AMARAN!!

BLOG Ini Mungkin Menyebabkan Ketagihan Yang Melampau. Bahan Yang Dipaparkan Mungkin Menganggu Jiwa Raga. Sebarang Salah Anggap, Kecederaan Minda Atau Komplikasi Pada Otak Disebabkan Blog Ini Adalah Tidak Dipertanggungjawabkan. Bagi Kanak² Di Bawah Umur, Disarankan Anda Melayari Dengan Ditemani Orang Yang Lebih Dewasa Bagi Mengelakkan Anda Mengalami Sindrom Parkison. (◕‿◕)☆ ™

RAMUAN BLOG - Diari, Tips, Tutorial, Petua, Photo, Cerita, Kesihatan, Pendidikan, Isu Semasa, Sukan, Politik, Info Am & SEKS.

Diari Join Me | You Are My Friends

Sunday, 15 April 2012

PENDEDAHAN EKSKLUSIF!!!

سْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة

Selalu kita dengar cakap-cakap macam ni....
  1. "Ngko ni bodoh mengalahkan lembu!!"
  2. "jangan jadi lembu boleh tak?"
  3. "itu la, elok2 jadi orang nak juga jadi lembu...kan dah kena sindrom lembu bodoh!!"
FOTO: Google Images

TETAPI!! segalanya telah terbongkar kini dengan kewujudan gambar ini.

Rupa-rupanya bodoh dengan lembu tidak ada pertalian saudara. Kesian lembu-lembu, selama ini mereka telah 'diperBODOHkan'. Selama ini semua itu hanyalah mitos...hahaha!!

Kalaulah lembu-lembu ini sedar mereka telah diperkotak-katikkan tentu mereka akan tubuhkan union untuk membela nasib keturunan mereka....ahaks3...hihihi...Tentu sahaja nanti nasib manusia pula akan jadi sebaliknya..kahkahkah!!

Jadi, apa pandangan sahabat-sabahat semua dengan pendedahan eksklusif ini?? Kenapa?? Tak percaya??

2 comments:

  1. elok bebeno la tu...lembu naik jejantas//dah tu orang nak naik pe?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha Ha Ha.....dik non x tau ya.
      orang naik hairan lolllllllll....kikiki

      Delete

Dipersilakan dengan segala hormatnya untuk memberi sepatah dua kata di ruangan komen yang comei dan cool ini. Sesungguhnya komen sahabat2 adalah makanan ruji bagi seorang blogger selain ayam kentaki.

Sebarang komen adalah dibawah tanggungjawab sendirian berhad tukang komen. Sila amalkan prinsip ke-5 rukun negara ketika nak merapu-meraban di ruangan ini.

"MAJULAH BLOG UNTUK MALAYSIA"

Sekian.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers

Diari best sepanjang zaman

DIARI PERINGATAN

Sebarang aktiviti mengcopy paste hasil contengan di blog ini adalah diHARAMkan sama sekali. Seelok dan sebestnya korang LINK kan aje entri yang pankreas korang berkenan. Tuan Punya Blog rasa itu lagi comel serta menunjukkan korang sememangnya mengamalkan prinsip ke-5 rukun negara.

TAPI, jikalau korang nak juga mencopy paste apalah daya Tuan Punya Blog untuk menghalang. Harap korang boleh creditkan atas nama blog ini.

Bukan Tuan Punya Blog mintak pendapatan dan credit telefon korang pun kan.....So, korang hormati HAK Tuan Punya Blog sebagai tuan tanah. Maka Tuan Punya Blog hargai usaha murni korang.

Teringat pesan orang lama, "Orang berbudi, Kita berbahasa..... Orang memberi, Kita merasa".

Semua gambar dalam ni adalah hak milik Tuan Punya Blog dan selainnya adalah dari google images.

Pandangan, penulisan dan omogan Tuan Punya Blog adalah bolok semata-mata, tiada kaitan dengan blog-blog yang lain kecuali dinyatakan dan diletakkan nama pemiliknya. Semuanya bersifat subjektif dan bukannya MANDATORI. Sebarang salah anggap atau kerosakkan disebabkan blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca sendiri.

Komen+saran+kritik+bolok atau nak send bolok emelkan ke amiraimanakashah@yahoo.com


Terima kasih dan selamat menyebarkan ilmu.