AMARAN!!

BLOG Ini Mungkin Menyebabkan Ketagihan Yang Melampau. Bahan Yang Dipaparkan Mungkin Menganggu Jiwa Raga. Sebarang Salah Anggap, Kecederaan Minda Atau Komplikasi Pada Otak Disebabkan Blog Ini Adalah Tidak Dipertanggungjawabkan. Bagi Kanak² Di Bawah Umur, Disarankan Anda Melayari Dengan Ditemani Orang Yang Lebih Dewasa Bagi Mengelakkan Anda Mengalami Sindrom Parkison. (◕‿◕)☆ ™

RAMUAN BLOG - Diari, Tips, Tutorial, Petua, Photo, Cerita, Kesihatan, Pendidikan, Isu Semasa, Sukan, Politik, Info Am & SEKS.

Diari Join Me | You Are My Friends

Monday, 5 November 2012

Contest | Orang yang komen terAKHIR menang

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة 

Kalau abg long nak buat contest aci dak? Saja ja nak hangatkan alam maya ni.....contest ni senang ja, sambil tengok tv pun angpa boleh join. Yang penting angpa kena la akses internet. Kalau dak macam mana nak masuk contest maha dewa best ni.....HaHaHa....

Idea ni abg long rembat dari sifu kartunis, Ujang. Macam mana nak join dis contest? Angpa like ja fanpages Diari Seorang Lelaki yang duk ada dalam blog tak comel milik abg long ni. Lepas tu, angpa cari la kat wall yang ada gambar kat bawah ni.


Syarat penyertaan: 
Angpa komen ja bawah posting tersebut. Suka hati mak tiri belah atuk angpa la nak komen apa pun. Janji bukan komen yang mengandungi 18SX, 18PL, 18PG, 18PA  atau komen2 penghinaan tahap cipan.


Okies la yer. Malas dah abg long nak text pepanjang. Penat teramat sangat. Tadi baru lepas duk shoot gambaq bebudak prasekolah. Lepaih tu duk ligan pula siapkan kerja2 untuk Majlis Anakku esok. Macam tak cukup oksigen pula hari ni. Walau bagaimanapun, entri blog tetap kena updates untuk ini....HiHiHi....

Untuk kesahihan, hebahan, bacaan dan penyertaan lanjut angpa boleh terjah SINI

**hebahan dan perubahan akan diberitahu dari masa ke semasa.

p/s: Angpa duk tunggu apa lagi tuh...meh la join cepat. Sapa cepat dia insan terhangat! HaHaHa.....

Selamat bercontest ya.....Barakallah fiikum


___________________________________________________________
Aku bukanlah yang terbaik di kalangan kamu. Jika kamu dapati aku berada di atas kebenaran, maka ikutilah (bantulah) aku. Dan jika kamu dapati aku berada di atas kebatilan, maka perbetulkanlah (halangilah) aku.”
-Saidina Abu Bakar as Siddiq-

2 comments:

  1. Bro, Cer cadang sket contest yang saya bleh buat kat blog super muda saya nih.. TQ yer!!

    http://cikguhailmi.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. memandangkan sahabat adalah seorg guru, apa kata sahabat buat contest about
      1-pengalaman manis ketika dibangku sekolah.
      2-myb sahabat juga boleh buat contest ucapan dedikasi paling sweet utk guru yg paling best yang blogger2 tak boleh lupa bersempena hari guru nanti.
      3-cerita ceriti about kenangan ketika masuk darjah 1 atau tingkatan 1.
      4-guru yang paling diingati
      5-subjek yang digemari, mengapa?

      Delete

Dipersilakan dengan segala hormatnya untuk memberi sepatah dua kata di ruangan komen yang comei dan cool ini. Sesungguhnya komen sahabat2 adalah makanan ruji bagi seorang blogger selain ayam kentaki.

Sebarang komen adalah dibawah tanggungjawab sendirian berhad tukang komen. Sila amalkan prinsip ke-5 rukun negara ketika nak merapu-meraban di ruangan ini.

"MAJULAH BLOG UNTUK MALAYSIA"

Sekian.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers

Diari best sepanjang zaman

DIARI PERINGATAN

Sebarang aktiviti mengcopy paste hasil contengan di blog ini adalah diHARAMkan sama sekali. Seelok dan sebestnya korang LINK kan aje entri yang pankreas korang berkenan. Tuan Punya Blog rasa itu lagi comel serta menunjukkan korang sememangnya mengamalkan prinsip ke-5 rukun negara.

TAPI, jikalau korang nak juga mencopy paste apalah daya Tuan Punya Blog untuk menghalang. Harap korang boleh creditkan atas nama blog ini.

Bukan Tuan Punya Blog mintak pendapatan dan credit telefon korang pun kan.....So, korang hormati HAK Tuan Punya Blog sebagai tuan tanah. Maka Tuan Punya Blog hargai usaha murni korang.

Teringat pesan orang lama, "Orang berbudi, Kita berbahasa..... Orang memberi, Kita merasa".

Semua gambar dalam ni adalah hak milik Tuan Punya Blog dan selainnya adalah dari google images.

Pandangan, penulisan dan omogan Tuan Punya Blog adalah bolok semata-mata, tiada kaitan dengan blog-blog yang lain kecuali dinyatakan dan diletakkan nama pemiliknya. Semuanya bersifat subjektif dan bukannya MANDATORI. Sebarang salah anggap atau kerosakkan disebabkan blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca sendiri.

Komen+saran+kritik+bolok atau nak send bolok emelkan ke amiraimanakashah@yahoo.com


Terima kasih dan selamat menyebarkan ilmu.