kebenaran, maka ikutilah (bantulah) aku. Dan jika kamu dapati aku berada di atas kebatilan, maka perbetulkanlah (halangilah) aku.” 
-Saidina Abu Bakar as Siddiq-

No comments:

Post a Comment

Dipersilakan dengan segala hormatnya untuk memberi sepatah dua kata di ruangan komen yang comei dan cool ini. Sesungguhnya komen sahabat2 adalah makanan ruji bagi seorang blogger selain ayam kentaki.

Sebarang komen adalah dibawah tanggungjawab sendirian berhad tukang komen. Sila amalkan prinsip ke-5 rukun negara ketika nak merapu-meraban di ruangan ini.

"MAJULAH BLOG UNTUK MALAYSIA"

Sekian.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers

Diari best sepanjang zaman

DIARI PERINGATAN

Sebarang aktiviti mengcopy paste hasil contengan di blog ini adalah diHARAMkan sama sekali. Seelok dan sebestnya korang LINK kan aje entri yang pankreas korang berkenan. Tuan Punya Blog rasa itu lagi comel serta menunjukkan korang sememangnya mengamalkan prinsip ke-5 rukun negara.

TAPI, jikalau korang nak juga mencopy paste apalah daya Tuan Punya Blog untuk menghalang. Harap korang boleh creditkan atas nama blog ini.

Bukan Tuan Punya Blog mintak pendapatan dan credit telefon korang pun kan.....So, korang hormati HAK Tuan Punya Blog sebagai tuan tanah. Maka Tuan Punya Blog hargai usaha murni korang.

Teringat pesan orang lama, "Orang berbudi, Kita berbahasa..... Orang memberi, Kita merasa".

Semua gambar dalam ni adalah hak milik Tuan Punya Blog dan selainnya adalah dari google images.

Pandangan, penulisan dan omogan Tuan Punya Blog adalah bolok semata-mata, tiada kaitan dengan blog-blog yang lain kecuali dinyatakan dan diletakkan nama pemiliknya. Semuanya bersifat subjektif dan bukannya MANDATORI. Sebarang salah anggap atau kerosakkan disebabkan blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca sendiri.

Komen+saran+kritik+bolok atau nak send bolok emelkan ke amiraimanakashah@yahoo.com


Terima kasih dan selamat menyebarkan ilmu.