AMARAN!!

BLOG Ini Mungkin Menyebabkan Ketagihan Yang Melampau. Bahan Yang Dipaparkan Mungkin Menganggu Jiwa Raga. Sebarang Salah Anggap, Kecederaan Minda Atau Komplikasi Pada Otak Disebabkan Blog Ini Adalah Tidak Dipertanggungjawabkan. Bagi Kanak² Di Bawah Umur, Disarankan Anda Melayari Dengan Ditemani Orang Yang Lebih Dewasa Bagi Mengelakkan Anda Mengalami Sindrom Parkison. (◕‿◕)☆ ™

RAMUAN BLOG - Diari, Tips, Tutorial, Petua, Photo, Cerita, Kesihatan, Pendidikan, Isu Semasa, Sukan, Politik, Info Am & SEKS.

Diari Join Me | You Are My Friends

Monday, 14 May 2012

Bertuah Badan | EQUATORIAL Cameron Highlands Mengamit

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة

Meh sini abg long nak story morry sikit. Jangan bimbang, sikit je...tak banyak pun. Abg long pun tengah rushing ni. Jap2 lagi nak ke Kg Melayu Majidi, ronda2 pasar malam. Cuci mata dan manja2 kan perut.


Berbalik pada tajuk entri kat atas. Abg long saja je nak kasi hangpa jeles tahap maksima dengan abg long. Hangpa nampak tak gambaq baucher yang abg long publish tu? Abg long nak la sesangat mengucapkan thanks you kepada incik Elrazi Syekh atas kesudian beliau mengsponsor baucher percutian yang sweet ini kepada abg long. Bro, terima kasih daun keladi, kalau ada...sila2 la hulur lagi.....hehehe!!


Ini bermakna, dapat la nanti abg long lepak menikmati kesejukkan Cameron Highlands selama 2 hari 2 malam. Pehhhhh....memang lazat tuh. Tengok gambar bilik hotel Equatorial ni pun dah bikin jiwa abg long melonjak2 tahap 100 batu nautika. Rasa tak sabaq dah nak pi sana weiiiiiiii....(sebetulnya dah 3 kali abg long sampai CH ni, tapi masa pi dlu zaman study, duduk lepak pun dalam bilik macam dorm...so, memang tak sama la jikalau pi kali ni...lazatttttttt...tengah kembang kempis lobang idung ni sambil2 menilik si baucher)

Well, sapa kata jadi somebody macam abg long ni tak best. Ni dapat sponsor macam gini best apa... kan? kan? kan?....So, cuti penggal persekolahan nanti boleh la abg long guna baucher yang best dan cool ini.  Boleh lah mengcoolkan jiwa dan perasaan serta menikmati indahnya alam cipta Tuhan.

Sapa nak follow sila angkat tangan.....angkat la tinggi2 sikit. Tak nampak la. Aduhaiiiiiiii...ramainya nak folllow memollow abg long nanti. Macam mana ni, baucher terhad, tempat terhad.....Well.....apa kata, hangpa pi je la sendirian berhad....ahaks3!!...hihihi!!

Tapi kalau hangpa tak setuju dengan cadangan sengal abg long tu, terpaksa la abg long buat contest untuk ini. Blogger lain sibuk buat contest. So, abg long pun nak menyibuk gak la buat contest kat blog abg long yang sweet n cool bagai ni...hihihi!!....Kalau hangpa berani mai la join. Jangan lupa, ajak sekali orang kampung dan ketua kampung hangpa yang hensem tu join sama. Kita pakat2 meriahkan Equatorial Hotel Cameron Highlands nanti. Hangpa toksah bimbang. Contest abg long ni kacang hijau je la. Sambil tengok slot samarinda pun hangpa boleh join. 

Apa yang hangpa perlu buat? Ni hahh....Hangpa tengok gambar gurl gurlz kat bawah ni. kendian hangpa ikut je arahan soklan si Gurl Gurlz tu. 

Gurl Gurlz: Berapakah jumlah bulu2 yang ada di badan saya?
Soklan matematik tahap pemulihan khas je ni....hihihi!!

SYARAT PENYERTAAN:
(◕‿◕) Hangpa boleh guna kalkulator. Abg long takde hal punya. 
(◕‿◕) Tarikh luput contest ni sebelum fajar cuti penggal persekolahan bemula. 
(◕‿◕) Abg long buka contest ni sampai lebam. 
(◕‿◕) Takde had penyertaan. 
(◕‿◕) Jawapan hangpa boleh post kat komen sahaja. 
(◕‿◕) Sebarang surat menyurat, emel, sms, telegram, mendrem, panggil tepon serta cara2 lain yang tidak mengfollow syarat tidak akan di layan. Sekian. Harap maklum

SELAMAT BERCONTEST untuk semua. kuikuikui!!

Ini Baucher Abg Long yang punya...hahaha!! 
Gerenti hangpa tak leh jawab punya la...kahkahkah!!!

No comments:

Post a Comment

Dipersilakan dengan segala hormatnya untuk memberi sepatah dua kata di ruangan komen yang comei dan cool ini. Sesungguhnya komen sahabat2 adalah makanan ruji bagi seorang blogger selain ayam kentaki.

Sebarang komen adalah dibawah tanggungjawab sendirian berhad tukang komen. Sila amalkan prinsip ke-5 rukun negara ketika nak merapu-meraban di ruangan ini.

"MAJULAH BLOG UNTUK MALAYSIA"

Sekian.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers

Diari best sepanjang zaman

DIARI PERINGATAN

Sebarang aktiviti mengcopy paste hasil contengan di blog ini adalah diHARAMkan sama sekali. Seelok dan sebestnya korang LINK kan aje entri yang pankreas korang berkenan. Tuan Punya Blog rasa itu lagi comel serta menunjukkan korang sememangnya mengamalkan prinsip ke-5 rukun negara.

TAPI, jikalau korang nak juga mencopy paste apalah daya Tuan Punya Blog untuk menghalang. Harap korang boleh creditkan atas nama blog ini.

Bukan Tuan Punya Blog mintak pendapatan dan credit telefon korang pun kan.....So, korang hormati HAK Tuan Punya Blog sebagai tuan tanah. Maka Tuan Punya Blog hargai usaha murni korang.

Teringat pesan orang lama, "Orang berbudi, Kita berbahasa..... Orang memberi, Kita merasa".

Semua gambar dalam ni adalah hak milik Tuan Punya Blog dan selainnya adalah dari google images.

Pandangan, penulisan dan omogan Tuan Punya Blog adalah bolok semata-mata, tiada kaitan dengan blog-blog yang lain kecuali dinyatakan dan diletakkan nama pemiliknya. Semuanya bersifat subjektif dan bukannya MANDATORI. Sebarang salah anggap atau kerosakkan disebabkan blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca sendiri.

Komen+saran+kritik+bolok atau nak send bolok emelkan ke amiraimanakashah@yahoo.com


Terima kasih dan selamat menyebarkan ilmu.