AMARAN!!

BLOG Ini Mungkin Menyebabkan Ketagihan Yang Melampau. Bahan Yang Dipaparkan Mungkin Menganggu Jiwa Raga. Sebarang Salah Anggap, Kecederaan Minda Atau Komplikasi Pada Otak Disebabkan Blog Ini Adalah Tidak Dipertanggungjawabkan. Bagi Kanak² Di Bawah Umur, Disarankan Anda Melayari Dengan Ditemani Orang Yang Lebih Dewasa Bagi Mengelakkan Anda Mengalami Sindrom Parkison. (◕‿◕)☆ ™

RAMUAN BLOG - Diari, Tips, Tutorial, Petua, Photo, Cerita, Kesihatan, Pendidikan, Isu Semasa, Sukan, Politik, Info Am & SEKS.

Diari Join Me | You Are My Friends

Saturday, 1 November 2014

Hostel Raudhah - Penginapan Pelajar Politeknik Kota Bharu







Hostel Raudhah | Penginapan untuk pelajar Politeknik Kota Bharu menyediakan kemudahan penginapan yang awesome buat para pelajar Politeknik Kota Bharu yang tidak mendapat tempat di asrama dan terpaksa menyewa di luar kampus politeknik.

Kenapa Hostel Raudhah perlu menjadi pilihan?
  • Berdekatan dengan Politeknik (berdekatan Kampus Politeknik Kota Bharu).
  • Berhampiran akses komuniti seperti klinik, kedai buku, kedai makan, kedai runcit, Pasaraya Econjaya, stesen minyak, bank, 7 Eleven.
  • Laman berpagar dan persekitaran yang kondusif untuk pembelajaran.
  • Kawasan komuniti yang harmoni serta persekitaran yang bersih.
Apakah kemudahan yang disediakan di Hostel Raudhah?
  • Katil dan Tilam : Setiap Individu
  • Almari Besi Berkunci : Setiap Individu
  • Cadar disediakan untuk setiap katil.
  • Tiada masalah ketiadaan air - Hostel Raudhah menggunakan enjin air dan tangki air simpanan yang fleksibel untuk mengatasi masalah gangguan air memandangkan kawasan Kok Lanas sentiasa terputus bekalan air. 
  • Kemudahan Asas Yang lain : 3 bilik, Kipas Siling (di ruang tamu, dapur dan di setiap bilik), 2 bilik air, ruang solat, ruang study, ruang memasak, dapur memasak, tong gas, hilter, peti ais, mesin basuh, kuali, periuk, pinggan, gelas, rak pinggan, television, rak pinggan, rak kasut, papan gosok baju, meja tulis, meja makan & ampaian pakaian.
Adakah harga sewa di Hostel Raudhah berpatutan?

Ya. Harga sewa adalah berpatutan. Harga paling rendah berbanding yang lain. Berdasarkan kemudahan dan perkhidmatan yang disediakan ianya berbaloi² untuk anda. 

Bagaimana hendak melihat kemudahan yang disediakan?

Anda boleh datang dan lihat sendiri faksiliti yang disediakan di alamat PT 1647, Taman Desa Permai, Kampung Kok Lanas, 16450 Kok Lanas, Kelantan. Anda juga boleh klik link di bawah untuk melihat faksiliti yang disediakan. 
  1. Hostel Raudhah 1
  2. Hostel Raudhah 2
  3. Hostel Raudhah 3
  4. Hostel Raudhah 4
  5. Hostel Raudhah 5
  6. Hostel Raudhah 6

Bagaimana untuk menempah Hostel Raudhah?

Anda hanya perlu mendail talian di bawah untuk sebarang pertanyaan atau tempahan.
  • 012-6252428 [Pn. Rafe'ah]
  • 013-9712530 [En. Kamaludin]
  • 019-2038292 [En. Kamarul Amir]

InsyaAllah, anda akan rasa beruntungan memilih Hostel Raudhah sebagai destinasi penginapan anda sepanjang menuntut ilmu di Politeknik Kota Bharu kerana tagline Hostel Raudhah adalah,

Keselesaan anda keutamaan kami

Well, jangan tunggu² dan bertangguh² kerana tempat adalah terhad kepada 10 orang pelajar sahaja. Kepada yang berminat boleh hubungi no talian yang tertera di atas dengan kadar segera. Bak kata orang² lama, Sesal dahulu pendapatan, sesal kemudian tiada tempat penginapan.

Sharing is caring.

Jazakallah.


Support us MansuhPBS


___________________________________________________________
Aku bukanlah yang terbaik di kalangan kamu. Jika kamu dapati aku berada di atas kebenaran, maka ikutilah (bantulah) aku. Dan jika kamu dapati aku berada di atas kebatilan, maka perbetulkanlah (halangilah) aku.”
-Saidina Abu Bakar as Siddiq-

No comments:

Post a Comment

Dipersilakan dengan segala hormatnya untuk memberi sepatah dua kata di ruangan komen yang comei dan cool ini. Sesungguhnya komen sahabat2 adalah makanan ruji bagi seorang blogger selain ayam kentaki.

Sebarang komen adalah dibawah tanggungjawab sendirian berhad tukang komen. Sila amalkan prinsip ke-5 rukun negara ketika nak merapu-meraban di ruangan ini.

"MAJULAH BLOG UNTUK MALAYSIA"

Sekian.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers

Diari best sepanjang zaman

DIARI PERINGATAN

Sebarang aktiviti mengcopy paste hasil contengan di blog ini adalah diHARAMkan sama sekali. Seelok dan sebestnya korang LINK kan aje entri yang pankreas korang berkenan. Tuan Punya Blog rasa itu lagi comel serta menunjukkan korang sememangnya mengamalkan prinsip ke-5 rukun negara.

TAPI, jikalau korang nak juga mencopy paste apalah daya Tuan Punya Blog untuk menghalang. Harap korang boleh creditkan atas nama blog ini.

Bukan Tuan Punya Blog mintak pendapatan dan credit telefon korang pun kan.....So, korang hormati HAK Tuan Punya Blog sebagai tuan tanah. Maka Tuan Punya Blog hargai usaha murni korang.

Teringat pesan orang lama, "Orang berbudi, Kita berbahasa..... Orang memberi, Kita merasa".

Semua gambar dalam ni adalah hak milik Tuan Punya Blog dan selainnya adalah dari google images.

Pandangan, penulisan dan omogan Tuan Punya Blog adalah bolok semata-mata, tiada kaitan dengan blog-blog yang lain kecuali dinyatakan dan diletakkan nama pemiliknya. Semuanya bersifat subjektif dan bukannya MANDATORI. Sebarang salah anggap atau kerosakkan disebabkan blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca sendiri.

Komen+saran+kritik+bolok atau nak send bolok emelkan ke amiraimanakashah@yahoo.com


Terima kasih dan selamat menyebarkan ilmu.