AMARAN!!

BLOG Ini Mungkin Menyebabkan Ketagihan Yang Melampau. Bahan Yang Dipaparkan Mungkin Menganggu Jiwa Raga. Sebarang Salah Anggap, Kecederaan Minda Atau Komplikasi Pada Otak Disebabkan Blog Ini Adalah Tidak Dipertanggungjawabkan. Bagi Kanak² Di Bawah Umur, Disarankan Anda Melayari Dengan Ditemani Orang Yang Lebih Dewasa Bagi Mengelakkan Anda Mengalami Sindrom Parkison. (◕‿◕)☆ ™

RAMUAN BLOG - Diari, Tips, Tutorial, Petua, Photo, Cerita, Kesihatan, Pendidikan, Isu Semasa, Sukan, Politik, Info Am & SEKS.

Diari Join Me | You Are My Friends

Tuesday, 30 October 2012

Wanita ini pakai pakaian menampakkan kemaluan

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة

Ceghite pelik, benda pelik, kejadian pelik, perangai pelik2 pun dah banyak berlaku  kat China. Ada eloknya genius world records iktiraf China sebagai sebuah negara paling pelik kat planet bumi ni....HaHaHa....

Nasib baik berlaku kat China. Kalau hal ini terjadi kat Malaysia tak tau la apa yang nak di kata. 

Tapi, kat Malaysia ni pun rasanya dah ramai artis yang pakai pakaian yang menampakkan kemaluan depa. Cuma belum ada lagi artis Malaysia seberani minah cina doll ni yang pakai pakaian transparent. Bunga2 kearah memakai pakai mendedahkan kemaluan sendiri tu memang dah bersepah di pakai oleh artis Malaysia. Tak caya cu tengok bila ada event2 dan anugerah. Depa ni melaram sakan. Macam neraka dengan kiamat tak pernah wujud. Kalau tak caya gak, angpa tunggu tengok la time Anugerah Skrin nanti. Mesti duk ada la yang pakai dedah sana, dedah sini....seksa tau kornea mata abg long ang ni....HiHiHi...

Kat bawah ni artis cina doll yang pakai pakaian transparent yang hampir menampakkan kemaluannya. nasib baik dia bukan Islam. Angpa boleh bayangkan dak artis Malaysia (melayu-islam) yang suka berpakaian menyeksakan mata? Cu tanya lebai google.....bersepah gambaq artis kita yang konon2 seksi tu. Ye la kan, seksi kat dunia....seksa kat neraka sana. 







Abg long kekadang rasa pelik gak, ada sesetengah blogger kita yang kata artis wanita (melayu-islam) yang pakai pakaian seksi ni nampak angggun, cantik, menawan dan cun. Aduhaiiiiiiiiiiiii.....ini la bila tulis pakai kepala lutut dan bukan pakai akai.

Tulis bukan nak kasi nasihat, tapi bagi lagi depa jadi sesat. Blogger macam ni adalah blogger bangsat!

Rasa2 comel dan anggun ka kalau anak perempuan kita, adik perempuan kita, isteri kita, mak kita dan nenek moyang kita pakat2 duk pakai pakaian menampakkan kemaluan macam gitu?

Kata biaq terasa. Sapa rasa pedas, dia la makan cabai. 

Barakallah fiikum




NotaDiari:
Gambaq kat atas abg long rembat SINI

___________________________________________________________
Aku bukanlah yang terbaik di kalangan kamu. Jika kamu dapati aku berada di atas kebenaran, maka ikutilah (bantulah) aku. Dan jika kamu dapati aku berada di atas kebatilan, maka perbetulkanlah (halangilah) aku.”
-Saidina Abu Bakar as Siddiq-

No comments:

Post a Comment

Dipersilakan dengan segala hormatnya untuk memberi sepatah dua kata di ruangan komen yang comei dan cool ini. Sesungguhnya komen sahabat2 adalah makanan ruji bagi seorang blogger selain ayam kentaki.

Sebarang komen adalah dibawah tanggungjawab sendirian berhad tukang komen. Sila amalkan prinsip ke-5 rukun negara ketika nak merapu-meraban di ruangan ini.

"MAJULAH BLOG UNTUK MALAYSIA"

Sekian.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers

Diari best sepanjang zaman

DIARI PERINGATAN

Sebarang aktiviti mengcopy paste hasil contengan di blog ini adalah diHARAMkan sama sekali. Seelok dan sebestnya korang LINK kan aje entri yang pankreas korang berkenan. Tuan Punya Blog rasa itu lagi comel serta menunjukkan korang sememangnya mengamalkan prinsip ke-5 rukun negara.

TAPI, jikalau korang nak juga mencopy paste apalah daya Tuan Punya Blog untuk menghalang. Harap korang boleh creditkan atas nama blog ini.

Bukan Tuan Punya Blog mintak pendapatan dan credit telefon korang pun kan.....So, korang hormati HAK Tuan Punya Blog sebagai tuan tanah. Maka Tuan Punya Blog hargai usaha murni korang.

Teringat pesan orang lama, "Orang berbudi, Kita berbahasa..... Orang memberi, Kita merasa".

Semua gambar dalam ni adalah hak milik Tuan Punya Blog dan selainnya adalah dari google images.

Pandangan, penulisan dan omogan Tuan Punya Blog adalah bolok semata-mata, tiada kaitan dengan blog-blog yang lain kecuali dinyatakan dan diletakkan nama pemiliknya. Semuanya bersifat subjektif dan bukannya MANDATORI. Sebarang salah anggap atau kerosakkan disebabkan blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca sendiri.

Komen+saran+kritik+bolok atau nak send bolok emelkan ke amiraimanakashah@yahoo.com


Terima kasih dan selamat menyebarkan ilmu.