AMARAN!!

BLOG Ini Mungkin Menyebabkan Ketagihan Yang Melampau. Bahan Yang Dipaparkan Mungkin Menganggu Jiwa Raga. Sebarang Salah Anggap, Kecederaan Minda Atau Komplikasi Pada Otak Disebabkan Blog Ini Adalah Tidak Dipertanggungjawabkan. Bagi Kanak² Di Bawah Umur, Disarankan Anda Melayari Dengan Ditemani Orang Yang Lebih Dewasa Bagi Mengelakkan Anda Mengalami Sindrom Parkison. (◕‿◕)☆ ™

RAMUAN BLOG - Diari, Tips, Tutorial, Petua, Photo, Cerita, Kesihatan, Pendidikan, Isu Semasa, Sukan, Politik, Info Am & SEKS.

Diari Join Me | You Are My Friends

Thursday, 1 July 2010

Ketat Jiwa Nan Lara



Anjing 0h Anjing


Tadi kol toyota tnyer rega repair bumper keta aku..pehhhhh.....beriban2 rega dia....ketat jer jiwa bla mana telinga mdengar pkhabarn sdemikian ghuper. 


ANJING pnyer anjing, nk lintas jln x tgk kiri kanan...keta aku jg yg ko sondol....siyal jer....aku br nk lyn blues dgn angin mderu mnerjah msk, alih2 gedegangggggg....mcicit ko mraung, nsib bek ajal ko pjg lg klu x bukan mati katak ag tapi dh tentu 'mati anjing' ko tgh jln mlm tu....


aku tgk dari cermin sisi thinjut2 ko ke tepi jln, kesian jg aku tgk ko time tu.....bkn aku x berperikebinatangan...aku nk cpt smpai jay bee jd aku mls nk benti, malas nk turun chek keadaan keta aku mlm tu...lau aku benti keta mlm tu bkn aku leh claim dgn ko pn, ko mna ader amik insurans...ko kan sekor anjing jer...aku hrp sakit ko rempuh bumper keta aku mlm tu sdrkn ko btapa plu nyer bhati2 ktika nk mlintas jln dikemudian ari...yg sadisnya beriban ag la RM aku mlayang terbang...siyal punyer anjing jlnn.....Ggggggggrrrrrrr!!!!


**sori la kengkawan....tkeluar dari tema pula contengan aku kali ini. saje jer nak menyahnitratkan jiwa yg sdg ketat.....hi3.. =)

Sharing is caring....(◕‿◕)☆ ™  
Terima kasih kerana sudi membaca

2 comments:

  1. tulah...bwk kete jgn berangan lain kali..tu nasib langgor anjing..dibuatnya langgor badak ke..xke haru....

    ReplyDelete
  2. errmmmmmm...ok gak klu langgar badak ek...hahahahaha.....tgk sape ag kebal mcm keta kebal... :)

    ReplyDelete

Dipersilakan dengan segala hormatnya untuk memberi sepatah dua kata di ruangan komen yang comei dan cool ini. Sesungguhnya komen sahabat2 adalah makanan ruji bagi seorang blogger selain ayam kentaki.

Sebarang komen adalah dibawah tanggungjawab sendirian berhad tukang komen. Sila amalkan prinsip ke-5 rukun negara ketika nak merapu-meraban di ruangan ini.

"MAJULAH BLOG UNTUK MALAYSIA"

Sekian.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers

Diari best sepanjang zaman

DIARI PERINGATAN

Sebarang aktiviti mengcopy paste hasil contengan di blog ini adalah diHARAMkan sama sekali. Seelok dan sebestnya korang LINK kan aje entri yang pankreas korang berkenan. Tuan Punya Blog rasa itu lagi comel serta menunjukkan korang sememangnya mengamalkan prinsip ke-5 rukun negara.

TAPI, jikalau korang nak juga mencopy paste apalah daya Tuan Punya Blog untuk menghalang. Harap korang boleh creditkan atas nama blog ini.

Bukan Tuan Punya Blog mintak pendapatan dan credit telefon korang pun kan.....So, korang hormati HAK Tuan Punya Blog sebagai tuan tanah. Maka Tuan Punya Blog hargai usaha murni korang.

Teringat pesan orang lama, "Orang berbudi, Kita berbahasa..... Orang memberi, Kita merasa".

Semua gambar dalam ni adalah hak milik Tuan Punya Blog dan selainnya adalah dari google images.

Pandangan, penulisan dan omogan Tuan Punya Blog adalah bolok semata-mata, tiada kaitan dengan blog-blog yang lain kecuali dinyatakan dan diletakkan nama pemiliknya. Semuanya bersifat subjektif dan bukannya MANDATORI. Sebarang salah anggap atau kerosakkan disebabkan blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca sendiri.

Komen+saran+kritik+bolok atau nak send bolok emelkan ke amiraimanakashah@yahoo.com


Terima kasih dan selamat menyebarkan ilmu.