AMARAN!!

BLOG Ini Mungkin Menyebabkan Ketagihan Yang Melampau. Bahan Yang Dipaparkan Mungkin Menganggu Jiwa Raga. Sebarang Salah Anggap, Kecederaan Minda Atau Komplikasi Pada Otak Disebabkan Blog Ini Adalah Tidak Dipertanggungjawabkan. Bagi Kanak² Di Bawah Umur, Disarankan Anda Melayari Dengan Ditemani Orang Yang Lebih Dewasa Bagi Mengelakkan Anda Mengalami Sindrom Parkison. (◕‿◕)☆ ™

RAMUAN BLOG - Diari, Tips, Tutorial, Petua, Photo, Cerita, Kesihatan, Pendidikan, Isu Semasa, Sukan, Politik, Info Am & SEKS.

Diari Join Me | You Are My Friends

Sunday, 31 July 2016

Wealthy Wellness SII Formula | Penemuan penawar resdung paling mujarab terbongkar!!

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة


Penemuan penawar resdung paling mujarab terbongkar | MasyaAllah. Korang tahu tak penyakit resdung ni macam mana? Kepada yang tahu dia ada simptom² penyakit resdung tentu sudah alah bisa tegal biasa.....Tapi aku yakin, ramai juga yang tak tahu dalam tubuh badan dia ada kuman² resdung yang tengah sedap duk melepak dan membiak tanpa segan silu.

Ada sesetengah pengidap ni tahu penyakit resdung ini dapat memudaratkan kesihatan tapi wat donno...wat dek je tanpa mengubatinya. Kalau ada yang pergi berubat pun masih juga tak baik². Maybe masib belum jumpa pengamal perubatan atau ubat²an yang serasi atau masih belum diizinkan-Nya untuk sembuh walaupun pelbagai kaedah telah dicuba dan diamalkan.

Korang ada masalah resdung tak? Kalau tak, maybe mak ayah korang ada masalah penyakit ni....adik beradik korang ke...sepupu sepapat korang mungkin?...atau sedara mara korang yang ada? atau kekasih hati korang yang mengidapinya....paling tidak pun maybe rakan blogger korang yang punya masalah resdung. 

Ni aku nak share penawar resdung untuk kesejahteraan kesihatan manusia sejagat.

WEALTHY WELLNESS SII FORMULA ada jawapannya.



Apakah kebaikan SII FORMULA™ ?
100% Merawat masalah berkaitan resdung.
💊Merawat masalah kerap bersin,berhingus dan hidung tersumbat.
💊 Merawat masalah rambut gugur
💊 Merawat masalah kelumumur di kepala
💊 Merawat masalah sakit kepala akibat resdung
💊 Merawat masalah jerawat bernanah
💊Merawat masalah berkaitan alahan (alahan seafood,debu)
💊Merawat masalah dengkur yang kronik ketika 💊idur.
💊Merawat masalah gatal-gatal pada kelopak mata, hidung, tapak tangan, kepala dan anggota badan lain.
💊Merawat masalah nafas berbau,badan berbau dan peluh berbau.
💊Merawat masalah ketumbuhan dalam hidung akibat resdung.


Berapakah kos untuk memiliki penawar mujarab ini?
● RM105.00 (semenanjung) / RM110.00 (Sabah dan Sarawak)
✔Sekotak ade 20 sachet utk 20 hari. 
✔Berdasarkan pengalaman pengguna sebelum² ini, tempoh ini cukup matang untuk rawatan resdung sepenuhnya,

Bagaimanakah tindak balas SII FORMULA™ ?
🖒 Kesan dapat rasa seawal 1 hari.
🖒Dalam tempoh 24 jam, ia akan merawat dan membunuh tempat bersarangnya ulat-ulat resdung.
🖒 Jika resdung yang kronik, akan terasa seperti ada denyutan pada bahagian anggota tertentu, ini merupakan tindak balas terhadap ulat resdung.
🖒Resdung akan dikeluarkan melalui resdung akan dikeluarkan melalui 3 saluran, yakni melalui pembuangan air besarpembuangan air kecil dan melalui lendiran dari hidung.

* Perubahan setiap orang berbeza.
* Kesan cepat atau lambat bergantung kepada genetik & hormon individu.

Apakah khasiat Sampingan Dari Penggunaan SII FORMULA?
☞Merawat masalah kanser usus.
☞Merawat masalah migrain yang kronik
☞Merawat masalah gastrik
☞Merawat masalah angin dalam badan.
☞Meningkatkan tahap metabolisme badan.
☞Meningkatkan tenaga serta-merta.
☞Menghilangkan masalah cepat letih.
☞Mengurangkan masalah batuk yang berpanjangan.
☞Merawat masalah angin ahmar.
☞Anti-Penuaan.
☞Menegangkan kulit dan menutup liang-liang pori.
☞Mengurangkan tahap kolesterol dalam badan.
☞Mencerahkan mata yang kabur.
☞Merawat masalah penyakit busung/pasang surut.
☞Mengandungi pemakanan sunnah seperti kurma, madu dan delima.
☞Dalam bentuk sachet yang mudah dibawa (boleh letak dalam bag)
☞Mengandungi ramuan dan kandungi aktif.
☞Tanpa sapuan.
☞Tanpa bahan terlarang.
☞100% natural base.
☞Produk berstatus GMP
☞Mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia - KKM 030614/05/431
☞Mendapat kelulusan HALAL
☞Produk selamat & berkesan



Bagaimanakah cara pemakanan SII FORMULA™ ?
► Hanya koyak dan minum.
► Hanya perlukan satu sachet satu hari.
► Satu sachet sebelum breakfast atau sebelum tidur.

*Kesan terbaik
► Minum air yang banyak. 

Namun, adalah diingatkan bahawa kesembuhan yang berlaku adalah hanya dengan izin daripada Allah SWT. SII FORMULA™  hanyalah satu usaha dan ikthiar manusia untuk penyembuhan.

Untuk pertanyaan dan tempahan.
📱call/whatsapp: 019-2038292.

___________________________________________________________
Aku bukanlah yang terbaik di kalangan kamu. Jika kamu dapati aku berada di atas kebenaran, maka ikutilah (bantulah) aku. Dan jika kamu dapati aku berada di atas kebatilan, maka perbetulkanlah (halangilah) aku.
-Saidina Abu Bakar as Siddiq-

No comments:

Post a Comment

Dipersilakan dengan segala hormatnya untuk memberi sepatah dua kata di ruangan komen yang comei dan cool ini. Sesungguhnya komen sahabat2 adalah makanan ruji bagi seorang blogger selain ayam kentaki.

Sebarang komen adalah dibawah tanggungjawab sendirian berhad tukang komen. Sila amalkan prinsip ke-5 rukun negara ketika nak merapu-meraban di ruangan ini.

"MAJULAH BLOG UNTUK MALAYSIA"

Sekian.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers

Diari best sepanjang zaman

DIARI PERINGATAN

Sebarang aktiviti mengcopy paste hasil contengan di blog ini adalah diHARAMkan sama sekali. Seelok dan sebestnya korang LINK kan aje entri yang pankreas korang berkenan. Tuan Punya Blog rasa itu lagi comel serta menunjukkan korang sememangnya mengamalkan prinsip ke-5 rukun negara.

TAPI, jikalau korang nak juga mencopy paste apalah daya Tuan Punya Blog untuk menghalang. Harap korang boleh creditkan atas nama blog ini.

Bukan Tuan Punya Blog mintak pendapatan dan credit telefon korang pun kan.....So, korang hormati HAK Tuan Punya Blog sebagai tuan tanah. Maka Tuan Punya Blog hargai usaha murni korang.

Teringat pesan orang lama, "Orang berbudi, Kita berbahasa..... Orang memberi, Kita merasa".

Semua gambar dalam ni adalah hak milik Tuan Punya Blog dan selainnya adalah dari google images.

Pandangan, penulisan dan omogan Tuan Punya Blog adalah bolok semata-mata, tiada kaitan dengan blog-blog yang lain kecuali dinyatakan dan diletakkan nama pemiliknya. Semuanya bersifat subjektif dan bukannya MANDATORI. Sebarang salah anggap atau kerosakkan disebabkan blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca sendiri.

Komen+saran+kritik+bolok atau nak send bolok emelkan ke amiraimanakashah@yahoo.com


Terima kasih dan selamat menyebarkan ilmu.