AMARAN!!

BLOG Ini Mungkin Menyebabkan Ketagihan Yang Melampau. Bahan Yang Dipaparkan Mungkin Menganggu Jiwa Raga. Sebarang Salah Anggap, Kecederaan Minda Atau Komplikasi Pada Otak Disebabkan Blog Ini Adalah Tidak Dipertanggungjawabkan. Bagi Kanak² Di Bawah Umur, Disarankan Anda Melayari Dengan Ditemani Orang Yang Lebih Dewasa Bagi Mengelakkan Anda Mengalami Sindrom Parkison. (◕‿◕)☆ ™

RAMUAN BLOG - Diari, Tips, Tutorial, Petua, Photo, Cerita, Kesihatan, Pendidikan, Isu Semasa, Sukan, Politik, Info Am & SEKS.

Diari Join Me | You Are My Friends

Sunday, 6 May 2012

Ketat Jiwa | Harap Maaf

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة 


Aduiiiiyaaaaaaaaa......Betul2 bikin sentap jiwa tragedi petang tadi. Hancussssss blog abg long yang sweet bagai ni....Ketat kat mata tak ilang lagi, bertambah pula ketat tang jiwa. Apa punya nasib daaaaaaaaaa...

Kepada teteman dan penyinggah (bajet blog hot) semua kat blog abg long ni, abg long nak mintak bebanyak kontena kesorian sebab ada sesetengah gambaq dalam entri kat blong ini telah ilang sehingga menganggu kesedapan untuk menghadap huruf2 yang tersusun rapi. Tak taw la nape boleh jadi cengitu. Adakah mungkin ia telah di kipnap oleh UFO? Ntah....Tiada jawapan pasti. Hangpa tolong la carikan jawapan. Ini dah misteri nusantara dah ni. Kepala abg long black out, ni pun tengah dizziness flies . (tengah menghempok2 kan kepala ke lantai yang beralaskan tilam)

Hampir 99.99 percent gambaq2 dalam blog abg long look like gambaq kat bawah ni. Apakejadahnya gambaq cun2 jadi lagu ni. Gerammmmmm berapi dah ni.....(sambil menyunkil daging ayam tesco yg tengah lepak celah gusi). Hok alohhhhh....bentuk apakah kegilaan iniiiiii!!?? 

- Kuman apakah penyebab terjadi sebegini?

HARAP MAAF
KESULITAN AMAT DIKESALI
_____________________________________________________________
Nota:
Segala masalah akan cuba di atasi dalam masa terdekat. Sekian. Terima kasih.
Sokongan hangpa amat2 abg long hargai

No comments:

Post a Comment

Dipersilakan dengan segala hormatnya untuk memberi sepatah dua kata di ruangan komen yang comei dan cool ini. Sesungguhnya komen sahabat2 adalah makanan ruji bagi seorang blogger selain ayam kentaki.

Sebarang komen adalah dibawah tanggungjawab sendirian berhad tukang komen. Sila amalkan prinsip ke-5 rukun negara ketika nak merapu-meraban di ruangan ini.

"MAJULAH BLOG UNTUK MALAYSIA"

Sekian.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers

Diari best sepanjang zaman

DIARI PERINGATAN

Sebarang aktiviti mengcopy paste hasil contengan di blog ini adalah diHARAMkan sama sekali. Seelok dan sebestnya korang LINK kan aje entri yang pankreas korang berkenan. Tuan Punya Blog rasa itu lagi comel serta menunjukkan korang sememangnya mengamalkan prinsip ke-5 rukun negara.

TAPI, jikalau korang nak juga mencopy paste apalah daya Tuan Punya Blog untuk menghalang. Harap korang boleh creditkan atas nama blog ini.

Bukan Tuan Punya Blog mintak pendapatan dan credit telefon korang pun kan.....So, korang hormati HAK Tuan Punya Blog sebagai tuan tanah. Maka Tuan Punya Blog hargai usaha murni korang.

Teringat pesan orang lama, "Orang berbudi, Kita berbahasa..... Orang memberi, Kita merasa".

Semua gambar dalam ni adalah hak milik Tuan Punya Blog dan selainnya adalah dari google images.

Pandangan, penulisan dan omogan Tuan Punya Blog adalah bolok semata-mata, tiada kaitan dengan blog-blog yang lain kecuali dinyatakan dan diletakkan nama pemiliknya. Semuanya bersifat subjektif dan bukannya MANDATORI. Sebarang salah anggap atau kerosakkan disebabkan blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca sendiri.

Komen+saran+kritik+bolok atau nak send bolok emelkan ke amiraimanakashah@yahoo.com


Terima kasih dan selamat menyebarkan ilmu.