AMARAN!!

BLOG Ini Mungkin Menyebabkan Ketagihan Yang Melampau. Bahan Yang Dipaparkan Mungkin Menganggu Jiwa Raga. Sebarang Salah Anggap, Kecederaan Minda Atau Komplikasi Pada Otak Disebabkan Blog Ini Adalah Tidak Dipertanggungjawabkan. Bagi Kanak² Di Bawah Umur, Disarankan Anda Melayari Dengan Ditemani Orang Yang Lebih Dewasa Bagi Mengelakkan Anda Mengalami Sindrom Parkison. (◕‿◕)☆ ™

RAMUAN BLOG - Diari, Tips, Tutorial, Petua, Photo, Cerita, Kesihatan, Pendidikan, Isu Semasa, Sukan, Politik, Info Am & SEKS.

Diari Join Me | You Are My Friends

Saturday, 7 September 2013

Beware! Kamera rahsia dalam tandas wanita

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة

Kalau keluar pi shooping kompleks atau jejalan dengan memakan masa yang lama antara kita berkemungkinan besar akan singgah toilet awam bukan? Kalau dah tak tahan mana mungkin sempat kita nak tunggu balik rumah.....kalau ada yang boleh buat macam gitu memang abg long tabik spring la...HeHeHe...

Bagi kaum adam masuk toilot awam hanya satu sebab, tapi bagi kaum hawa pula masuk tandas ada tiga sebab, pertamanya sebab nak touch up make up...2nd pula sebab nak melepaskan 'hajat'....3rd pula sesaje masuk sebab nak lepas gian snap gambaq dalam tandas, lepas tu upload kat blog dan muka buku....HiHiHi...

Sekadar gambar hiasan
Tapi BEWARE! kepada angpa2 yang kaum hawa bila masuk tandas tu.....banyak kejadian yang tak best berlaku kat kaum angpa muktahir ini. Semuanya sebab kecanggihan teknologi....nak salah kan teknologi sepenuhnya tak boleh juga, tapi sikap dan sifat sesetengah manusia ni memang tak boleh nak dibaca.....nak pula jika spesis manusia itu berjiwa kacau....memang haru dibuatnya...

Terkini tentang kamera yang disembunyikan dalam tandas wanita. Memang gila manusia yang buat kerja gila cenggini. Apa faedah dan dividen dia dapat dengan taruk 'kamera rahsia' di tandas wanita? 

Niat nak skodeng? Apa kejadahnya skodeng benda tak bermanfaat cengitu? Kajian? pala hotak dia buat kajian sehingga mengaibkan orang.....yang pasti niat taruk 'kamera rahsia' dalam tandas wanita bukan satu perkara yang baik dan comei. Niat memang jahat gila.

Angpa boleh baca SINI untuk maklumat lebih lanjut tentang 'kamera rahisa' dalam tandas wanita dan lihat gambar2 yang mengaibkan kaum wanita yang diambil secara curi dengan 'kamera rahsia' dalam tandas wanita.

Kepada wanita2 diluar sana berhati2 tika masuk ke toilet2 awam yang bersepah duk ada, takut nanti angpa juga sebahagian dari mangsa depa.

Nasihat abg long buat kaum wanita seluruhnya, dah masuk toilet awam tu "fikir dulu sebelum buang"

Sharing is caring! (◕‿◕)

Jazakallah.

kredit photo: lebai google
___________________________________________________________
Aku bukanlah yang terbaik di kalangan kamu. Jika kamu dapati aku berada di atas kebenaran, maka ikutilah (bantulah) aku. Dan jika kamu dapati aku berada di atas kebatilan, maka perbetulkanlah (halangilah) aku.”
-Saidina Abu Bakar as Siddiq-

No comments:

Post a Comment

Dipersilakan dengan segala hormatnya untuk memberi sepatah dua kata di ruangan komen yang comei dan cool ini. Sesungguhnya komen sahabat2 adalah makanan ruji bagi seorang blogger selain ayam kentaki.

Sebarang komen adalah dibawah tanggungjawab sendirian berhad tukang komen. Sila amalkan prinsip ke-5 rukun negara ketika nak merapu-meraban di ruangan ini.

"MAJULAH BLOG UNTUK MALAYSIA"

Sekian.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers

Diari best sepanjang zaman

DIARI PERINGATAN

Sebarang aktiviti mengcopy paste hasil contengan di blog ini adalah diHARAMkan sama sekali. Seelok dan sebestnya korang LINK kan aje entri yang pankreas korang berkenan. Tuan Punya Blog rasa itu lagi comel serta menunjukkan korang sememangnya mengamalkan prinsip ke-5 rukun negara.

TAPI, jikalau korang nak juga mencopy paste apalah daya Tuan Punya Blog untuk menghalang. Harap korang boleh creditkan atas nama blog ini.

Bukan Tuan Punya Blog mintak pendapatan dan credit telefon korang pun kan.....So, korang hormati HAK Tuan Punya Blog sebagai tuan tanah. Maka Tuan Punya Blog hargai usaha murni korang.

Teringat pesan orang lama, "Orang berbudi, Kita berbahasa..... Orang memberi, Kita merasa".

Semua gambar dalam ni adalah hak milik Tuan Punya Blog dan selainnya adalah dari google images.

Pandangan, penulisan dan omogan Tuan Punya Blog adalah bolok semata-mata, tiada kaitan dengan blog-blog yang lain kecuali dinyatakan dan diletakkan nama pemiliknya. Semuanya bersifat subjektif dan bukannya MANDATORI. Sebarang salah anggap atau kerosakkan disebabkan blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca sendiri.

Komen+saran+kritik+bolok atau nak send bolok emelkan ke amiraimanakashah@yahoo.com


Terima kasih dan selamat menyebarkan ilmu.