AMARAN!!

BLOG Ini Mungkin Menyebabkan Ketagihan Yang Melampau. Bahan Yang Dipaparkan Mungkin Menganggu Jiwa Raga. Sebarang Salah Anggap, Kecederaan Minda Atau Komplikasi Pada Otak Disebabkan Blog Ini Adalah Tidak Dipertanggungjawabkan. Bagi Kanak² Di Bawah Umur, Disarankan Anda Melayari Dengan Ditemani Orang Yang Lebih Dewasa Bagi Mengelakkan Anda Mengalami Sindrom Parkison. (◕‿◕)☆ ™

RAMUAN BLOG - Diari, Tips, Tutorial, Petua, Photo, Cerita, Kesihatan, Pendidikan, Isu Semasa, Sukan, Politik, Info Am & SEKS.

Diari Join Me | You Are My Friends

Friday, 6 September 2013

Open house Kolej Komuniti Kemaman

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة


Baru usai mengedit2 dan menjahanamkan gambo. Malas nak up gambo yang dah edit jadi abg long bantai buat entri berperisa ketat mata ni. 

Well, siang tadi dapat jemputan open house dari Kolej Komuniti Kemaman.....meriah baq ang, macam2 jaudah duk ada.....tak kuasa perut ni nak telan semua.....tangki honda cup 70, mana boleh isi lebih....lebih muatan nanti overdose pula....naya...


Terima kasih buat sahabat Hafizs Abdullah dan seluruh warga Kolej Komuniti Kemaman coz sudi jemput2 abg long meraikan majlis depa. Anda semua memang awesome....Terima kasih daun keladi, tahun depan jangan lupa jemput lagi...HiHiHi...(~__^)

Masa sampai kat lokasi kejadian dah lewat, tak sempat nak tengok dan belanja telinga dengar sahabat abg long Hafizs Abdullah nyanyi lagu raya berduet dengan cik Blue Berry. HaHaHa.....takpe, nanti abg long paksa rela depa repeat semula dilain masa kat pusat karaoke jamban.....HeHeHe...(◕‿◕)

Kiranya undangan dari Kolej Komuniti kemaman ni sebagai penutup tirai Syawal la bagi blogger suam2 kuku seperti abg long melantak kat majlis open house....lepaih ni boleh la plan laju2 untuk kempiskan perut yang kian gendut....ahaks3....



Abg2 sate yang sangat ensem dan cool.....takde depa tak menjamah sate para tetamu.
Gadis2 sate yang sweet.....tanpa depa sate yang dimasak tidak berperisa...HeHeHe..
Walaupun hari raya dijamu dengan kuih raya tapi buah-buahan kebangsaan tidak dilupa....durian memang terbaeekkk!!
Segmen melambai2 bendera jalur gemilang
Sahabat korib abg long...sorang orang kuat SKPK dan sorang lagi orang kuat KKK.....dua2 ensem....tengah feeling dengar lagu pesem tuh...HiHiHi..
Kepada adik2 yang bakal melanjutkan pelajaran dan tak tahu ke mana hala tujuan pilihan boleh la apply sambung study kat kolej komuniti. Macam2 kursus kemahiran duk ada....angpa pilih jer mana angpa suka.

Kepada yang duduk saja2 kat rumah dan nak tambah skill kemahiran boleh juga skodeng2 kursus jangka pendek yang ditawarkan oleh pihak kolej komuniti. 

Macam mana nak apply? Senang sahaja, tanya jer lebai google dan taip permohonan masuk ke kolej komuniti serta kursus jangka pendek kolej komuniti.

HiHiHi....sempat lagi tu promosi.....tak kisah la kan, benda baguih ada baiknya kita war2 kan dan sharing.....sharing is caring.....betul tak?

Oh ya, nak tanya....sejak abg long taruk pic besaq gedabak kat setiap entri macam mana angpa buka blog abg long erk? berat nanang tak? Tolong info abg long erk.....bukan pe, nanti boleh buat penambahbaikan untuk blog ni. Untuk memudahkan angpa gak mai terjah dan sesat sini.....KihKihKih...

Jazakallah...
___________________________________________________________
Aku bukanlah yang terbaik di kalangan kamu. Jika kamu dapati aku berada di atas kebenaran, maka ikutilah (bantulah) aku. Dan jika kamu dapati aku berada di atas kebatilan, maka perbetulkanlah (halangilah) aku.”
-Saidina Abu Bakar as Siddiq-

No comments:

Post a Comment

Dipersilakan dengan segala hormatnya untuk memberi sepatah dua kata di ruangan komen yang comei dan cool ini. Sesungguhnya komen sahabat2 adalah makanan ruji bagi seorang blogger selain ayam kentaki.

Sebarang komen adalah dibawah tanggungjawab sendirian berhad tukang komen. Sila amalkan prinsip ke-5 rukun negara ketika nak merapu-meraban di ruangan ini.

"MAJULAH BLOG UNTUK MALAYSIA"

Sekian.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers

Diari best sepanjang zaman

DIARI PERINGATAN

Sebarang aktiviti mengcopy paste hasil contengan di blog ini adalah diHARAMkan sama sekali. Seelok dan sebestnya korang LINK kan aje entri yang pankreas korang berkenan. Tuan Punya Blog rasa itu lagi comel serta menunjukkan korang sememangnya mengamalkan prinsip ke-5 rukun negara.

TAPI, jikalau korang nak juga mencopy paste apalah daya Tuan Punya Blog untuk menghalang. Harap korang boleh creditkan atas nama blog ini.

Bukan Tuan Punya Blog mintak pendapatan dan credit telefon korang pun kan.....So, korang hormati HAK Tuan Punya Blog sebagai tuan tanah. Maka Tuan Punya Blog hargai usaha murni korang.

Teringat pesan orang lama, "Orang berbudi, Kita berbahasa..... Orang memberi, Kita merasa".

Semua gambar dalam ni adalah hak milik Tuan Punya Blog dan selainnya adalah dari google images.

Pandangan, penulisan dan omogan Tuan Punya Blog adalah bolok semata-mata, tiada kaitan dengan blog-blog yang lain kecuali dinyatakan dan diletakkan nama pemiliknya. Semuanya bersifat subjektif dan bukannya MANDATORI. Sebarang salah anggap atau kerosakkan disebabkan blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca sendiri.

Komen+saran+kritik+bolok atau nak send bolok emelkan ke amiraimanakashah@yahoo.com


Terima kasih dan selamat menyebarkan ilmu.