AMARAN!!

BLOG Ini Mungkin Menyebabkan Ketagihan Yang Melampau. Bahan Yang Dipaparkan Mungkin Menganggu Jiwa Raga. Sebarang Salah Anggap, Kecederaan Minda Atau Komplikasi Pada Otak Disebabkan Blog Ini Adalah Tidak Dipertanggungjawabkan. Bagi Kanak² Di Bawah Umur, Disarankan Anda Melayari Dengan Ditemani Orang Yang Lebih Dewasa Bagi Mengelakkan Anda Mengalami Sindrom Parkison. (◕‿◕)☆ ™

RAMUAN BLOG - Diari, Tips, Tutorial, Petua, Photo, Cerita, Kesihatan, Pendidikan, Isu Semasa, Sukan, Politik, Info Am & SEKS.

Diari Join Me | You Are My Friends

Tuesday, 27 August 2013

Manchester United vs Chelsea hambar

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة

Pertembungan dua kelab tersohor dan gah dalam liga EPL awal pagi tadi sememangnya dinantikan oleh para peminat.



Abg long pun tak mahu ketinggalan gak.....sanggup bersengkang mata bertemankan nescafe dan buah durian....melopong depan tv plasma 32" sambil menjadi coach tambahan dan pengulas tak bersiaran....

Tapi macam tak berbaloi pula berjaga semata game tersebut......Manchester United dan Chelsea main macam hampeh.....hambar......sentap jiwa je tengok depa main.....rasa nak je masuk dalam tv time2 tu.....amik bola yang depa tendang lepas tu cucuk2 dengan kulit durian (gila tinggi imaginasi masa tu). Rasanya best lagi JDT main lawan Kelantan masa final piala FA yang lepaih...Hmmmmmmm.....

Perlawanan awal pagi tadi itu berkesudahan seri 0-0. Kalau angpa tak tengok game awal pagi tadi boleh la klik SINI untuk menonton kembali.

Antara barisan pemain yang dipertaruhkan dalam perlawanan awal pagi tadi. 

Manchester United
Team: De Gea; Jones, Ferdinand, Vidic, Evra; Carrick, Cleverley; Valencia (Young 66), Rooney, Welbeck (Giggs 78); van Persie.

Subs not used: Lindegaard, Smalling, Büttner, Anderson, Kagawa.

Booked:

Chelsea
Team: Cech; Ivanovic, Cahill, Terry, Cole; Lampard, Ramires; Oscar; De Bruyne (Torres 60), Hazard (Azpilicueta 93), Schurrle (Mikel 87).

Subs not used: Schwarzer, Essien, Mata, Lukaku.

Booked: De Bruyne, Torres

Bagi abg long game tersebut memang hambar.....angpa pula bagimana? Tapi kan....hambar2 game Manchester United vs Chelsea, hambar lagi eksperimen Rajagopal untuk Harimau Malaya baq ang.

HiHiHi....Y(^_^)Y

K.B.T

Kredit photo: Sumber
___________________________________________________________
Aku bukanlah yang terbaik di kalangan kamu. Jika kamu dapati aku berada di atas kebenaran, maka ikutilah (bantulah) aku. Dan jika kamu dapati aku berada di atas kebatilan, maka perbetulkanlah (halangilah) aku.”
-Saidina Abu Bakar as Siddiq-

No comments:

Post a Comment

Dipersilakan dengan segala hormatnya untuk memberi sepatah dua kata di ruangan komen yang comei dan cool ini. Sesungguhnya komen sahabat2 adalah makanan ruji bagi seorang blogger selain ayam kentaki.

Sebarang komen adalah dibawah tanggungjawab sendirian berhad tukang komen. Sila amalkan prinsip ke-5 rukun negara ketika nak merapu-meraban di ruangan ini.

"MAJULAH BLOG UNTUK MALAYSIA"

Sekian.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers

Diari best sepanjang zaman

DIARI PERINGATAN

Sebarang aktiviti mengcopy paste hasil contengan di blog ini adalah diHARAMkan sama sekali. Seelok dan sebestnya korang LINK kan aje entri yang pankreas korang berkenan. Tuan Punya Blog rasa itu lagi comel serta menunjukkan korang sememangnya mengamalkan prinsip ke-5 rukun negara.

TAPI, jikalau korang nak juga mencopy paste apalah daya Tuan Punya Blog untuk menghalang. Harap korang boleh creditkan atas nama blog ini.

Bukan Tuan Punya Blog mintak pendapatan dan credit telefon korang pun kan.....So, korang hormati HAK Tuan Punya Blog sebagai tuan tanah. Maka Tuan Punya Blog hargai usaha murni korang.

Teringat pesan orang lama, "Orang berbudi, Kita berbahasa..... Orang memberi, Kita merasa".

Semua gambar dalam ni adalah hak milik Tuan Punya Blog dan selainnya adalah dari google images.

Pandangan, penulisan dan omogan Tuan Punya Blog adalah bolok semata-mata, tiada kaitan dengan blog-blog yang lain kecuali dinyatakan dan diletakkan nama pemiliknya. Semuanya bersifat subjektif dan bukannya MANDATORI. Sebarang salah anggap atau kerosakkan disebabkan blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca sendiri.

Komen+saran+kritik+bolok atau nak send bolok emelkan ke amiraimanakashah@yahoo.com


Terima kasih dan selamat menyebarkan ilmu.