AMARAN!!

BLOG Ini Mungkin Menyebabkan Ketagihan Yang Melampau. Bahan Yang Dipaparkan Mungkin Menganggu Jiwa Raga. Sebarang Salah Anggap, Kecederaan Minda Atau Komplikasi Pada Otak Disebabkan Blog Ini Adalah Tidak Dipertanggungjawabkan. Bagi Kanak² Di Bawah Umur, Disarankan Anda Melayari Dengan Ditemani Orang Yang Lebih Dewasa Bagi Mengelakkan Anda Mengalami Sindrom Parkison. (◕‿◕)☆ ™

RAMUAN BLOG - Diari, Tips, Tutorial, Petua, Photo, Cerita, Kesihatan, Pendidikan, Isu Semasa, Sukan, Politik, Info Am & SEKS.

Diari Join Me | You Are My Friends

Tuesday, 16 August 2011

UJI HATI | UJI IMAN


aku nak tanya korang, mana satu korang mahu......sila jwb dgn tangan kanan di dada. ~~jgn plak korang letak tangan korang kat dada orang lain, nnt x pasal2 kena hemp0k.....kikikikikiki.......(~_^)~~
  1. Islam disanjungi tinggi atau Islam diperkuda sesuka suki?
  2. Harga rumah murah atau harga rumah melambung-lambung tinggi?
  3. Harga barang keperluan murah atau harga barang keperluan tinggi?
  4. Harga petrol murah atau harga petrol tinggi?
  5. Harga air murah atau harga air mahal?
  6. Harga letrik murah atau harga letrik mahal?
  7. Harga kereta murah atau harga kereta mahal?
  8. Kos hidup rendah atau kos hidup tinggi?
  9. Kos pendidikan percuma atau pendidikan dijadikan satu urus niaga?
  10. Kos hospital (kes kronik) murah atau tunggu sahaja masa untuk mati?
  11. Pendatang asing yang ramai atau kita terasing ditanahair sendiri?
  12. Peluang pekerjaan serta gaji yang tinggi atau peluang pekerjaan di rembat oleh orang asing yg dikenali dengan nama PATI?
  13. Negara aman dan selamat atau negara aman tapi tak selamat?
  14. Hidup harmoni berbilang kaum atau hidup bersengketa dengan lain kaum?
  15. Hidup hormat-menghormati atau hidup saling membenci?
  16. Anak cucu pewaris generasi menghargai atau kealpaan diri jadi modal anak cucu pakat duduk maki kendian hari ?
  17. Pemimpin atau perdana menteri?
  18. Pakatan Rakyat atau Barisan Nasional?
  19. Terus jadi bodoh dan diperbodohkan atau hidup jadi orang yang cerdik?
  20. UMNO atau Pas?


Nota Tapak Kaki:
Lu pikir la sendiri......ada akai pakai, idup jgn jd pencacai.... waaaakakakakaka................Y(~_^)Y 

No comments:

Post a Comment

Dipersilakan dengan segala hormatnya untuk memberi sepatah dua kata di ruangan komen yang comei dan cool ini. Sesungguhnya komen sahabat2 adalah makanan ruji bagi seorang blogger selain ayam kentaki.

Sebarang komen adalah dibawah tanggungjawab sendirian berhad tukang komen. Sila amalkan prinsip ke-5 rukun negara ketika nak merapu-meraban di ruangan ini.

"MAJULAH BLOG UNTUK MALAYSIA"

Sekian.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers

Diari best sepanjang zaman

DIARI PERINGATAN

Sebarang aktiviti mengcopy paste hasil contengan di blog ini adalah diHARAMkan sama sekali. Seelok dan sebestnya korang LINK kan aje entri yang pankreas korang berkenan. Tuan Punya Blog rasa itu lagi comel serta menunjukkan korang sememangnya mengamalkan prinsip ke-5 rukun negara.

TAPI, jikalau korang nak juga mencopy paste apalah daya Tuan Punya Blog untuk menghalang. Harap korang boleh creditkan atas nama blog ini.

Bukan Tuan Punya Blog mintak pendapatan dan credit telefon korang pun kan.....So, korang hormati HAK Tuan Punya Blog sebagai tuan tanah. Maka Tuan Punya Blog hargai usaha murni korang.

Teringat pesan orang lama, "Orang berbudi, Kita berbahasa..... Orang memberi, Kita merasa".

Semua gambar dalam ni adalah hak milik Tuan Punya Blog dan selainnya adalah dari google images.

Pandangan, penulisan dan omogan Tuan Punya Blog adalah bolok semata-mata, tiada kaitan dengan blog-blog yang lain kecuali dinyatakan dan diletakkan nama pemiliknya. Semuanya bersifat subjektif dan bukannya MANDATORI. Sebarang salah anggap atau kerosakkan disebabkan blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca sendiri.

Komen+saran+kritik+bolok atau nak send bolok emelkan ke amiraimanakashah@yahoo.com


Terima kasih dan selamat menyebarkan ilmu.