AMARAN!!

BLOG Ini Mungkin Menyebabkan Ketagihan Yang Melampau. Bahan Yang Dipaparkan Mungkin Menganggu Jiwa Raga. Sebarang Salah Anggap, Kecederaan Minda Atau Komplikasi Pada Otak Disebabkan Blog Ini Adalah Tidak Dipertanggungjawabkan. Bagi Kanak² Di Bawah Umur, Disarankan Anda Melayari Dengan Ditemani Orang Yang Lebih Dewasa Bagi Mengelakkan Anda Mengalami Sindrom Parkison. (◕‿◕)☆ ™

RAMUAN BLOG - Diari, Tips, Tutorial, Petua, Photo, Cerita, Kesihatan, Pendidikan, Isu Semasa, Sukan, Politik, Info Am & SEKS.

Diari Join Me | You Are My Friends

Saturday, 28 September 2013

Jawatan kosong untuk diisi segera

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة



Kepada yang tengah pening kepala sebab harga minyak naik dan harga barangan serba mahal sekarang ni tetapi kerja buat belum ada lagi maka adalah WAJIB untuk anda baca sampai khatam entri ini.

Anda yang dah kerja tapi cuba2 nak mengubah selera dan cari pekerjaan yang lebih best dan cool pun boleh juga baca dan usya jawatan kosong yang ada kat bawah.

Jawatan kosong ini memerlukan pengisian dengan kadar segera kepada mereka2 yang berminat dan mempunyai kelulusan seperti yang dinyatakan dalam syarat2nya. Gaji memang super lumayan.

Universiti Teknologi MARA mempelawa calon-calon Bumiputera Warganegara Malaysia yang berkelayakan dalam bidang-bidang yang berkaitan untuk mengisi jawatan Tetap/Kontrak di UiTM (Perak), Kampus Tapah Fasa 2/Kampus Sri Iskandar.
  1. Pegawai Tadbir
  2. Pustakawan
  3. Pegawai Psikologi
  4. Pegawai Kesatria
  5. Pegawai Perubatan
  6. Penolong Pegawai Sains
  7. Penolong Pegawai Tadbir
  8. Penolong Pegawai Kesatria
  9. Penolong Pegawai Hal Ehwal Islam
  10. Penolong Pegawai Perubatan
  11. Jururawat
  12. Penolong Pegawai Farmasi
  13. Juruteknik Komputer
  14. Setiausaha Pejabat / Pembantu Setiausaha Pejabat
  15. Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi)
  16. Pegawai Khidmat Pelanggan
  17. Pembantu Pemuliharaan
  18. Pembantu Perpustakaan
  19. Pembantu Kesatria
  20. Pengawal Keselamatan
  21. Pembantu Perawatan Kesihatan
  22. Pembantu Am Pejabat
Borang dan syarat-syarat permohonan boleh diperoleh dengan melayari laman sesawang UiTM (Perak) dengan klik pada UiTM Perak atau boleh diperoleh di Bahagian Pentadbiran, Universiti Teknologi MARA (Perak), Kampus Sri Iskandar. 

Anda boleh baca maklumat lanjut di website UiTM PerakTarikh tutup permohonan pada 7 Oktober 2013.

Jadi, kepada pencari2 pekerjaan boleh la terjah laju2 360km/j website UiTM Perak. Dah baca tu tolong la sebarkan dan maklumkan kepada ahli keluarga, sanak saudara, ketua kampung dan orang2 kampung seluruhnya berkenaan iklan jawatan kosong yang sungguh best ini.

Mudah-mudahan pengkongsian ini memberi manfaat buat semua. 

Jazakallah.

p/s: dah share tu jangan lupa kredit utk blog abg long ni. Nak kopipaste pun dialu-alukan. Sharing is caring!

kredit photo: lebai google
___________________________________________________________
Aku bukanlah yang terbaik di kalangan kamu. Jika kamu dapati aku berada di atas kebenaran, maka ikutilah (bantulah) aku. Dan jika kamu dapati aku berada di atas kebatilan, maka perbetulkanlah (halangilah) aku.”
-Saidina Abu Bakar as Siddiq-

No comments:

Post a Comment

Dipersilakan dengan segala hormatnya untuk memberi sepatah dua kata di ruangan komen yang comei dan cool ini. Sesungguhnya komen sahabat2 adalah makanan ruji bagi seorang blogger selain ayam kentaki.

Sebarang komen adalah dibawah tanggungjawab sendirian berhad tukang komen. Sila amalkan prinsip ke-5 rukun negara ketika nak merapu-meraban di ruangan ini.

"MAJULAH BLOG UNTUK MALAYSIA"

Sekian.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers

Diari best sepanjang zaman

DIARI PERINGATAN

Sebarang aktiviti mengcopy paste hasil contengan di blog ini adalah diHARAMkan sama sekali. Seelok dan sebestnya korang LINK kan aje entri yang pankreas korang berkenan. Tuan Punya Blog rasa itu lagi comel serta menunjukkan korang sememangnya mengamalkan prinsip ke-5 rukun negara.

TAPI, jikalau korang nak juga mencopy paste apalah daya Tuan Punya Blog untuk menghalang. Harap korang boleh creditkan atas nama blog ini.

Bukan Tuan Punya Blog mintak pendapatan dan credit telefon korang pun kan.....So, korang hormati HAK Tuan Punya Blog sebagai tuan tanah. Maka Tuan Punya Blog hargai usaha murni korang.

Teringat pesan orang lama, "Orang berbudi, Kita berbahasa..... Orang memberi, Kita merasa".

Semua gambar dalam ni adalah hak milik Tuan Punya Blog dan selainnya adalah dari google images.

Pandangan, penulisan dan omogan Tuan Punya Blog adalah bolok semata-mata, tiada kaitan dengan blog-blog yang lain kecuali dinyatakan dan diletakkan nama pemiliknya. Semuanya bersifat subjektif dan bukannya MANDATORI. Sebarang salah anggap atau kerosakkan disebabkan blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca sendiri.

Komen+saran+kritik+bolok atau nak send bolok emelkan ke amiraimanakashah@yahoo.com


Terima kasih dan selamat menyebarkan ilmu.