AMARAN!!

BLOG Ini Mungkin Menyebabkan Ketagihan Yang Melampau. Bahan Yang Dipaparkan Mungkin Menganggu Jiwa Raga. Sebarang Salah Anggap, Kecederaan Minda Atau Komplikasi Pada Otak Disebabkan Blog Ini Adalah Tidak Dipertanggungjawabkan. Bagi Kanak² Di Bawah Umur, Disarankan Anda Melayari Dengan Ditemani Orang Yang Lebih Dewasa Bagi Mengelakkan Anda Mengalami Sindrom Parkison. (◕‿◕)☆ ™

RAMUAN BLOG - Diari, Tips, Tutorial, Petua, Photo, Cerita, Kesihatan, Pendidikan, Isu Semasa, Sukan, Politik, Info Am & SEKS.

Diari Join Me | You Are My Friends

Monday, 6 August 2012

Blog Pilihan 2012 | Aisyah Shakirah. Comelnyeeeeeee.....sgt2..^^

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة

Sejuk mata memandang....Tapi, lebih redup dan nyaman bila mentuntasi segala butir bicara beliau ttg hijab yg sering disalah ertikan oleh mereka2 yg tandus ilmu agamanya.

Kalau la semua muslimah macam adik Aisyah Shakirah ni kan best. Taniah dik, teruskan usaha murni kamo. "majulah tudung utk negara"...opppssssssss, utk agama sebtulnye...hihihi!!

1st time ni abg long tepek geng blogging kat blog abg long yg tak semengahnye ni. Lepas tgk je bidio beliau terus abg long ase teruja,  ase bangga dgn usaha beliau. Abg long yg dh bermisai berjanggut umo thp senja ni pun tak mampu jadi best mcm beliau yg muda rumaje.

Tapi takpa, kasi org muda2...org2 lama (ayat kaber) mcm abg long ni elok rileks ckit. Maklum la, tenaga dah makin luntur dek di mamah usia....hukhukhuk!! (batuk buat2). Nanti sahabat2 yg terjah blog abg long ni leh la skodeng adik Aisyah Shakirah yer. Cumey dan sweet org nya.

Mcm mana nak hubungi beliau? adoiiiiiiiiiyaaaaaaa.....kan dah bg link tu. Pepandai angpa la tekan. Abg long sekeh telinga angpa baru taw. No tepon dia? Amboi3...dah bagi betis, paha abg long angpa nak bantai sama....sekeh kang!!.....Oooooo....ingat no tepon abg long, len kali soklan biaq terang. Hahaha.....gedik kan abg long....^^. Kalau angpa nak no. tepon beliau abg long sarankan angpa selak kat yellow pages (jgn selak tang len plak taw). Mana la taw kot2 angpa dpt lucky draw....hahaha!!

Ok la, malas nak merapu-meraban-meroyan lagi. So, abg long harap angpa terhibur dgn bidio beliau. Semoga angpa temui 'sesuatu' di situ. Assalamualaikum...Y(~__^)Y no war


***********************

NotaDiari:
Isnin bersamaan 6 Julai negeri Terengganu cuti bersempena Nuzul Al-Quran. Rasa2 esk abg long nk cuti berblogging gak la. Nak layan sunset kat area Kuala Kemaman & kwsn2 yg sewaktu dgnnya. Nak siap2 kan buah hati abg long jap. Esk nak guna beliau snap sana snap sini. Ketat mata dah ni...<(@__@)>
___________________________________________________________
Aku bukanlah yang terbaik di kalangan kamu. Jika kamu dapati aku berada di atas kebenaran, maka ikutilah (bantulah) aku. Dan jika kamu dapati aku berada di atas kebatilan, maka perbetulkanlah (halangilah) aku.” 
-Saidina Abu Bakar as Siddiq-

No comments:

Post a Comment

Dipersilakan dengan segala hormatnya untuk memberi sepatah dua kata di ruangan komen yang comei dan cool ini. Sesungguhnya komen sahabat2 adalah makanan ruji bagi seorang blogger selain ayam kentaki.

Sebarang komen adalah dibawah tanggungjawab sendirian berhad tukang komen. Sila amalkan prinsip ke-5 rukun negara ketika nak merapu-meraban di ruangan ini.

"MAJULAH BLOG UNTUK MALAYSIA"

Sekian.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers

Diari best sepanjang zaman

DIARI PERINGATAN

Sebarang aktiviti mengcopy paste hasil contengan di blog ini adalah diHARAMkan sama sekali. Seelok dan sebestnya korang LINK kan aje entri yang pankreas korang berkenan. Tuan Punya Blog rasa itu lagi comel serta menunjukkan korang sememangnya mengamalkan prinsip ke-5 rukun negara.

TAPI, jikalau korang nak juga mencopy paste apalah daya Tuan Punya Blog untuk menghalang. Harap korang boleh creditkan atas nama blog ini.

Bukan Tuan Punya Blog mintak pendapatan dan credit telefon korang pun kan.....So, korang hormati HAK Tuan Punya Blog sebagai tuan tanah. Maka Tuan Punya Blog hargai usaha murni korang.

Teringat pesan orang lama, "Orang berbudi, Kita berbahasa..... Orang memberi, Kita merasa".

Semua gambar dalam ni adalah hak milik Tuan Punya Blog dan selainnya adalah dari google images.

Pandangan, penulisan dan omogan Tuan Punya Blog adalah bolok semata-mata, tiada kaitan dengan blog-blog yang lain kecuali dinyatakan dan diletakkan nama pemiliknya. Semuanya bersifat subjektif dan bukannya MANDATORI. Sebarang salah anggap atau kerosakkan disebabkan blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca sendiri.

Komen+saran+kritik+bolok atau nak send bolok emelkan ke amiraimanakashah@yahoo.com


Terima kasih dan selamat menyebarkan ilmu.