AMARAN!!

BLOG Ini Mungkin Menyebabkan Ketagihan Yang Melampau. Bahan Yang Dipaparkan Mungkin Menganggu Jiwa Raga. Sebarang Salah Anggap, Kecederaan Minda Atau Komplikasi Pada Otak Disebabkan Blog Ini Adalah Tidak Dipertanggungjawabkan. Bagi Kanak² Di Bawah Umur, Disarankan Anda Melayari Dengan Ditemani Orang Yang Lebih Dewasa Bagi Mengelakkan Anda Mengalami Sindrom Parkison. (◕‿◕)☆ ™

RAMUAN BLOG - Diari, Tips, Tutorial, Petua, Photo, Cerita, Kesihatan, Pendidikan, Isu Semasa, Sukan, Politik, Info Am & SEKS.

Diari Join Me | You Are My Friends

Friday, 17 August 2012

kembang kempis lobang idung Abg Long ni ha

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة

Hai semua, sihat ka? Kalau tak sihat Pandai2 la telan obat ya. Tapi jangan salah telan obat pula, nanti haru satu malaya. Entri ni bukan nak story about kuman yg duk menghuni dalam alur darah abg long tapi nak story pasal seorg blogger ni ha...Seorg tokey blogger yg femes   dan ganteng. Beliau mmg blogger gourges abis la. Blog beliau pun maha cun lagi comel. Disebabkan beliau la, lobang idung abg long yg tak mancung ni kembang kempis dek rasa terharu dan suka gumbira yg teramat sangat (nama beliau terpaksa di rahsiakan sehingga angpa khatam entri ni...hihihi^^)

Abg long, famili abg long serta kambing belaan abg long betul2 tak sangka beliau boleh menerjah dan menyinggah kat blog hingusan abg long yg ntahapaapantah ni. Bukan itu sahaja, siap tggl kan komen ag kat entri abg long. Pehhhhhhhh....bukan SEronok dah lagi, tapi dua tiga ronok dah jadinya limpa abg long ni.

Angpa jangan tak percaya, sbb memula pun mmg abg long tak percaya....last2 abg long kena percaya juga. Sbb percaya itu motip utk abg long rasa gembira...hahaha....macam hilang akai plak ayat abg long kan? Lantak angpa la nak kata apa kat abg long. Ini blog abg long yg punya....(baca ikut sebutan dan intonasi cite Ahmad Albab)..hahaha ^^

Angpa nak tau ka siapakah gerangan blogger tersebut? Kalau angpa nak tau cu angpa skodeng print screen kat bawah ni. Macam biasa la, angpa klik je gambaq tu utk tdk menyeksakan mata angpa....ahaks3....hihihi...^^



Siapa NURDANI? Angpa ni biaq betul. Tak kan la angpa tak kenai dia kot. Blogger femes tu. Kalau angpa tak kenai mmg angpa ni kurang lucky draw la gamaknya kot. Utk pengetahuan am angpa semua, beliau ni gadis 24 tahun yang berada dalam badan pelajar sekolah berusia 14 tahun. Awet muda selalu. Hahaha.....ayat yg abg long bold tu bukan abg long yg kata taw tapi abg long copy & paste dari blog beliau. Kalau angpa nak kenai sapa blogger kiut miut ni angpa leh terjah kat SINI

Abg long suka lepak2 kat blog beliau sbb beliau ni bukan setakat blogger je tapi seorg artis yg abg long kira punyai bakat yg super duper hebat. Berkoyan2 karya beliau yg marbeles lagi lazat utk tatapan kornea dan minda.

Thanks buat nurdani dan angpa semua coz sudi singgah sini. Dah singgah tu jangan lupa utk sertai blog abg long ni. Dan, jangan malaskan jemari angpa tu utk tinggalkan komen. Tak kisah la komen negatif ka komen positif ka, sbb komen2 angpa la makanan dan minuman utk abg long terus berblogging. 
___________________________________________________________
Aku bukanlah yang terbaik di kalangan kamu. Jika kamu dapati aku berada di atas kebenaran, maka ikutilah (bantulah) aku. Dan jika kamu dapati aku berada di atas kebatilan, maka perbetulkanlah (halangilah) aku.”
-Saidina Abu Bakar as Siddiq-

1 comment:

  1. hahahahahaha. saya tak femes langsung bang long ha....
    takda yang kenal saya pun :D

    ReplyDelete

Dipersilakan dengan segala hormatnya untuk memberi sepatah dua kata di ruangan komen yang comei dan cool ini. Sesungguhnya komen sahabat2 adalah makanan ruji bagi seorang blogger selain ayam kentaki.

Sebarang komen adalah dibawah tanggungjawab sendirian berhad tukang komen. Sila amalkan prinsip ke-5 rukun negara ketika nak merapu-meraban di ruangan ini.

"MAJULAH BLOG UNTUK MALAYSIA"

Sekian.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers

Diari best sepanjang zaman

DIARI PERINGATAN

Sebarang aktiviti mengcopy paste hasil contengan di blog ini adalah diHARAMkan sama sekali. Seelok dan sebestnya korang LINK kan aje entri yang pankreas korang berkenan. Tuan Punya Blog rasa itu lagi comel serta menunjukkan korang sememangnya mengamalkan prinsip ke-5 rukun negara.

TAPI, jikalau korang nak juga mencopy paste apalah daya Tuan Punya Blog untuk menghalang. Harap korang boleh creditkan atas nama blog ini.

Bukan Tuan Punya Blog mintak pendapatan dan credit telefon korang pun kan.....So, korang hormati HAK Tuan Punya Blog sebagai tuan tanah. Maka Tuan Punya Blog hargai usaha murni korang.

Teringat pesan orang lama, "Orang berbudi, Kita berbahasa..... Orang memberi, Kita merasa".

Semua gambar dalam ni adalah hak milik Tuan Punya Blog dan selainnya adalah dari google images.

Pandangan, penulisan dan omogan Tuan Punya Blog adalah bolok semata-mata, tiada kaitan dengan blog-blog yang lain kecuali dinyatakan dan diletakkan nama pemiliknya. Semuanya bersifat subjektif dan bukannya MANDATORI. Sebarang salah anggap atau kerosakkan disebabkan blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca sendiri.

Komen+saran+kritik+bolok atau nak send bolok emelkan ke amiraimanakashah@yahoo.com


Terima kasih dan selamat menyebarkan ilmu.