AMARAN!!

BLOG Ini Mungkin Menyebabkan Ketagihan Yang Melampau. Bahan Yang Dipaparkan Mungkin Menganggu Jiwa Raga. Sebarang Salah Anggap, Kecederaan Minda Atau Komplikasi Pada Otak Disebabkan Blog Ini Adalah Tidak Dipertanggungjawabkan. Bagi Kanak² Di Bawah Umur, Disarankan Anda Melayari Dengan Ditemani Orang Yang Lebih Dewasa Bagi Mengelakkan Anda Mengalami Sindrom Parkison. (◕‿◕)☆ ™

RAMUAN BLOG - Diari, Tips, Tutorial, Petua, Photo, Cerita, Kesihatan, Pendidikan, Isu Semasa, Sukan, Politik, Info Am & SEKS.

Diari Join Me | You Are My Friends

Tuesday, 7 February 2012

Hepi Besday 2 Me...Lalalalalala



Alhamdulillah...hari ini genaplah usia aku yang ke 'teeeetttttttt' (cuba u all teka-siapa jawab betul nanti aku belanja sirap limau kurang manis). Bila usia makin bertambah bermakna nyawa aku akan semakin pendek. Teringat bidalan orang lama....'rumah kata boleh blah, Kubur pula kata kami siap dah'. Tapi sudah bersediakah aku dengan penghujung hidup ini?? Tegarkah aku untuk menghadapi mati?? Rasanya, masih kurang lagi markah aku di  bahu kanan ini. Namun aku dan kamu perlu tahu bahawa Izrail tidak pernah berehat apa lagi untuk mengenal penat. Harus sentiasa bersiap siaga, supaya tidak lupa.....leka dan alpa. sesungguhnya 'perjanjian' itu tetap akan tiba. 

- gumbira sakan diorang sambut besday aku
Kepada kawan2 (di Kuala Lumpur, Putrajaya, Johor, Negeri Sembilan, Perak, Penang & Selangor)  yang bercuti sempena menyambut besday aku hari ni, aku ucapkan "SELAMAT BERCUTI SAKAN2 TAHAP GABAN". walaupun u all bercuti jangan lupa bangun pepagi, mandi dan gosok gigi, yang paling penting subuh tak pagi tadi?. 


Alang2 cuti besday aku ni, boleh la u all kemas rumah yang dah macam tongkang pecah....boleh la gak nanti korang belasah kain baju yang berendam dah banyak purnama kat bilik air tu. Pendek kata, besday aku hari ni memberi banyak benefit buat life korang. Apa tidaknya, cuti hari ni dapat gak la korang rest2 body depan tv, layan cite katon sambil lipat baju bajan yang dah macam kedai bundle bagai....hihihi....bertuahkan dapat kawan macam aku yang besday di sambut hari ni kan??. Tolong la bangga sikit  wei walaupun tak nak bangga beribu-ribu lemon pun.


kepada rakan2 yang tak dapat bercuti bersempena meraikan besday aku hari ni, aku nak la sesangat ucapkan "SELAMAT BEKOJE" untuk u all, "Tingkatkan Prestasi, Elakkan Kontroversi". kesulitan amat di kesali. Tapi, walapun u all tak cuti bersempena besday aku hari ni namun sumbangan pekejean u all ari ni amat2 aku hargai.....tuh dah kira u all dapat pahala free.....hi3.....ahaks3...kui3..


well, seb bek la ari ni besday aku kan....kan...kan.....???...hi3...(~___^)
















Sharing is caring....(◕‿◕)☆ ™ 
Terima kasih kerana sudi membaca

No comments:

Post a Comment

Dipersilakan dengan segala hormatnya untuk memberi sepatah dua kata di ruangan komen yang comei dan cool ini. Sesungguhnya komen sahabat2 adalah makanan ruji bagi seorang blogger selain ayam kentaki.

Sebarang komen adalah dibawah tanggungjawab sendirian berhad tukang komen. Sila amalkan prinsip ke-5 rukun negara ketika nak merapu-meraban di ruangan ini.

"MAJULAH BLOG UNTUK MALAYSIA"

Sekian.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers

Diari best sepanjang zaman

DIARI PERINGATAN

Sebarang aktiviti mengcopy paste hasil contengan di blog ini adalah diHARAMkan sama sekali. Seelok dan sebestnya korang LINK kan aje entri yang pankreas korang berkenan. Tuan Punya Blog rasa itu lagi comel serta menunjukkan korang sememangnya mengamalkan prinsip ke-5 rukun negara.

TAPI, jikalau korang nak juga mencopy paste apalah daya Tuan Punya Blog untuk menghalang. Harap korang boleh creditkan atas nama blog ini.

Bukan Tuan Punya Blog mintak pendapatan dan credit telefon korang pun kan.....So, korang hormati HAK Tuan Punya Blog sebagai tuan tanah. Maka Tuan Punya Blog hargai usaha murni korang.

Teringat pesan orang lama, "Orang berbudi, Kita berbahasa..... Orang memberi, Kita merasa".

Semua gambar dalam ni adalah hak milik Tuan Punya Blog dan selainnya adalah dari google images.

Pandangan, penulisan dan omogan Tuan Punya Blog adalah bolok semata-mata, tiada kaitan dengan blog-blog yang lain kecuali dinyatakan dan diletakkan nama pemiliknya. Semuanya bersifat subjektif dan bukannya MANDATORI. Sebarang salah anggap atau kerosakkan disebabkan blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca sendiri.

Komen+saran+kritik+bolok atau nak send bolok emelkan ke amiraimanakashah@yahoo.com


Terima kasih dan selamat menyebarkan ilmu.