AMARAN!!

BLOG Ini Mungkin Menyebabkan Ketagihan Yang Melampau. Bahan Yang Dipaparkan Mungkin Menganggu Jiwa Raga. Sebarang Salah Anggap, Kecederaan Minda Atau Komplikasi Pada Otak Disebabkan Blog Ini Adalah Tidak Dipertanggungjawabkan. Bagi Kanak² Di Bawah Umur, Disarankan Anda Melayari Dengan Ditemani Orang Yang Lebih Dewasa Bagi Mengelakkan Anda Mengalami Sindrom Parkison. (◕‿◕)☆ ™

RAMUAN BLOG - Diari, Tips, Tutorial, Petua, Photo, Cerita, Kesihatan, Pendidikan, Isu Semasa, Sukan, Politik, Info Am & SEKS.

Diari Join Me | You Are My Friends

Wednesday, 19 September 2012

22 ciri spesis wanita gedik kat Malaysia. Angpa tau?

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة

Pehhhhhhh......Baca tajuk je dah boleh bikin wanita2 seluruh Malaysia meremang bulu roma. Memang boleh bikin wanita2 seluruh Malaysia terjah blog ni sambil ketap bibir mulus depa. Silap2 boleh terjungkil juga depa punya biji mata.....Kih Kih Kih!! (gelak sopan sambil tutup mulut dengan tapak tangan)

Abg long harap sahabat2 wanita penerjah blog abg long yang baca entri ni berlapang dada.  Kalau ikut tajuk asai dia 25 CIRI WANITA MURAHAN. Tapi abg long dah buat 'Deco Bersama Mak Jemah' supaya isi kandungannya sesuai untuk tontonan umum [18U]. Well, sedikit pesanan dari penaja, yang comel ang amik jadikan perhiasan.....yang hodoh ang humban ja kat dalam lobang jamban.....Macam best je bidalan abg long ni kan? kan? kan? 

Entri kali ni abg long copy paste je tau. Angpa jangan marah abg long pula na. Anggap saja ini sekadar hiburan. Untuk kita2 aje...Ha Ha Ha!!...Ang jangan lupa take note pesanan penaja kat atas tu tu tu...

Jom santapan minda.
22 ciri spesis wanita gedik kat Malaysia

1. Berambut perang..tak pun rambut kaler merah highlight sikit-sikit budget Avril
Waaalaweh....Bajet Avril la konon....Ha Ha Ha!!
2. Kau buat facebook ni macam medan memperagakan diri..kau upload beribu ribu gamba muka kau je sampai 10 album.. bila ade org puji kau jawab 'ala shayer tark syomel pown..beshe beshe jew'  
3. Snap gambar dari atas, buat duck face & kau upload kat Facebook..geli doh tengok..kalau 1 album nama kau, dalam tu semua muka itik kau. Muka penuh depan kamera..semuat-muat frame..
Nie la duck face kan??? Gambaq ni abg long printscreen bukan dari fb, tapi dari blog mana ntah..
Ahaks3...gelak tak berenti nengok gambar nih. Kalau abg long buat muncung gak tentu comel kan??
4. Kau rasa comel bila kau type message 'ewww..jum lepak..busyan lorh...umah tadew orang..pakwe gie maen futsal pulark..busyan busyan! T__T' macam bodo kau tahu tak!
5. Kau kerek bila kau makan kat fastfood ngan member-member kau..kau snap gamba sana-sini macam tempat tu tak de orang..annoying!
6. Kau pakai baju nampak lurah kau pegi jalan-jalan kat bandar..kau seronok lah abang misai pandang pastu tulis kat facebook 'nyampah nyew adew abang misai usya-usya kitew..tark syukew tark syukew larh' Perosak bahasa.
7. Annoying doh tengok kau peluk laki or balak kau dekat public or shopping complex..kalau sangap sangat g rumah tumpangan RM30/nett
8. Kau pakai tudung tapi kau pakai jeans yang abang misai dari jauh boleh nampak shape bontot kau yang jatuh tu..
9. Macam bodo bila kau tulis kat facebook yang kau tengah tension, tengah sakit perut, tengah kehabisan kredit..weh..asal time berak kau tak tulis sekali 'kitew tengah berak..syuke syuke ^__^'
10. Kau saje ubah-ubah relationship status kat facebook..kononnye kau ni macam best kejap Single, kejap in relation, kejap open..asal kau tak bubuh 'I am Lesbian'
11. Mekap tebal ala ala mak ayam..atas mata tu dah macam pelangi..tambah plak bulu mata palsu..klip pah kip pah mata tu dah macam berus cat..kelopak mata tak larat nak angkat.. satu level ngan bapok belakang lorong haji taib.
12. Sikit-sikit kau ngadu kat member-member kau yang kau ada stalker kat kelas, kat office..konon kau tak tahu nak buat ape..
13. Kau bisik-bisik ngan member kau yang duduk semeja..padahal dekat meja tu tengah lepak 4 5 orang
14. Bila kau lepak ngan member yang hot stuff, hensem-hensem, kool, kau tak pulak nak tegur member kau yang pakai tudung serabai plus muka berminyak 'she's not my friends..please lah'
15. Kau tenung-tenung mamat yang cam kool supaya mamat cam kool tu perasan kewujudan kau sambil buat muka bodo
16. Kau order makanan itu ini sebab gambar dekat menu cantik..tapi bila makan 3 4 sudu kau cakap tak sedap..lepas tu tak habis..lepas tu ngadu lapar..g makan kat tempat lain pulak.. 
17. Kau tak pandai buat tu, buat ni..tanak pegang tu, pegang ni..alasan kau kotor, jijik..habis sapa yang nak buat kan?
18. Pakai tudung, baju kurung, manis..dalam wayang, dalam kereta, huih....bukan main sandar-sandar, peluk-peluk, ramas-ramas..baik tak payah pakai tu semua..
19. Kau cerewet..kena buat semua benda macam kau nak..kalau tak sama macam kau nak, kau angin, kau merajuk, kau marah..cuba kalau kau buat kerja yang orang cerewet macam kau..muncung je mulut kau
20. Kau merajuk ngan mak kau, kau merajuk ngan bapak kau, pakwe pun buat taek ngan kau..kau ngamok, marah, benci & merajuk..last-last kau decide kau bunuh diri..terjun dr bumbung Pavi..tapi tak mati pun..silap-silap kena buang keluarga..
21. Lepak ngan sekutu gediks kau ketawa kuat kuat, buat onar..masing masing dressed up fancy nak mampos. Skali awek pakai tudung litup melintas korang pakat usya atas bawah atas bawah ramai2. pandangan jijik like 'eww she dont have style..yucks' emang gud gud la kau
22. Pakai baju sikit lagi nak 6pak puting..lengan himpit tetek bagi terkepit..konon nak bagi nampak lurah lebih menonjol pastuh snap gamba dari atas supaya nampak yg dalam baju tu... buat pulak muka bersyahwat sambil lidah terkeluar.. what the hell..saje menambah bilangan owang laki masuk neraka jahanam
Konon2 pelakon hot filem lucah hollywood kot
Ha Ha Ha.....ang terasa dak bila baca?

Jangan marah ha.....Nanti kena jual.....Kah Kah Kah!!

Kalau nak senarai kan lagi abg long rasa tak cukup space kat entri ni.....ahaks3 3juta x!! So, cukup kot untuk setakat ini. Lagi pun, dah ramai yang merah dia punya cuping telinga kanan kiri. Jangan marah abg long na. Ingat pesanan penaja kat atas.

Oooopssss....lupa, ada tak yang nak tolong jawab apa yang tukang list tu buat? Emmmmmmm....CIRI LELAKI MURAHAN bagaimana pula ye? cu cite....cu cite....Hi Hi Hi!! (gelak penuh kesopanan dan kesusilaan)


Cumey tak shaye...cumey tak shaye?
eeeeeiiii.....malu nye shaye...Ha Ha Ha!!
-kata biar terasa-  ツ peace no war!
___________________________________________________________
Aku bukanlah yang terbaik di kalangan kamu. Jika kamu dapati aku berada di atas kebenaran, maka ikutilah (bantulah) aku. Dan jika kamu dapati aku berada di atas kebatilan, maka perbetulkanlah (halangilah) aku.”
-Saidina Abu Bakar as Siddiq-

2 comments:

  1. Alahai nasib baik 2 je terkena batang hidung. Hahahhaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. (´¯`•.¸ღ"......seb bek 2 je kan.

      Hi Hi Hi....nakal sggh tukang list tu. len kali buat byk2 ag biar kena lebih ats btg idung.... ツ

      -peace-

      thanks fifie sudi komen

      Delete

Dipersilakan dengan segala hormatnya untuk memberi sepatah dua kata di ruangan komen yang comei dan cool ini. Sesungguhnya komen sahabat2 adalah makanan ruji bagi seorang blogger selain ayam kentaki.

Sebarang komen adalah dibawah tanggungjawab sendirian berhad tukang komen. Sila amalkan prinsip ke-5 rukun negara ketika nak merapu-meraban di ruangan ini.

"MAJULAH BLOG UNTUK MALAYSIA"

Sekian.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers

Diari best sepanjang zaman

DIARI PERINGATAN

Sebarang aktiviti mengcopy paste hasil contengan di blog ini adalah diHARAMkan sama sekali. Seelok dan sebestnya korang LINK kan aje entri yang pankreas korang berkenan. Tuan Punya Blog rasa itu lagi comel serta menunjukkan korang sememangnya mengamalkan prinsip ke-5 rukun negara.

TAPI, jikalau korang nak juga mencopy paste apalah daya Tuan Punya Blog untuk menghalang. Harap korang boleh creditkan atas nama blog ini.

Bukan Tuan Punya Blog mintak pendapatan dan credit telefon korang pun kan.....So, korang hormati HAK Tuan Punya Blog sebagai tuan tanah. Maka Tuan Punya Blog hargai usaha murni korang.

Teringat pesan orang lama, "Orang berbudi, Kita berbahasa..... Orang memberi, Kita merasa".

Semua gambar dalam ni adalah hak milik Tuan Punya Blog dan selainnya adalah dari google images.

Pandangan, penulisan dan omogan Tuan Punya Blog adalah bolok semata-mata, tiada kaitan dengan blog-blog yang lain kecuali dinyatakan dan diletakkan nama pemiliknya. Semuanya bersifat subjektif dan bukannya MANDATORI. Sebarang salah anggap atau kerosakkan disebabkan blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca sendiri.

Komen+saran+kritik+bolok atau nak send bolok emelkan ke amiraimanakashah@yahoo.com


Terima kasih dan selamat menyebarkan ilmu.