AMARAN!!

BLOG Ini Mungkin Menyebabkan Ketagihan Yang Melampau. Bahan Yang Dipaparkan Mungkin Menganggu Jiwa Raga. Sebarang Salah Anggap, Kecederaan Minda Atau Komplikasi Pada Otak Disebabkan Blog Ini Adalah Tidak Dipertanggungjawabkan. Bagi Kanak² Di Bawah Umur, Disarankan Anda Melayari Dengan Ditemani Orang Yang Lebih Dewasa Bagi Mengelakkan Anda Mengalami Sindrom Parkison. (◕‿◕)☆ ™

RAMUAN BLOG - Diari, Tips, Tutorial, Petua, Photo, Cerita, Kesihatan, Pendidikan, Isu Semasa, Sukan, Politik, Info Am & SEKS.

Diari Join Me | You Are My Friends

Friday, 13 September 2013

Art Of Nature Grand Outing

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة

Alhamdulillah.....dah pun rehat yang secukupnya dihari Jumaat yang ohsem cenggini. Barang2 kelengkapan pun dah siap semuanya. Tunggu masa nak berkayuh sahaja. 



After usai solat isyak nanti nak berkayuh ke Putrajaya. Meraikan sahabat2 yang akan berkumpul untuk satu agenda...satu matlamat...satu tujuan.

Khabarnya ramai juga photog yang bertebaran kat tanah malaya ni akan join event Grand Outing Art Of Nature nanti.  Event ni bakal berlangsung sekitar Putrajaya serta kawasan2 sewaktu dengannya. 

Abg long join pun semata nak menambah ilmu pengetahuan dan merapatkan ukhuwah yang ada sesama photog seluruh tanah melayu ni.

Kepada angpa yang berdekatan dengan lokasi kejadian boleh la join event ni sama. Yang jauh jika nak join sempat lagi, moh le reramai memeriahkan majlis...HeHeHe....Tak perlu yuran, free je.....sarapan disediakan. Logistik yang lain sendirian berhad la sediakan....HaHaHa....

Angpa boleh rujuk banner kat bawah ni untuk tindakan sekiranya berminat nak turut serta.



Spesel appearance dari abam Raja Kamal Raja Hussin. Legems photo tanah melayu yang sangat ohsem dan karya2 beliau yang tersangat la awesome. 

Untuk keterangan dan maklumat lanjut tentang event ni angpa boleh tekan tetikus pada muka buku Art Of Nature.

Ok la, abg long stop sini dulu. Doakan perjalanan abg long selamat. InsyaAllah....abg long akan merapu meraban lagi di blog abg long yang ohsem ini bila balik nanti.

Sementara abg long berouting, angpa godek2 baca la apa yang ada. Jangan lupa tinggalkan komen angpa....senang abg long nak terjah angpa pula dilain masa. 

Angpa pun tahukan, komen angpa merupakan makanan ruji bagi blogger seperti abg long....tak kira la komen positif or negatif. 

InsyaAllah abg long akan bersiaran di fan pages Diari Seorang Lelaki untuk perkembangan terkini outing ini.

Ok. Off to Art Of Nature Grand Outing.

Jazakallah.
___________________________________________________________
Aku bukanlah yang terbaik di kalangan kamu. Jika kamu dapati aku berada di atas kebenaran, maka ikutilah (bantulah) aku. Dan jika kamu dapati aku berada di atas kebatilan, maka perbetulkanlah (halangilah) aku.”
-Saidina Abu Bakar as Siddiq-

1 comment:

  1. wow!! bestnyaaaaa korang punya aktiviti.. hurmmmm.... untunglah

    ReplyDelete

Dipersilakan dengan segala hormatnya untuk memberi sepatah dua kata di ruangan komen yang comei dan cool ini. Sesungguhnya komen sahabat2 adalah makanan ruji bagi seorang blogger selain ayam kentaki.

Sebarang komen adalah dibawah tanggungjawab sendirian berhad tukang komen. Sila amalkan prinsip ke-5 rukun negara ketika nak merapu-meraban di ruangan ini.

"MAJULAH BLOG UNTUK MALAYSIA"

Sekian.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers

Diari best sepanjang zaman

DIARI PERINGATAN

Sebarang aktiviti mengcopy paste hasil contengan di blog ini adalah diHARAMkan sama sekali. Seelok dan sebestnya korang LINK kan aje entri yang pankreas korang berkenan. Tuan Punya Blog rasa itu lagi comel serta menunjukkan korang sememangnya mengamalkan prinsip ke-5 rukun negara.

TAPI, jikalau korang nak juga mencopy paste apalah daya Tuan Punya Blog untuk menghalang. Harap korang boleh creditkan atas nama blog ini.

Bukan Tuan Punya Blog mintak pendapatan dan credit telefon korang pun kan.....So, korang hormati HAK Tuan Punya Blog sebagai tuan tanah. Maka Tuan Punya Blog hargai usaha murni korang.

Teringat pesan orang lama, "Orang berbudi, Kita berbahasa..... Orang memberi, Kita merasa".

Semua gambar dalam ni adalah hak milik Tuan Punya Blog dan selainnya adalah dari google images.

Pandangan, penulisan dan omogan Tuan Punya Blog adalah bolok semata-mata, tiada kaitan dengan blog-blog yang lain kecuali dinyatakan dan diletakkan nama pemiliknya. Semuanya bersifat subjektif dan bukannya MANDATORI. Sebarang salah anggap atau kerosakkan disebabkan blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca sendiri.

Komen+saran+kritik+bolok atau nak send bolok emelkan ke amiraimanakashah@yahoo.com


Terima kasih dan selamat menyebarkan ilmu.