AMARAN!!

BLOG Ini Mungkin Menyebabkan Ketagihan Yang Melampau. Bahan Yang Dipaparkan Mungkin Menganggu Jiwa Raga. Sebarang Salah Anggap, Kecederaan Minda Atau Komplikasi Pada Otak Disebabkan Blog Ini Adalah Tidak Dipertanggungjawabkan. Bagi Kanak² Di Bawah Umur, Disarankan Anda Melayari Dengan Ditemani Orang Yang Lebih Dewasa Bagi Mengelakkan Anda Mengalami Sindrom Parkison. (◕‿◕)☆ ™

RAMUAN BLOG - Diari, Tips, Tutorial, Petua, Photo, Cerita, Kesihatan, Pendidikan, Isu Semasa, Sukan, Politik, Info Am & SEKS.

Diari Join Me | You Are My Friends

Monday, 31 March 2014

HADIAH LATIHAN PERSEKUTUAN SEPARUH MASA/SAMBILAN (HLPS) KEPADA PEGAWAI PERKHIDMATAN PENDIDIKAN SISWAZAH (PPPS)




Sukacita dimaklumkan ini adalah entri berita gumbire buat seluruh cikgu dan cikgi yang ada kat tanah melayu ni. Tiada yang mengumbirekan melainkan yang gumbire sahaja.

Nampaknya, cikgu dan cikgi dapat durian runtuh lagi. Alhamdulillah, rezeki dari Allah swt untuk para cikgu dan cikgi. 

Walaupun dewasa ini banyak tomahan dan nista khalayak lemparkan buat warga cikgu dan cikgi, anda tetap jua dilimpahi rezeki dari Ilahi.

Sukacita dimaklumkan bahawa tawaran bagi program skim Hadiah Latihan Persekutuan Separuh Masa/Sambilan (HLPS) kepada Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Siswazah (PPPS) di peringkat sarjana dan kedoktoran telah dibuka untuk permohonan mulai 26 Mac 2014 – 25 April 2014.  Kepada warga cikgu dan cikgi yang berminat dan berkelayakan, anda boleh memohon secara atas talian di portal rasmi Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) atau di pautan ini. 

Well, kepada korang yang datang terjah sini boleh la tolong war2 kan kepada rakan taulan serta sedara mara dan adik beradik korang yang cikgu dan cikgi tu untuk laju2 terjah isi permohonan yang julung kali diadakan ini. Memang ohsem baq ang.

Macam mana nak bagitau depa? Senang jer, korang tekan jer button LIKE atau SHARE kat ruang bawah entri ini.

Gossip boleh korang LIKE dan SHARE lelaju tak kan entri yang cenggini korang segan silu pulop nak LIKE dan SHARE....HiHiHi

Gambar lama diberi nafas baru.
Niat memang nak sambung belajar lagi.
Tapi tak sesuai pula nak bergelar mahasiswa.
Selayaknya jadi mahasitua....HaHaHa..

Ok la, aku stop dulu. Aku nak rehatkan mata dan manjakan badan. Esok masih lagi ada urusan dunia untuk aku santuni jika dipanjangkan usia.

Kepada korang, jangan lupa taw LIKE dan SHARE entri ini untuk hebahan.

Jazakallah.




Support us MansuhPBS


___________________________________________________________
Aku bukanlah yang terbaik di kalangan kamu. Jika kamu dapati aku berada di atas kebenaran, maka ikutilah (bantulah) aku. Dan jika kamu dapati aku berada di atas kebatilan, maka perbetulkanlah (halangilah) aku.”
-Saidina Abu Bakar as Siddiq-

No comments:

Post a Comment

Dipersilakan dengan segala hormatnya untuk memberi sepatah dua kata di ruangan komen yang comei dan cool ini. Sesungguhnya komen sahabat2 adalah makanan ruji bagi seorang blogger selain ayam kentaki.

Sebarang komen adalah dibawah tanggungjawab sendirian berhad tukang komen. Sila amalkan prinsip ke-5 rukun negara ketika nak merapu-meraban di ruangan ini.

"MAJULAH BLOG UNTUK MALAYSIA"

Sekian.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers

Diari best sepanjang zaman

DIARI PERINGATAN

Sebarang aktiviti mengcopy paste hasil contengan di blog ini adalah diHARAMkan sama sekali. Seelok dan sebestnya korang LINK kan aje entri yang pankreas korang berkenan. Tuan Punya Blog rasa itu lagi comel serta menunjukkan korang sememangnya mengamalkan prinsip ke-5 rukun negara.

TAPI, jikalau korang nak juga mencopy paste apalah daya Tuan Punya Blog untuk menghalang. Harap korang boleh creditkan atas nama blog ini.

Bukan Tuan Punya Blog mintak pendapatan dan credit telefon korang pun kan.....So, korang hormati HAK Tuan Punya Blog sebagai tuan tanah. Maka Tuan Punya Blog hargai usaha murni korang.

Teringat pesan orang lama, "Orang berbudi, Kita berbahasa..... Orang memberi, Kita merasa".

Semua gambar dalam ni adalah hak milik Tuan Punya Blog dan selainnya adalah dari google images.

Pandangan, penulisan dan omogan Tuan Punya Blog adalah bolok semata-mata, tiada kaitan dengan blog-blog yang lain kecuali dinyatakan dan diletakkan nama pemiliknya. Semuanya bersifat subjektif dan bukannya MANDATORI. Sebarang salah anggap atau kerosakkan disebabkan blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca sendiri.

Komen+saran+kritik+bolok atau nak send bolok emelkan ke amiraimanakashah@yahoo.com


Terima kasih dan selamat menyebarkan ilmu.