AMARAN!!

BLOG Ini Mungkin Menyebabkan Ketagihan Yang Melampau. Bahan Yang Dipaparkan Mungkin Menganggu Jiwa Raga. Sebarang Salah Anggap, Kecederaan Minda Atau Komplikasi Pada Otak Disebabkan Blog Ini Adalah Tidak Dipertanggungjawabkan. Bagi Kanak² Di Bawah Umur, Disarankan Anda Melayari Dengan Ditemani Orang Yang Lebih Dewasa Bagi Mengelakkan Anda Mengalami Sindrom Parkison. (◕‿◕)☆ ™

RAMUAN BLOG - Diari, Tips, Tutorial, Petua, Photo, Cerita, Kesihatan, Pendidikan, Isu Semasa, Sukan, Politik, Info Am & SEKS.

Diari Join Me | You Are My Friends

Diari Geng Bas Sekolah

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکةPages Diari Geng Bas Sekolah ni abg long wujudkan khas buat sahabat-sahabat yang bernaung dibawah panji2 Kementerian Pelajaran Malaysia. 

Segala yang terkandung di pages ini adalah dari buah fikiran, pendapat dan sumber yang abg long bikin sendiri serta dari sumber2 lain (dinyatakan sumber) serta yang abg long culik dari lebai google. 

Tujuan Utama-untuk rujukan abg long pada masa2 akan datang dan memberi kemudahan buat sahabat2 pendidik mendapatkan bahan. Semua ini adalah untuk memudahkan sahabat2 pendidik mendapatkan bahan atau keperluan bagi menjalankan aktiviti pengajaran dan pembelajaran serta aktiviti2 yang sewaktu dengannya. Bak kata omputeh, Sharing is caring...HiHiHi.. 

Pages ini adalah pelbagai. Macam2 duk ada. Yang tak ada pun macam2 gak gamaknya. Ianya adalah pengkongsian bersama tanpa prejudis. Apa yang abg long ada dan apa yang abg long jumpa dari pertanyaan abg long terhadap lebai google abg long tepek di pages Diari Geng Bus Sekolah ini. 

Angpa boleh rujuk Diari Peringatan yang ada diakhir blog ini untuk menyedapkan pankreas serta melancarkan peredaran darah angpa dalam melayari pages ini. Segala kesulitan dan kesukaran yang terhasil dari pages ini amat dikesali. 

Antara maklumat dan bahan yang tertepek dalam pages ini adalah untuk rujukan bersama.
  • KURIKULUM STANDARD SEKOLAH RENDAH (KSSR)
  • DOKUMEN STANDARD KURIKULUM DAN PRESTASI (DSKP)
  1. KSSR | Dokumen Standard Kurikulum dan Prestasi Bahasa Malaysia Tahun Satu (SK)

  • TIPS DAN PETUA DALAM PENDIDIKAN
  1. Menghadapi peperiksaan. Sebelum | Semasa | Selepas  • BAHAN² RUJUKAN UNTUK PENDIDIKAN
  1. Bahan MBMMBI
  2. Contoh Sasaran Kerja Tahunan (SKT)___________________________________________________________
Aku bukanlah yang terbaik di kalangan kamu. Jika kamu dapati aku berada di atas kebenaran, maka ikutilah (bantulah) aku. Dan jika kamu dapati aku berada di atas kebatilan, maka perbetulkanlah (halangilah) aku.”
-Saidina Abu Bakar as Siddiq-

No comments:

Post a Comment

Dipersilakan dengan segala hormatnya untuk memberi sepatah dua kata di ruangan komen yang comei dan cool ini. Sesungguhnya komen sahabat2 adalah makanan ruji bagi seorang blogger selain ayam kentaki.

Sebarang komen adalah dibawah tanggungjawab sendirian berhad tukang komen. Sila amalkan prinsip ke-5 rukun negara ketika nak merapu-meraban di ruangan ini.

"MAJULAH BLOG UNTUK MALAYSIA"

Sekian.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers

Diari best sepanjang zaman

DIARI PERINGATAN

Sebarang aktiviti mengcopy paste hasil contengan di blog ini adalah diHARAMkan sama sekali. Seelok dan sebestnya korang LINK kan aje entri yang pankreas korang berkenan. Tuan Punya Blog rasa itu lagi comel serta menunjukkan korang sememangnya mengamalkan prinsip ke-5 rukun negara.

TAPI, jikalau korang nak juga mencopy paste apalah daya Tuan Punya Blog untuk menghalang. Harap korang boleh creditkan atas nama blog ini.

Bukan Tuan Punya Blog mintak pendapatan dan credit telefon korang pun kan.....So, korang hormati HAK Tuan Punya Blog sebagai tuan tanah. Maka Tuan Punya Blog hargai usaha murni korang.

Teringat pesan orang lama, "Orang berbudi, Kita berbahasa..... Orang memberi, Kita merasa".

Semua gambar dalam ni adalah hak milik Tuan Punya Blog dan selainnya adalah dari google images.

Pandangan, penulisan dan omogan Tuan Punya Blog adalah bolok semata-mata, tiada kaitan dengan blog-blog yang lain kecuali dinyatakan dan diletakkan nama pemiliknya. Semuanya bersifat subjektif dan bukannya MANDATORI. Sebarang salah anggap atau kerosakkan disebabkan blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca sendiri.

Komen+saran+kritik+bolok atau nak send bolok emelkan ke amiraimanakashah@yahoo.com


Terima kasih dan selamat menyebarkan ilmu.