AMARAN!!

BLOG Ini Mungkin Menyebabkan Ketagihan Yang Melampau. Bahan Yang Dipaparkan Mungkin Menganggu Jiwa Raga. Sebarang Salah Anggap, Kecederaan Minda Atau Komplikasi Pada Otak Disebabkan Blog Ini Adalah Tidak Dipertanggungjawabkan. Bagi Kanak² Di Bawah Umur, Disarankan Anda Melayari Dengan Ditemani Orang Yang Lebih Dewasa Bagi Mengelakkan Anda Mengalami Sindrom Parkison. (◕‿◕)☆ ™

RAMUAN BLOG - Diari, Tips, Tutorial, Petua, Photo, Cerita, Kesihatan, Pendidikan, Isu Semasa, Sukan, Politik, Info Am & SEKS.

Diari Join Me | You Are My Friends

Wednesday, 23 May 2012

VIDEO 18SX? | Lelaki Di Nodai Perempuan Cun

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة

Bukan sahaja kaum perempuan perlu berhati2, tetapi orang lelaki juga harus berhati2 ketika tidur di dalam bas. Ini kerana, sebarang kemungkinan yang berlaku tidak mengenal spesis jantina. Zaman sekarang ni dah tak kenal aku engkau siapa. Orang perempuan pun dah sama naik dengan orang laki2. Itu adalah realiti, tidak payah pergi jejauh. Tengok saja yang dah ada depan mata kita. Itu adalah realiti yang amat payah untuk kita perhalusi. Kenyataan yang harus kita terima. 

Dulu2.....zaman kecanggihan belum lagi sampai tahap best. Selalu...kita hanya tahu dengaq kaum perempuan saja sering dinodai, tak kira dalam bas, teksi, keretapi dan sebagainya lagi. Jarang kita dengaq sebaliknya yang terjadi. Tapi sekarang ni, berlambak dan bersepah perkara yang tak pernah kita fikiri. 

Orang perempuan sekarang apa yang orang lelaki buat mereka juga ingin buat. Kalau nak bagi contoh memang banyak, tapi abg long tak mahu cakap. Abg long nak hangpa pikiaq sendiri, abg long tak mahu otak kanan kiri hangpa mati. Sesekali apa salahnya hangpa mengilap akal yang diberi untuk mentuntasi kebesaran Ilahi. Tak gitu?

Jadi abg long harap hangpa jangan terlalu 'yellow' bila tengok gambaq yang boleh gerak2 kat bawah ni. Ini cuma sebahagian dari apa yang nak abg long ceghite. Hangpa pikiaq la sendiri no.

Apa2 pun, nak la juga abg long berpesan pada semua kaum kerabat abg long yang lelaki sejati. Bila hangpa tiduq dalam bas, hangpa pun kena berhati2. Takut hangpa juga sebahagian mangsa yang dinodai....haru dunia laki2 nanti.....kikiki!!!

Hangpa boleh terjah tengok kat bawah ni....Lepas tu, hangpa pikiaq la sendiri!!


PANAS!! MANTAP!! TERBAIK!!


Macam best?

DIARI:
kahkahkah!!! kihkihkih!!! (ketawa dalam kesenakkan ginjal dan pankreas)...Y(^__^)Y -peace-

No comments:

Post a Comment

Dipersilakan dengan segala hormatnya untuk memberi sepatah dua kata di ruangan komen yang comei dan cool ini. Sesungguhnya komen sahabat2 adalah makanan ruji bagi seorang blogger selain ayam kentaki.

Sebarang komen adalah dibawah tanggungjawab sendirian berhad tukang komen. Sila amalkan prinsip ke-5 rukun negara ketika nak merapu-meraban di ruangan ini.

"MAJULAH BLOG UNTUK MALAYSIA"

Sekian.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers

Diari best sepanjang zaman

DIARI PERINGATAN

Sebarang aktiviti mengcopy paste hasil contengan di blog ini adalah diHARAMkan sama sekali. Seelok dan sebestnya korang LINK kan aje entri yang pankreas korang berkenan. Tuan Punya Blog rasa itu lagi comel serta menunjukkan korang sememangnya mengamalkan prinsip ke-5 rukun negara.

TAPI, jikalau korang nak juga mencopy paste apalah daya Tuan Punya Blog untuk menghalang. Harap korang boleh creditkan atas nama blog ini.

Bukan Tuan Punya Blog mintak pendapatan dan credit telefon korang pun kan.....So, korang hormati HAK Tuan Punya Blog sebagai tuan tanah. Maka Tuan Punya Blog hargai usaha murni korang.

Teringat pesan orang lama, "Orang berbudi, Kita berbahasa..... Orang memberi, Kita merasa".

Semua gambar dalam ni adalah hak milik Tuan Punya Blog dan selainnya adalah dari google images.

Pandangan, penulisan dan omogan Tuan Punya Blog adalah bolok semata-mata, tiada kaitan dengan blog-blog yang lain kecuali dinyatakan dan diletakkan nama pemiliknya. Semuanya bersifat subjektif dan bukannya MANDATORI. Sebarang salah anggap atau kerosakkan disebabkan blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca sendiri.

Komen+saran+kritik+bolok atau nak send bolok emelkan ke amiraimanakashah@yahoo.com


Terima kasih dan selamat menyebarkan ilmu.