AMARAN!!

BLOG Ini Mungkin Menyebabkan Ketagihan Yang Melampau. Bahan Yang Dipaparkan Mungkin Menganggu Jiwa Raga. Sebarang Salah Anggap, Kecederaan Minda Atau Komplikasi Pada Otak Disebabkan Blog Ini Adalah Tidak Dipertanggungjawabkan. Bagi Kanak² Di Bawah Umur, Disarankan Anda Melayari Dengan Ditemani Orang Yang Lebih Dewasa Bagi Mengelakkan Anda Mengalami Sindrom Parkison. (◕‿◕)☆ ™

RAMUAN BLOG - Diari, Tips, Tutorial, Petua, Photo, Cerita, Kesihatan, Pendidikan, Isu Semasa, Sukan, Politik, Info Am & SEKS.

Diari Join Me | You Are My Friends

Tuesday, 27 August 2013

Blog Pilihan 2013 | Edisi Follower

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة

Alhamdulillah hari ni cecah gak la jumlah follower blog abg long yang tak semegah mana ni menjadi 300. 



Bukan senang nak dapat follower yang setia-sehati-sejiwa.....tambahan pula abg long ni bukan blogger retis mahu pun blogger terhangat di pasaran. Tulis blog pun banyak yang merapu-meraban.....syok sendirian berhad.....HaHaHa...*asyik gelak sesorang sokmo

Lagi pun abg long tak pernah pun memaksa sahabat2 yang singgah dan tersesat kat blog ni untuk follow blog abg long. Sesungguhnya perkara paksaan ni amat la tidak best dan cool.

Bagi abg long, ukhuwah fillah lagi cun melecun dari ukhuwah sebab kepentingan peribody peribadi.

Berbalik kepada blog pilihan edisi follower abg long kali ni sudah tentu pada follower yang ke-300 yang menjadi hak milik si gadis kecil yang bernama Nabilah. Baru jap blogwalking kat blog beliau yang ohsem dan comei tu.

Banyak info berguna yang boleh angpa kutip dan pungut dari blog beliau. Best baca blog Si Kecil Menulis milik beliau.

Berdasarkan entri terkini kat blog beliau tak lama lagi beliau akan berlepas ke Korea bagi menyambung study kat sana......Wowwwwwww.....best kan dapat sambung study, nak pula sambung study kat luar negeri. Taniah abg long ucapkan buat beliau. Lepas ni boleh la beliau tulis cite tentang Korea dari sudut padang beliau. 

Mudah-mudahan dengan ilmu yang beliau 'sedut' di Korea nanti dapat memperkasakan ummah dan memartabatkan agama. Semoga perjalanan beliau dalam pemburuan ilmu dirahmati dan diberkati Ilahi. InshaAllah.

Kepada angpa yang nak berukhuwah dengan Si Kecil Nabilah boleh la terjah blog beliau dengan klik pada gambar beliau kat bawah ni.



Salam ukhuwah abg long ucapkan buat Si Kecil Nabilah dan semua penyinggah blog AMIR AIMAN AKASHAH | Diari Seorang Lelaki ini.

Barakallah fiikum

___________________________________________________________
Aku bukanlah yang terbaik di kalangan kamu. Jika kamu dapati aku berada di atas kebenaran, maka ikutilah (bantulah) aku. Dan jika kamu dapati aku berada di atas kebatilan, maka perbetulkanlah (halangilah) aku.”
-Saidina Abu Bakar as Siddiq-

No comments:

Post a Comment

Dipersilakan dengan segala hormatnya untuk memberi sepatah dua kata di ruangan komen yang comei dan cool ini. Sesungguhnya komen sahabat2 adalah makanan ruji bagi seorang blogger selain ayam kentaki.

Sebarang komen adalah dibawah tanggungjawab sendirian berhad tukang komen. Sila amalkan prinsip ke-5 rukun negara ketika nak merapu-meraban di ruangan ini.

"MAJULAH BLOG UNTUK MALAYSIA"

Sekian.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers

Diari best sepanjang zaman

DIARI PERINGATAN

Sebarang aktiviti mengcopy paste hasil contengan di blog ini adalah diHARAMkan sama sekali. Seelok dan sebestnya korang LINK kan aje entri yang pankreas korang berkenan. Tuan Punya Blog rasa itu lagi comel serta menunjukkan korang sememangnya mengamalkan prinsip ke-5 rukun negara.

TAPI, jikalau korang nak juga mencopy paste apalah daya Tuan Punya Blog untuk menghalang. Harap korang boleh creditkan atas nama blog ini.

Bukan Tuan Punya Blog mintak pendapatan dan credit telefon korang pun kan.....So, korang hormati HAK Tuan Punya Blog sebagai tuan tanah. Maka Tuan Punya Blog hargai usaha murni korang.

Teringat pesan orang lama, "Orang berbudi, Kita berbahasa..... Orang memberi, Kita merasa".

Semua gambar dalam ni adalah hak milik Tuan Punya Blog dan selainnya adalah dari google images.

Pandangan, penulisan dan omogan Tuan Punya Blog adalah bolok semata-mata, tiada kaitan dengan blog-blog yang lain kecuali dinyatakan dan diletakkan nama pemiliknya. Semuanya bersifat subjektif dan bukannya MANDATORI. Sebarang salah anggap atau kerosakkan disebabkan blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca sendiri.

Komen+saran+kritik+bolok atau nak send bolok emelkan ke amiraimanakashah@yahoo.com


Terima kasih dan selamat menyebarkan ilmu.