AMARAN!!

BLOG Ini Mungkin Menyebabkan Ketagihan Yang Melampau. Bahan Yang Dipaparkan Mungkin Menganggu Jiwa Raga. Sebarang Salah Anggap, Kecederaan Minda Atau Komplikasi Pada Otak Disebabkan Blog Ini Adalah Tidak Dipertanggungjawabkan. Bagi Kanak² Di Bawah Umur, Disarankan Anda Melayari Dengan Ditemani Orang Yang Lebih Dewasa Bagi Mengelakkan Anda Mengalami Sindrom Parkison. (◕‿◕)☆ ™

RAMUAN BLOG - Diari, Tips, Tutorial, Petua, Photo, Cerita, Kesihatan, Pendidikan, Isu Semasa, Sukan, Politik, Info Am & SEKS.

Diari Join Me | You Are My Friends

Sunday, 3 March 2013

Kembali Bersiaran

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة


Alhamdulillah.....Syukur pada Allah. Akhirnya dapat juga abg long lepaking kat blog kebanggaan abg long ni ha....Dah banyak lama tak bersiaran disini. Hanya lepaking at muka buku sahaja. Siapa yang follow abg long punya cinta muka buku pasti akan tahu sedikit walaupun tak banyak why? why? and why? abg long dah lama tak bersiaran kat blog Amir Aiman Akashah | Diari Seorang Lelaki ini. Bukan itu sahaja, blog Digital Raudhah Photography juga dah lama kaku tanpa entri-entri terbaru.

Alhamdulillah, sekali lagi syukur pada Allah atas penganugerahan rasa lapang ini untuk abg long kembali merapu....meraban dan meroyan berbagi rasa dengan sahabat2 semua tentang apa yang abg long rasa...tentang apa yang abg long ada....Bak kata pepatah Inggeris, "Sharing is caring"....HiHiHi...Ke angpa rasa macam mana?

Malas nak sembang pepanjang di pagi yang geimis mengundang ini. Just nak share rasa syukur dan gumbire bila dapat menaip dengan keyboard laptop kesayangan ini di blog kebanggaan.

Banyak kisah.....cerita dan pengalaman hidup yang terlepas untuk dikongsi sebelum nih. In sha Allah nanti abg long shortlist apa yang perlu dikongsi disini, untuk kita-kita aje....^_^. 

Kepada yang tak tahu dan terlepas info kenapa dan mengapa abg long dah lama tak bersiaran dekat blog nih boleh klik SINI untuk pencerahan minda. Rasanya dah makin kurang entri-entri kat blog nih, yang terakhir abg long tepek pun masa tarikh harijadi abg long (7 Jan).

Baru tadi kata malas nak sembang pepanjang kan?.....HaHaHa......macam gini la selalu. Bila dah duk depan laptop mengadap blog memang tak boleh blah. Melekat.......nasib tak melekit jer....HiHiHi...

Ok la kot buat mukadimah. Stop dulu. Nak masuk jumpa bintang2 hati abg long. 

Jazakallah

___________________________________________________________
Aku bukanlah yang terbaik di kalangan kamu. Jika kamu dapati aku berada di atas kebenaran, maka ikutilah (bantulah) aku. Dan jika kamu dapati aku berada di atas kebatilan, maka perbetulkanlah (halangilah) aku.”
-Saidina Abu Bakar as Siddiq-

No comments:

Post a Comment

Dipersilakan dengan segala hormatnya untuk memberi sepatah dua kata di ruangan komen yang comei dan cool ini. Sesungguhnya komen sahabat2 adalah makanan ruji bagi seorang blogger selain ayam kentaki.

Sebarang komen adalah dibawah tanggungjawab sendirian berhad tukang komen. Sila amalkan prinsip ke-5 rukun negara ketika nak merapu-meraban di ruangan ini.

"MAJULAH BLOG UNTUK MALAYSIA"

Sekian.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers

Diari best sepanjang zaman

DIARI PERINGATAN

Sebarang aktiviti mengcopy paste hasil contengan di blog ini adalah diHARAMkan sama sekali. Seelok dan sebestnya korang LINK kan aje entri yang pankreas korang berkenan. Tuan Punya Blog rasa itu lagi comel serta menunjukkan korang sememangnya mengamalkan prinsip ke-5 rukun negara.

TAPI, jikalau korang nak juga mencopy paste apalah daya Tuan Punya Blog untuk menghalang. Harap korang boleh creditkan atas nama blog ini.

Bukan Tuan Punya Blog mintak pendapatan dan credit telefon korang pun kan.....So, korang hormati HAK Tuan Punya Blog sebagai tuan tanah. Maka Tuan Punya Blog hargai usaha murni korang.

Teringat pesan orang lama, "Orang berbudi, Kita berbahasa..... Orang memberi, Kita merasa".

Semua gambar dalam ni adalah hak milik Tuan Punya Blog dan selainnya adalah dari google images.

Pandangan, penulisan dan omogan Tuan Punya Blog adalah bolok semata-mata, tiada kaitan dengan blog-blog yang lain kecuali dinyatakan dan diletakkan nama pemiliknya. Semuanya bersifat subjektif dan bukannya MANDATORI. Sebarang salah anggap atau kerosakkan disebabkan blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca sendiri.

Komen+saran+kritik+bolok atau nak send bolok emelkan ke amiraimanakashah@yahoo.com


Terima kasih dan selamat menyebarkan ilmu.