AMARAN!!

BLOG Ini Mungkin Menyebabkan Ketagihan Yang Melampau. Bahan Yang Dipaparkan Mungkin Menganggu Jiwa Raga. Sebarang Salah Anggap, Kecederaan Minda Atau Komplikasi Pada Otak Disebabkan Blog Ini Adalah Tidak Dipertanggungjawabkan. Bagi Kanak² Di Bawah Umur, Disarankan Anda Melayari Dengan Ditemani Orang Yang Lebih Dewasa Bagi Mengelakkan Anda Mengalami Sindrom Parkison. (◕‿◕)☆ ™

RAMUAN BLOG - Diari, Tips, Tutorial, Petua, Photo, Cerita, Kesihatan, Pendidikan, Isu Semasa, Sukan, Politik, Info Am & SEKS.

Diari Join Me | You Are My Friends

Thursday, 23 January 2014

Hanis Zalikha | Cari calon suami?



Hanis Zalikha zaman dulu2...sangat sweet 
Si blogger manis (kini pelakon hot) Hanis Zalikha khabarnya akan memcari bakal suami. Kepada yang sememangnya menaruh perasaan cinta mendalam terhadap beliau boleh la kot nak mencuba untung diri....bak kata pepatah orang lama, untung sabut timbul, untung batu tenggelam

So, nak tengok sabut atau batu boleh la kot buat pelan strategik mulai sekarang. Mana la tahu kan.....tuah ayam kat taji....HiHiHi....

Kepada korang yang bercita2 nak beristerikan Hanis Zalikha memang beruntungan kerana khabarnya Hanis Zalikha tak mahu bersuamikan pilihan keluarga, tetapi beliau lebih senang memilih pasangan sendiri. Bercinta sebelum nikah. Begitu la kot.....Jadi, apa tunggu lagi....cepat2 la terjah blog Hanis Zalikha untuk korek rahsia beliau. Apa yang beliau suka. Apa yang beliau tak suka. Maklumat2 tersebut nanti senang untuk korang buat strategic marketing. Mana la tahu kan, korang antara makhluk planet bumi yang bertuah nanti. who know...right?? (cakap oram putih nanggung)

Walaupun pun Hanis Zalikha tak mahu calon suami pilihan keluarga, namun siapa yang menjadi pilihan beliau nanti tetap akan dipersembahkan kepada keluarga untuk mendapatkan restu keluarga. So, bab orang tua korang dah tak perlu pusing kepala. Tuan empunya body sudah pun beritahu apa yang ada dihati.

Tapi......aku nak la juga berpesan pada korang yang punyai perasaan 'dalam diam aku mencintaimu' terhadap Hanis Zalikha tu agar bersiap siaga dari segi mental dan fizikal.....Yela kan, mak aku pun selalu juga berpesan pada aku dolu2...."Abg....ukur baju tu kat badan, bukan kat patung tu" ....Sebab? dulu aku suka sangat kalau beli baju mesti pilih yang duduk kat patung. Asal yang duk kat patung aku berkenan. Asal yang aku berkenan mesti duk kat patung.....HeHeHe....Korang pun paham kan....Mana ada kat pasaraya tokey dia taruk baju tak lawa kat patung kan??? kan?? kan??? HaHaHa...

Hmmmmmm......Hanis Zalikha yang cun+comei+hot tu tak kan takde pakwe kan?? hmmmm.....musykil gak aku ni. Amacam?? Korang berani tak nak jadi antara makhluk planet bumi yang lucky nanti??


Aku?? Aku dah ukur baju siap2 dah. Kali ni aku tak pilih baju kat patung lagi. Aku pilih baju yang lipat2 dan tersusun rapi atas rak serta jarang orang tengok sampai mata terbeliak. HiHiHi.....Y(^__^)Y

Jazakallah.


Support us MansuhPBS

kredit photo: Google
___________________________________________________________
Aku bukanlah yang terbaik di kalangan kamu. Jika kamu dapati aku berada di atas kebenaran, maka ikutilah (bantulah) aku. Dan jika kamu dapati aku berada di atas kebatilan, maka perbetulkanlah (halangilah) aku.”
-Saidina Abu Bakar as Siddiq-

No comments:

Post a Comment

Dipersilakan dengan segala hormatnya untuk memberi sepatah dua kata di ruangan komen yang comei dan cool ini. Sesungguhnya komen sahabat2 adalah makanan ruji bagi seorang blogger selain ayam kentaki.

Sebarang komen adalah dibawah tanggungjawab sendirian berhad tukang komen. Sila amalkan prinsip ke-5 rukun negara ketika nak merapu-meraban di ruangan ini.

"MAJULAH BLOG UNTUK MALAYSIA"

Sekian.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers

Diari best sepanjang zaman

DIARI PERINGATAN

Sebarang aktiviti mengcopy paste hasil contengan di blog ini adalah diHARAMkan sama sekali. Seelok dan sebestnya korang LINK kan aje entri yang pankreas korang berkenan. Tuan Punya Blog rasa itu lagi comel serta menunjukkan korang sememangnya mengamalkan prinsip ke-5 rukun negara.

TAPI, jikalau korang nak juga mencopy paste apalah daya Tuan Punya Blog untuk menghalang. Harap korang boleh creditkan atas nama blog ini.

Bukan Tuan Punya Blog mintak pendapatan dan credit telefon korang pun kan.....So, korang hormati HAK Tuan Punya Blog sebagai tuan tanah. Maka Tuan Punya Blog hargai usaha murni korang.

Teringat pesan orang lama, "Orang berbudi, Kita berbahasa..... Orang memberi, Kita merasa".

Semua gambar dalam ni adalah hak milik Tuan Punya Blog dan selainnya adalah dari google images.

Pandangan, penulisan dan omogan Tuan Punya Blog adalah bolok semata-mata, tiada kaitan dengan blog-blog yang lain kecuali dinyatakan dan diletakkan nama pemiliknya. Semuanya bersifat subjektif dan bukannya MANDATORI. Sebarang salah anggap atau kerosakkan disebabkan blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca sendiri.

Komen+saran+kritik+bolok atau nak send bolok emelkan ke amiraimanakashah@yahoo.com


Terima kasih dan selamat menyebarkan ilmu.