AMARAN!!

BLOG Ini Mungkin Menyebabkan Ketagihan Yang Melampau. Bahan Yang Dipaparkan Mungkin Menganggu Jiwa Raga. Sebarang Salah Anggap, Kecederaan Minda Atau Komplikasi Pada Otak Disebabkan Blog Ini Adalah Tidak Dipertanggungjawabkan. Bagi Kanak² Di Bawah Umur, Disarankan Anda Melayari Dengan Ditemani Orang Yang Lebih Dewasa Bagi Mengelakkan Anda Mengalami Sindrom Parkison. (◕‿◕)☆ ™

RAMUAN BLOG - Diari, Tips, Tutorial, Petua, Photo, Cerita, Kesihatan, Pendidikan, Isu Semasa, Sukan, Politik, Info Am & SEKS.

Diari Join Me | You Are My Friends

Wednesday, 3 October 2012

Gadis Cun Macam Patung Anime

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم


السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة

Fuyooooooo....memang cun tahap meleleh awek Ukraine ni bila mengconvertkan (merosakan bahasa-jangan tiru aksi ini...hi hi hi!) dirinya menjadi seperti karikatur anime Jepun. Nama beliau mengikut salinan surat beranak ialah Anastasiya Shpagina, berusia 19 tahun. Beliau bukan sahaja mengconvert rupa paras tapi juga nama asalnya kepada nama Jepun, Fukkacumi. Apa maksud Fukkacumi tu angpa boleh tanya lebai google.

Fukkacumi yang hanya setinggi 159 sentimeter dilapor melangsingkan badannya kepada hanya 38 kilogram dalam usaha untuk menjadikan dirinya karakter animasi hidup. Mungkin usaha beliau ini boleh dijadikan perangsang untuk golongan obesiti menguruskan dan mengurangkan berat badan berlebihan. Ini baru awesome namanya.....Ha Ha Ha!

Angpa boleh terjah Facebook fan page beliau atau pun angpa boleh skodeng beliau kat laman youtube.

Kat bawah ada beberapa keping gambaq dan bidio Si Fukkacumi yang comel ini untuk senaman mata angpa. Abg long terbangkan khas dari Ukraine ni taw, khas untuk angpa semua....Hi Hi Hi!
____________________________________________________________

~Edisi skodeng gambaq






____________________________________________________________

~Edisi terjah bidio










NotaDiari:
Kalau Si Fukkacumi ni dapat kat abg long mau tak keluaq rumah 40 hari 40 malam.....Ha Ha Ha! Abg long akan convert pula dia supaya pakai tudung dan jadi muslimah sejati. Mesti gempaq punya la...kan? kan? kan?

Angpa pula tak payah la na nak convert2 apa yang Tuhan dah beri. Patutnya angpa syukuri ja apa yang angpa miliki kini. 

Walaupun angpa tidak secomel dan sekiut anime....abg long tetap sayang angpa ketat-ketat.....Hi Hi Hi!

___________________________________________________________
Aku bukanlah yang terbaik di kalangan kamu. Jika kamu dapati aku berada di atas kebenaran, maka ikutilah (bantulah) aku. Dan jika kamu dapati aku berada di atas kebatilan, maka perbetulkanlah (halangilah) aku.”
-Saidina Abu Bakar as Siddiq

No comments:

Post a Comment

Dipersilakan dengan segala hormatnya untuk memberi sepatah dua kata di ruangan komen yang comei dan cool ini. Sesungguhnya komen sahabat2 adalah makanan ruji bagi seorang blogger selain ayam kentaki.

Sebarang komen adalah dibawah tanggungjawab sendirian berhad tukang komen. Sila amalkan prinsip ke-5 rukun negara ketika nak merapu-meraban di ruangan ini.

"MAJULAH BLOG UNTUK MALAYSIA"

Sekian.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers

Diari best sepanjang zaman

DIARI PERINGATAN

Sebarang aktiviti mengcopy paste hasil contengan di blog ini adalah diHARAMkan sama sekali. Seelok dan sebestnya korang LINK kan aje entri yang pankreas korang berkenan. Tuan Punya Blog rasa itu lagi comel serta menunjukkan korang sememangnya mengamalkan prinsip ke-5 rukun negara.

TAPI, jikalau korang nak juga mencopy paste apalah daya Tuan Punya Blog untuk menghalang. Harap korang boleh creditkan atas nama blog ini.

Bukan Tuan Punya Blog mintak pendapatan dan credit telefon korang pun kan.....So, korang hormati HAK Tuan Punya Blog sebagai tuan tanah. Maka Tuan Punya Blog hargai usaha murni korang.

Teringat pesan orang lama, "Orang berbudi, Kita berbahasa..... Orang memberi, Kita merasa".

Semua gambar dalam ni adalah hak milik Tuan Punya Blog dan selainnya adalah dari google images.

Pandangan, penulisan dan omogan Tuan Punya Blog adalah bolok semata-mata, tiada kaitan dengan blog-blog yang lain kecuali dinyatakan dan diletakkan nama pemiliknya. Semuanya bersifat subjektif dan bukannya MANDATORI. Sebarang salah anggap atau kerosakkan disebabkan blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca sendiri.

Komen+saran+kritik+bolok atau nak send bolok emelkan ke amiraimanakashah@yahoo.com


Terima kasih dan selamat menyebarkan ilmu.